Ben gecen hafta iki gun oglen ogunlerinde tukettim yulafi.faydasini gordum.ancak sok diyet olarak dusunuyorsaniz yapmayin.en guzeli abartmadan saglikli ogunler yemek.sizce akşamı yulaf ve sütle geçirsem sağlıksız mı olur sabah ve akşam. sadece öğlen yemek yesem ekmeksiz
çok güzel. bende gecen sene işe baladım ocak sonunda . başlamadan önce 63.3 den 56 lara kadar inmiştim ama işe başlayınca geri aldım.şimdi inş veririm. spor az olcak işte o yuzden ne biraz zor olcak kilo vermem.çünkü akşam eve gelice insanın hiç bişey yapası gelmiyorBen geçen yıl 96 dan 68 e düştüm 5 ayda 28 kilo ama doğum kilosuydu. Ama bu şekilde sağlıklı beslenerek verdim. Bu sefer de 1 ayda 5 kilo verdim umarım devamı gelecek kaçamak olmazsa
şok diyet değil ama biraz ilk başta az yemek istiyorumBen gecen hafta iki gun oglen ogunlerinde tukettim yulafi.faydasini gordum.ancak sok diyet olarak dusunuyorsaniz yapmayin.en guzeli abartmadan saglikli ogunler yemek.
Hareketli bir işte mi çalışıyorsunçok güzel. bende gecen sene işe baladım ocak sonunda . başlamadan önce 63.3 den 56 lara kadar inmiştim ama işe başlayınca geri aldım.şimdi inş veririm. spor az olcak işte o yuzden ne biraz zor olcak kilo vermem.çünkü akşam eve gelice insanın hiç bişey yapası gelmiyor
pek sayılmazHareketli bir işte mi çalışıyorsun
aynen. biraz az yicen biraz hareket etcen 3 beyazdan uzak durcan tmm aslında ama bikere hata yapıp yedikten sonra herşey bitti sanıyoruz sonra bırakıyoruz herşeyiYani şok diyet asla yapmayın da ne yaparsanız yapın kızlar :) Ben bi ara yeni eve taşındık akşamları balkon keyfi adı altında çay yanına kekler çörekler bir baktım baya kilo almışım sonrasında kış ayıydı insanın spor yapası gelmiyor bir şok diyet yaptım 4 gün sürdü ama metabolizmam bozuldu üstüne fazla fazla aldım saçlarım dökülmeye başladı yeni yeni kendimi toparladım. Kilolar yavaş gitsin ama sağlığınızdan olmayın. Zaten ikinizinde aman aman fazlası yok verilir ama abur cubur dan kesinlikle ama kesinlikle uzak durmalıyız. 1 taneden birşey olmaz demeyin oluyor hem de çok şey oluyor.
benim kilo fazla ama birazBu arada ikinizin de hedefi aynı 50 imiş şimdi fark ettim :)
senin boy kaç canımBen gecen hafta iki gun oglen ogunlerinde tukettim yulafi.faydasini gordum.ancak sok diyet olarak dusunuyorsaniz yapmayin.en guzeli abartmadan saglikli ogunler yemek.
Boyum 1.60 cm canim.senin boy kaç canım
gayet guzel o zamanGünaydıınnn :) Bende kahvaltı hazırlıyorum 1 dilim tam buğday ekmeği domates salata peynir zeytin yumurta çay. 1 tatlı kaşığı da fındık ezmesi.
Bu arada hafta sonu aldığım yarım kilo ödemmiş sanırım bugün uçmuş gitmiş kaldığım yerden devam
Cok guzel canim.findik ezmesini de yememissin ,eksiyi de girmussun daha ne olsun.dunku yuruyusunde etkisi oldu sanirim.Günaydıınnn :) Bende kahvaltı hazırlıyorum 1 dilim tam buğday ekmeği domates salata peynir zeytin yumurta çay. 1 tatlı kaşığı da fındık ezmesi.
Bu arada hafta sonu aldığım yarım kilo ödemmiş sanırım bugün uçmuş gitmiş kaldığım yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?