1 haftada 1 kg verecegim

Cookkk yemis gibi hissediyorum ben
Kahvaltida,
Bir sahanda yumurta
Domates, salatalik
Yarim kk peynir
Bir dilim ekmek
Cay
Ara,
Bir kucuk muz
Oglen,
Bir tatli kasigi sivi yagda biber siteledim.
İki kasik yogurt
Bir dilim ekmek
Ara,
Bir kupa az sutle nescafe
Uc kare bitter
Bir elma
İki lt su
Bir saat leslie
Aksam taze fasulye var.
Yemesem mi .

O ara
O elma ve muz zaten çok şiş hissettiriyor ben şahsen ara öğün yapamıyorum ya çok şiş hissediyorum. Akşam 4-5 kaşık ekmeksiz taze fasulye yenilebilir bence ya. Bu arada en son akşam öğününü kaçta yiyorsunuz kızlar ben 5 en geç 6 da yemiş oluyorum

Ben yine yürüyüşten geldim hanımlar 1 buçuk saat temposuz yürüdüm bizim bıdığı arabaya koyup çıkıyorum hem o hava alıyor hem ben yürüyorum kilolar gidiyor

benim yemek yemem 7 yi buluyo anca geçiyorum çünkü eve

Suan oyle hissediyorum,patlayacakmis gibi malesef.ben de az yogurtla yesem diye dusundum ama boyle sis olunca da kararsiz kaldim.yazinca ne kadar da cok yemisim dedim.
Biz alti da yiyiyoruz aksam yemegini.

Ben de şu an 1 dilim ekmek ile ıspanak yemeği yiyorum ıspanağı ekmek olmadan yiyemem çünkü. Yanına yoğurt da yiyecektim ama akşam 9 gibi pul biberli doğurdum olduğu için vazgeçtim zaten şu an gayet tok hissediyorum midem küçülmüş sağolsun :)

Bugünüm de çok güzel geçti insan hafif yediği zaman kendini çoook daha iyi hissediyor sizin gününüz nasıl geçti zorlanan var mı. Ben sadece günün sonunda bir 3 ü 1 arada içmek istedim 1 yudum içip zararını hatırlayıp döktüm kalanı

Bugun benim gunum de guzel gecti.suan midemin ac oldugunu hissediyorum ve bunun icin mutluyum.uzun zamandir isstedigim sporumu yaptim,arti yarim saatte futbol,valeybol,basketbol oynadimkalori olarakta hedefimi asmadim,mutluyum.hepimiz e kocaman
Ben ucu bir arada icemiyorum.ama hergun koca bir kupa az sutle nescafe iciyorum.

Süper çok sevindim :)

Kahvaltida,
Bir haslanmis yumurta
Bir kk peynir
Bir dilim ekmek
Domates ve salatalik
Cay ictim.

Ben her sabah tartiliyorum.dogru olmasa da ,ben boyle daha iyi hissediyorum.
Sizler ne siklikla tartiliyorsunuz.

Ben her sabah tartiliyorum.dogru olmasa da ,ben boyle daha iyi hissediyorum.
Sizler ne siklikla tartiliyorsunuz.
Günaydın kızlar ben de tartılamadığım zaman ipin ucunu kaçıranlardanım her gün olmasa da 2 günde 1 kesin tartılıyorım birazdan yine tartılacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…