• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

AYNEN ÖYLE OLUYOR HAFTA 1 GÜN YAPSAM İYİ OLACAK. SEN NASIL DİYET YAPIYORSUN
Canım ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum :) yani şöyle

abur cubur
fast food
kızartma
hamur işi
asitli içecek
kafeinli içecek
şekerli gıdalar
tatlılar
ağır yemekler
pilav-makarna vb.
bunların hiçbirini yemiyorum :)

genelde sebze yemeği yiyorum, 1 haftadır akşamları yemiyorum.(sadece meyve; 1 elma 1 mandalina)
haftada 3-4 kez balık yiyorum (babam balıkçı olduğundan, yoksa tavuk yerdim)
sabahları biraz özgür davranıyorum. (yumurta eksik olmuyor)
Her gün mutlaka yeşil çay ve kayısı çayı içiyorum. (kayısı çayı bağırsakları anında boşaltıyor çok yararlı)
Her gün mutlaka 2 lt su içiyorum
yine her gün en az 2 saat yürüyorum,
haftada 4-5 gün de fitness yapıyorum :)

Kızlar kahvaltimi yaptım
2 haşlanmış yumurta
Peynir
1 dilim kepek ekmeği :))

Canım ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum :) yani şöyle

abur cubur
fast food
kızartma
hamur işi
asitli içecek
kafeinli içecek
şekerli gıdalar
tatlılar
ağır yemekler
pilav-makarna vb.
bunların hiçbirini yemiyorum :)

genelde sebze yemeği yiyorum, 1 haftadır akşamları yemiyorum.(sadece meyve; 1 elma 1 mandalina)
haftada 3-4 kez balık yiyorum (babam balıkçı olduğundan, yoksa tavuk yerdim)
sabahları biraz özgür davranıyorum. (yumurta eksik olmuyor)
Her gün mutlaka yeşil çay ve kayısı çayı içiyorum. (kayısı çayı bağırsakları anında boşaltıyor çok yararlı)
Her gün mutlaka 2 lt su içiyorum
yine her gün en az 2 saat yürüyorum,
haftada 4-5 gün de fitness yapıyorum :)
Kayısı çayı gerçekten iyi geliyor mu kız 2 gündür büyük tuvalete çıkamıyorum ben :(

Eşim diyet yaptığımı bildiği halde habire bana biseyler alıp getiriyor yaa off dünde en sevdiğim çikolatadan almış KARAM su an o bana bakıyor ben ona kafayı yicem git gellerdeyim yesem mi yemesem mi diye ama bu hafta kaçamak kotam geçen gün kek bogreklerle doldu yaa :olamaz::ruh:

Eşim diyet yaptığımı bildiği halde habire bana biseyler alıp getiriyor yaa off dünde en sevdiğim çikolatadan almış KARAM su an o bana bakıyor ben ona kafayı yicem git gellerdeyim yesem mi yemesem mi diye ama bu hafta kaçamak kotam geçen gün kek bogreklerle doldu yaa :olamaz::ruh:
hayır sakın yiyeyim deme kaldır önünden :)

IMG_8954.webp
Slm kizlar esim

Evde oldugu icin anca girebildim :eek:
Kahvaltimi yaptim cok guzel
Spor yapmadim
Cunku disari cijtik geziyoruz zaten yorulcam diye bugun yurumedim simdi de ogle yemegi yiyecegiz foto atarim tek tek ne yedigimizi yazacagimiza yediklerimizin foTosunu atsak daha iyi olur snli bilmem sizde bana katilir misiniz :KK76:
Bugunden itibaren kahvaltimi ve ogle yemegimi guzel yiyip aksam yemegi yememeye kara verdim faZlq spor yapamadigim boyle daha hizli kilo veirirm umarim :KK54:

Kahvaltidan sonra hic birsey yememistim arada bu da ogle yemegim aksam yemek yookkk:KK71:

Eklentiler

• IMG_8963.webp
    IMG_8963.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar ben de 2 saat yürüyüşümü ve sporumu yaptım :) gıcık hocam yüzünden yine tartıldım, ama 66,40'tan 67,60 olmuşum çok moralim bozuldu, ama adet dönemim yakın belki şişkinlik vardır bilemiyorum :)

Biraz önce yemek yedim ve artık günü kapattım akşam yemeyeceğim :)
Öğle yemeği menü
2 tane balık
4-5 kaşık taze fasulye
1 tabak salata

Akşam sadece
bir porisyon meyve :)

Back
X