- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi edebigezgin
Evet canım :))Bu arada kilolari pazar günü mu yazıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım :))Bu arada kilolari pazar günü mu yazıyoruz
Bi ara cumamiydi diye düşündüm de .Evet canım :))
:))Tamam
Bi ara cumamiydi diye düşündüm de .
Tebrik ederim irade ni hocamAy kizlar ogrencilerim önümde lamvur lumbur yemek yiyor ya beni görseniz ciğerci kedisi gibi bakiyorum bi ara gözüm eti cin var ya ona gitti sonra kendimi durdurdum 26 gram icin 157 kalori alamam dedim ve hemen sekersiz bir cay icip uzaklastim
Ay kuzum ne zor bi bilsen cocuklar bi de istahla yiyor ki sormaaaTebrik ederim irade ni hocam![]()
Afiyet olsun canimcimnnKızlar bu akşamki yemegim fırında pişmiş 2 adet but 1kase yogurt
Bugün kaçamak yapmadım bu saatten sonrada yapmam kacamaklarim hep akşam yemeğini yetistiremedigim için oluyordu yediğime göre bu günü atlattımAfiyet olsun canimcimnn

Hepsinden 2kasik al yallah :)bügün kü menüm
kahvaltı yapmadım kocam işten öğlen de kahvaltıya geliyo onunla yapıyorum bazen
saat (12.00)
1 tost,yeşil zeytin,yeşil çay , domates ,salatalık.
küçük bir tabak kuymak ( ama ben ona tereyağ sonradan ekliyorum oda 1 tatlı kaşığını geçmiyo)
akşam( 17:20 )
bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak
kızlar yarın misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım . ne yapacağım ama ya onca hazırlık yapıcağım yememem lazım ama öyle de olmaz galiba diğer öğünleri hafif tutarım artık![]()
Canım bu günlerde geçecek inşallah. Verdiğin kiloları görünce iyiki yememişim diyeceksin o yüzden kafana takma kendinle gurur duy.Ay kizlar ogrencilerim önümde lamvur lumbur yemek yiyor ya beni görseniz ciğerci kedisi gibi bakiyorum bi ara gözüm eti cin var ya ona gitti sonra kendimi durdurdum 26 gram icin 157 kalori alamam dedim ve hemen sekersiz bir cay icip uzaklastim

afiyet olsun şekerKızlar bu akşamki yemegim fırında pişmiş 2 adet but 1kase yogurt
Aslında herşeyden bir kaşık alsan tabağına ve akşam da sadece çorba içsen birşey olmaz diye düşünüyorum canım. Bi de yediklerini kilo alacağım korkusu ile yersen vücut otomatik kilo yapıyormuş zaten. Böylece su bile yaramis oluyor ışte. Telafi ederim düşüncesi ile yemeye bakbügün kü menüm
kahvaltı yapmadım kocam işten öğlen de kahvaltıya geliyo onunla yapıyorum bazen
saat (12.00)
1 tost,yeşil zeytin,yeşil çay , domates ,salatalık.
küçük bir tabak kuymak ( ama ben ona tereyağ sonradan ekliyorum oda 1 tatlı kaşığını geçmiyo)
akşam( 17:20 )
bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak
kızlar yarın misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım . ne yapacağım ama ya onca hazırlık yapıcağım yememem lazım ama öyle de olmaz galiba diğer öğünleri hafif tutarım artık![]()
ahahahhhaKızlar bi roman yaptım bi roman yaptım yarım saattir tepiniyorum kan ter içinde kaldim şıp şıp dökülüyor yere
![]()
Ölcen die korkuyorum vaa la kız kuş bile senden çok yiyor :)Canlar merhaba, eve yeni geldim. 3 kaşık meyveli müsli yedim sütle karıştırıp :)