• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Ay kizlar ogrencilerim önümde lamvur lumbur yemek yiyor ya beni görseniz ciğerci kedisi gibi bakiyorum bi ara gözüm eti cin var ya ona gitti sonra kendimi durdurdum 26 gram icin 157 kalori alamam dedim ve hemen sekersiz bir cay icip uzaklastim

Ay kizlar ogrencilerim önümde lamvur lumbur yemek yiyor ya beni görseniz ciğerci kedisi gibi bakiyorum bi ara gözüm eti cin var ya ona gitti sonra kendimi durdurdum 26 gram icin 157 kalori alamam dedim ve hemen sekersiz bir cay icip uzaklastim
Tebrik ederim irade ni hocam :KK19:

bügün kü menüm

kahvaltı yapmadım kocam işten öğlen de kahvaltıya geliyo onunla yapıyorum bazen
saat (12.00)
1 tost,yeşil zeytin,yeşil çay , domates ,salatalık.
küçük bir tabak kuymak ( ama ben ona tereyağ sonradan ekliyorum oda 1 tatlı kaşığını geçmiyo)

akşam( 17:20 )
bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak

kızlar yarın misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım . ne yapacağım ama ya onca hazırlık yapıcağım yememem lazım ama öyle de olmaz galiba diğer öğünleri hafif tutarım artıko_O

bügün kü menüm

saat (12.00)
küçük bir tabak kuymak ( ama ben ona tereyağ sonradan ekliyorum oda 1 tatlı kaşığını geçmiyo)

bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak

kızlar yarın misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım . ne yapacağım ama ya onca hazırlık yapıcağım yememem lazım ama öyle de olmaz galiba diğer öğünleri hafif tutarım artıko_O
Hepsinden 2kasik al yallah :)

Canım bu günlerde geçecek inşallah. Verdiğin kiloları görünce iyiki yememişim diyeceksin o yüzden kafana takma kendinle gurur duy. :super:

Son düzenleme:
bügün kü menüm

saat (12.00)

bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak

Aslında herşeyden bir kaşık alsan tabağına ve akşam da sadece çorba içsen birşey olmaz diye düşünüyorum canım. Bi de yediklerini kilo alacağım korkusu ile yersen vücut otomatik kilo yapıyormuş zaten. Böylece su bile yaramis oluyor ışte. Telafi ederim düşüncesi ile yemeye bak :-) telafi edemeyecegim diyorsan yeme ;)

Kızlar bu arada masanın üzerindeki tavuk göğüslerini yedim ve şimdi sadece çorba içecegim. Saat 10 da da bir elma yerim ve günü kapatırım.

Kızlar bi roman yaptım bi roman ya:KK73::rolleyes:ptım yarım saattir tepiniyorum kan ter içinde kaldim şıp şıp dökülüyor yere :21:

Back
X