• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Bugünkü menu sabah 2 dilim k.ekmegi yumurta peynir zeytin öğle 3 kaşık Muslim 1 activia 1 Avuç antep fıstığı akşam 5 kaşık makarna bol salata :(makarna hiç iyi olmadı :KK42:

Herkese iyi aksamlar afiyet olsuun hanimlar kim ne yediyse :KK48:
Bnde pgleden sonra yediklerimden sonea bir tane kayisi cayi ictim boraz omce de bir sahlep ictim disarda :KK15: Ve gun birti borazdan uyurum

Kizlaar bn istedigim
Kiloya yaklasinca gunluk hayatta yedigimiz herseyden az az yemeye baslayarak son kilolari cok yavas ama cok kalici olucak sekilde vermeyi dusunuyorum nasil fikir
Tabii gunluk hayatimda eskiden yedigim seylerle diyetten sonraki gunluk hayatta yiyecegim seyler degisecek saglikli beslenmeyi hayat felsefem haline getircem ins :KK52:

Kizlaar bn istedigim
Kiloya yaklasinca gunluk hayatta yedigimiz herseyden az az yemeye baslayarak son kilolari cok yavas ama cok kalici olucak sekilde vermeyi dusunuyorum nasil fikir
Tabii gunluk hayatimda eskiden yedigim seylerle diyetten sonraki gunluk hayatta yiyecegim seyler degisecek saglikli beslenmeyi hayat felsefem haline getircem ins :KK52:
süper fikir ama gene de abur cubur, şeker ve asitli falan tüketme :)

günaydınnn
dün akşam yarım tabak kıymalı pırasa yemeği 2 köfte ve 3 çatal makarna yedim su 2 litreye tamamlandı

bugün sabah aç karna 2 bardak suyumu içtim bir saat sonra 3 çatal patates salatası peynir çeşitleri zeytin acı sos ve yarım simitle yedim öğleden sonra arkadaşa gideceğim cay kahve içip döneceğim inşallah

Günaydınn kızlarrr ben uyandımm aç karnına 2 bardak suyumu içtimm :) Bugun arkadaslarımla kahvaltıya gideceğim inşallah abartmam :KK70: :KK70:
bende acık büfe yaptım bugün abartmadım canım çok şükür midemde az yer bıraktım:KK48:
sende hepsinden az az alırsan abartmamış olursun

Günaydın kızlar bugun ki menum:
Screenshot_2016-11-30-12-01-41.webp

Kızlar kahvaltımı yaptım.

Menü

1 yeşil çay
1 dilim kepek ekmeği
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
Peynir
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
yeşillik

Ne yemişim be maşallah :KK70: :KK70:
Sağlıklı şeyler yemissin çok olsada önemi yok ki hem zaten akşam yemiyorsun kız tika başa doy bari sabah dimi :)

Selam kızlaaar :)
Menümü yazayım ve kaçamak ihtimalimi yok edeyim:kk77:
Sabah 1 yeşil elma (çünkü yine işe geç kaldım:()
Öğlen 12.15 1 kepçe mercimek çorba 1 porsiyon kapuska 1 kase salata
Akşam 18.00 1 büyük kase tonbalıklı salata 1 dilim tambuğday ekmeği ve 1 meyve yicem (elma yada armut)

Back
X