- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi edebigezgin
Bugünkü menu sabah 2 dilim k.ekmegi yumurta peynir zeytin öğle 3 kaşık Muslim 1 activia 1 Avuç antep fıstığı akşam 5 kaşık makarna bol salata
makarna hiç iyi olmadı 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kız yiyorum sabahları hiç kısmadan valla :)Ölcen die korkuyorum vaa la kız kuş bile senden çok yiyor :)
gün içinde az almışsın ama kaloriyi bir sey olmaz. merak etme canımBugünkü menu sabah 2 dilim k.ekmegi yumurta peynir zeytin öğle 3 kaşık Muslim 1 activia 1 Avuç antep fıstığı akşam 5 kaşık makarna bol salatamakarna hiç iyi olmadı
![]()
Kuzum sahlep 200 kaloriymiş onu daha çok gündüz tüket :)Herkese iyi aksamlar afiyet olsuun hanimlar kim ne yediyse
Bnde pgleden sonra yediklerimden sonea bir tane kayisi cayi ictim boraz omce de bir sahlep ictim disardaVe gun birti borazdan uyurum
süper fikir ama gene de abur cubur, şeker ve asitli falan tüketme :)Kizlaar bn istedigim
Kiloya yaklasinca gunluk hayatta yedigimiz herseyden az az yemeye baslayarak son kilolari cok yavas ama cok kalici olucak sekilde vermeyi dusunuyorum nasil fikir
Tabii gunluk hayatimda eskiden yedigim seylerle diyetten sonraki gunluk hayatta yiyecegim seyler degisecek saglikli beslenmeyi hayat felsefem haline getircem ins![]()
bende acık büfe yaptım bugün abartmadım canım çok şükür midemde az yer bıraktımGünaydınn kızlarrr ben uyandımm aç karnına 2 bardak suyumu içtimm :) Bugun arkadaslarımla kahvaltıya gideceğim inşallah abartmam![]()
![]()
afiyet olsun canımmmGünaydın kızlar bugun ki menum: Eki Görüntüle 1915859
Saol kuzum :)afiyet olsun canımmm
Sağlıklı şeyler yemissin çok olsada önemi yok ki hem zaten akşam yemiyorsun kız tika başa doy bari sabah dimi :)Kızlar kahvaltımı yaptım.
Menü
1 yeşil çay
1 dilim kepek ekmeği
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
Peynir
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
yeşillik
Ne yemişim be maşallah![]()
![]()
vallahi ya kahvaltıları 4 gözle bekliyorumSağlıklı şeyler yemissin çok olsada önemi yok ki hem zaten akşam yemiyorsun kız tika başa doy bari sabah dimi :)
Ímmm enfess :))Kızlar öğlen yemeği yedim işe gidiyorum
menü
7-8 tane bulgur harçlı sarma
2 kepçe ev yapımı sebze çorbası
4-5 kaşık yoğurt :)