• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Aynen canımcım aman küçülsün yıllardır büyük oldu da ne oldu oramız buramız gereksiz doldu. Şimdi Allahın izni ile istediğimiz kiloya ulaşacağızzz :) bir de ben en çok neye üzülüyorum biliyor musun çocukluk arkadaşlarım var hepsi 50-55 kilo arasında en şişko benim her buluştuğumuzda o kadar çok üzülüyorum ki, fıstık gibi giyiniyorlar incecik belleri incecik bacakları. Tek dombili benim :KK43::KK43::KK43::KK43: benim gibi bir tane daha vardı o da zayıfladı manken gibi oldu bi ben kaldım valla :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Sorma bugün 3 sene önceki arkadaşımı gördüm çok zayifsin dedim kaç kilosun dedim 60dedi baana aaa bendemi boyledim dedim 3 sene önce ne kadar üzüldüm var ya ne kadar guzelmisim :(

Sorma bugün 3 sene önceki arkadaşımı gördüm çok zayifsin dedim kaç kilosun dedim 60dedi baana aaa bendemi boyledim dedim 3 sene önce ne kadar üzüldüm var ya ne kadar guzelmisim :KK43:
Ah kuzum :( Zayıflık gerçekten çok güzel. Ne giyersen yakışıyor. Valla artık var ya yemekten tiksiniyorum bunları düşününce lanet olsun şu boğazıma diyorum. yeme ya yeme gebersen de yeme diyorum. :( o yüzden sağlıklı bir şekilde artık bu son canımla son çırpınışımla şu kilolardan ebediyen kurtulmak ve hafiflemek istiyorum. Yaza nişanım olsa şu halime bak ne giyeceğim Allah aşkına. Zavallı sevgilim sesini bile çıkarmıyor. Her zayıflama girişimim de destek oluyor ve ben şimdiye kadar her seferinde bozdum bunu. ama bu son artık ya olacak ya olacak. Pis boğazımı keseceğim. Nefsimi terbiye edeceğim :(

Ah kuzum :KK43: Zayıflık gerçekten çok güzel. Ne giyersen yakışıyor. Valla artık var ya yemekten tiksiniyorum bunları düşününce lanet olsun şu boğazıma diyorum. yeme ya yeme gebersen de yeme diyorum. :KK43: o yüzden sağlıklı bir şekilde artık bu son canımla son çırpınışımla şu kilolardan ebediyen kurtulmak ve hafiflemek istiyorum. Yaza nişanım olsa şu halime bak ne giyeceğim Allah aşkına. Zavallı sevgilim sesini bile çıkarmıyor. Her zayıflama girişimim de destek oluyor ve ben şimdiye kadar her seferinde bozdum bunu. ama bu son artık ya olacak ya olacak. Pis boğazımı keseceğim. Nefsimi terbiye edeceğim :KK43:
Inş canım hep beraber su pis bogazlara dur diycez

Eveeet ama şimdi üzülme zamanı geride kaldı:) şimdi azim ve başarı zamanı canlar:KK5:
Düşünsene hep kilonla barışık gibi görünsen de aslında değilsin. İçten içe yalancısın. 55 kilo birisi sadece şık bir bluz ve pantolon bile giyse süper görünüyor. Ama ben elbise giyeyim akşama kadar süsleneyim gene de kendimi onun kadar güzel göremiyorum. Çünkü zarafet yok kalın bacaklar, kalın kollar, kocaman bir bel. Orantısız popo pehhhhhhhh

FB_IMG_1465591622176.webp
Kızlar bu 60 kilo halim etekli olan ben şimdi size şişko halimi aticam

Back
X