- Konu Sahibi edebigezgin
Evetıspanaklı börek miiiiiiiiiiiiiiii :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetıspanaklı börek miiiiiiiiiiiiiiii :))))
aynen farkındayımarada 2 muzu 1e düşür bence canım bir de patlamış mısırı çıkaralım :)) gerisi süperrr afiyet olsun :)

Muzu 1 tane ye dusurursen patlamış misirida avuç ici kadar yersen sadece bişey olmaz yada çok az yağlı olursa gayet iyi cok ta kötü değil :)artık defter tutuyorum kızlar ne yiyiyorsam ne içiyorsam yazıyorum .bugünden itibaren daha dikkat edeceğimm inşallah ,bir süredir boşlamıştımbu menum de pek iç açıcı değil belki ama yarın daha iyi bir menü ile gelceğim inşalah
sabah
yeşil çay ,1 bardak
yumurta ,3 tane (iki tam biri sadece beyazı)
domates,1 tane
kepekli ekmek,2 dilim
zeytin, peynir
ara öğün
muz,2 tane
aksam( saat 16:00)
ıspanak yemeği,3kaşık
yoğurt,3kaşık
bulgur pilavı,3 kaşık
saat 18:00
türk kahvesi (orta)
patlamış mısır
(2 lt su)
Bu kadar yemeğe nasıl yaşıyorsun ? :)Canlar merhaba, sabah yediğimi yazmıştım. Ama öğle ve akşamı şimdi yazıyorum
Öğle (saat 1'de )
yoğurt
lahana yemeği (5 kaşık)
ara (saat 5)
bir bardak süt
Akşam
1 elma
1 mandalina
Böreği cikarttinmi gayet iyi menü :)Selam kızlar...bugün giremedim biraz hastayım damenümü yazayım hemen
Sabah aç karnına büyük bir bardak ılık su
07.00 kahvaltı 1 dlm çok tahıllı ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 ceviz 1 kk beyaz peynir
12.15 öğle 2 dilim ıspanaklı börek 1 kase mercimek çorba 1 armut
18.00 akşam 4yk Mantarlı tavuk 1 bardak kefir ve salata
Spor maalesef yok...su yaklaşık 2.5 lt
Aynı şeyi yazmisiz kızarada 2 muzu 1e düşür bence canım bir de patlamış mısırı çıkaralım :)) gerisi süperrr afiyet olsun :)
Kuzum midem çok küçüldü artık açlık hissetmiyorum :)Bu kadar yemeğe nasıl yaşıyorsun ? :)
aynen kuzum :))) bu arada gün içinde çok hareketli olduğum için açlığımı hatırlamıyorum valla :)Aynı şeyi yazmisiz kız![]()
Benimkide küçüldü 3dakika içinde doymuş oluyorum ama 2 3 saat geçtiğinde acikiyrm karnım kazınıyor ama 5saate tamamlayıp öyle yiyorum acıkır acikma z yemiyorumKuzum midem çok küçüldü artık açlık hissetmiyorum :)
Bende ev işi yapmaktan başka bisi yapmıyorum arada göbek yapıyorum ok dr :)aynen kuzum :))) bu arada gün içinde çok hareketli olduğum için açlığımı hatırlamıyorum valla :)
ah yavrum valla ben de evde kalınca temizlikle bozuyorum kafayı :))Bende ev işi yapmaktan başka bisi yapmıyorum arada göbek yapıyorum ok dr :)