• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

arada 2 muzu 1e düşür bence canım bir de patlamış mısırı çıkaralım :)) gerisi süperrr afiyet olsun :)
aynen farkındayım :KK48: inşallah yarın daha hafif olacak menüm ama motive olmaya ihtiyacım var bir hafta öncesine kadar çok kararlıydım sanki azalıyor motivasyonum :kızgın:

artık defter tutuyorum kızlar ne yiyiyorsam ne içiyorsam yazıyorum .bugünden itibaren daha dikkat edeceğimm inşallah ,bir süredir boşlamıştım o_O bu menum de pek iç açıcı değil belki ama yarın daha iyi bir menü ile gelceğim inşalahHoppa

sabah
yeşil çay ,1 bardak
yumurta ,3 tane (iki tam biri sadece beyazı)
domates,1 tane
kepekli ekmek,2 dilim
zeytin, peynir

ara öğün
muz,2 tane

aksam( saat 16:00)
ıspanak yemeği,3kaşık
yoğurt,3kaşık
bulgur pilavı,3 kaşık

saat 18:00
türk kahvesi (orta)
patlamış mısır

(2 lt su)
Muzu 1 tane ye dusurursen patlamış misirida avuç ici kadar yersen sadece bişey olmaz yada çok az yağlı olursa gayet iyi cok ta kötü değil :)

Selam kızlar...bugün giremedim biraz hastayım da:hasta: menümü yazayım hemen
Sabah aç karnına büyük bir bardak ılık su
07.00 kahvaltı 1 dlm çok tahıllı ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 ceviz 1 kk beyaz peynir
12.15 öğle 2 dilim ıspanaklı börek 1 kase mercimek çorba 1 armut
18.00 akşam 4yk Mantarlı tavuk 1 bardak kefir ve salata
Spor maalesef yok...su yaklaşık 2.5 lt
Böreği cikarttinmi gayet iyi menü :)

Kızlarrr günaydınnn harikasınızzz aç karnına suyu artık herkes içiyor süpersinizzzz :))
ben de yeni uyandım aç karnına 2 bardak su içip 1 saat sonra da kahvaltı yapıcam :)
menüm
yarım dilim kepekli ekmek
2 yumurtadan zeytinyağlı omlet
5-6 zeytin
peynir
domates- yeşillik
1 yeşil çay

Günaydın kızlar kahvaltidan önce maydanoz limon kurumu içtim ve 2 bardak su içtim şimdi kahvaltımi ettim 1 yumurta 1 domates 3 çatal peynir 5 zeytin ve 1 bardak sütümu içtim :)

Günaydın kuzularım herkesin menüsü bir bir harika hepinizi kutluyorum :KK19:

Bu sabahki kahvaltim
Kalkar kalkmaz 2 bardak su
Tavada tereyağlı 3 yumurta
5 zeytin
Peynir
5sosis
Yeşil çay :kk77:

Bugünkü menum sabah 1 bardak süt 1 yumurta 1 domates 5 zeytin öğle 1 kase Musli şimdi 1 patlıcan 1 biber kozlenmis ve yarım kase yoğurt 2 bardak Yeşilçay 2 litre su 1 saat yürüyüş

Back
X