• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

canım akşam 2 dilim ekmek fazla olmuş bence sabah iki dilim ye, akşam bir ye :)
Acıktim ama hastaneye falan gittim eşim disarda döner yedi ben yemedim evde yemek yerim dedim sabah da az yediydim birde gelince gec olmustu acikmistim yani o yuzden :olamaz:

Kızlar merhaba, 1 haftadır sağlıklı beslenme ve diyetle kilo verdim. Yanıma beni motive edecek arkadaşlar arıyorum. Her gün ne yediğini yazacak kişiler olursa çok güzel olur! Boyum , 1,68 kilom 68 şu an :) Hadi zayıflayalımmmmmmmm!

Senle aynı boy ve kilodaymisiz :) ben de temmuza kadar 68 kiloydum. Diyet egzersiz ve hastaligimdan ötürü içtiğim ilaçla iki ayda 61e düştüm. Ara ara aldım tabi. Şu an 63,1 62,5 arası gidip geliyorum . Hedefim 58 :)

Günaydin hanimlar
Dün öğlen bir kase kuru fasulye bir mandalina yedim
Akşamda bir avuç kuruyemisle günü kapattim su 2 buçuk litre
Aksam 2 saat kadarda temizlik yaptım
Bugün günüm var mümkün olduğu kadar az yemeye çalışıcam inş.

Senle aynı boy ve kilodaymisiz :) ben de temmuza kadar 68 kiloydum. Diyet egzersiz ve hastaligimdan ötürü içtiğim ilaçla iki ayda 61e düştüm. Ara ara aldım tabi. Şu an 63,1 62,5 arası gidip geliyorum . Hedefim 58 :)
gel canım devam edelim burdan hoşgeldin ama senin serüvenin bitmiş sayılır :)

Günaydin hanimlar
Dün öğlen bir kase kuru fasulye bir mandalina yedim
Akşamda bir avuç kuruyemisle günü kapattim su 2 buçuk litre
Aksam 2 saat kadarda temizlik yaptım
Bugün günüm var mümkün olduğu kadar az yemeye çalışıcam inş.
dikkat et kuzummm aman kaçırma olabildiğince az ye :))

Günaydın canlarım :)
sabah 2 bardak su içtim sonra kahvaltı :)

1 yumurta
1 yeşil çay
1 dilim kepek ekmeği
6-7 zeytin
4-5 çatal zeytin
domates-salatalık

bugun 2-3 saat spor salonuna gideceğim hafta içi çok gidemedim derslerden :)

Kızlar merhaba, 1 haftadır sağlıklı beslenme ve diyetle kilo verdim. Yanıma beni motive edecek arkadaşlar arıyorum. Her gün ne yediğini yazacak kişiler olursa çok güzel olur! Boyum , 1,68 kilom 68 şu an :) Hadi zayıflayalımmmmmmmm!
MERHABA , BENDE SİZİNLE AYNI KİLODAYIM, 1 HAFTADIR dikakt ediyorum sizinle yoluma devam etmek istiyorum aynı kiloda olmamız daha çok motive edecektir.

Kızlar kalkar kalkmaz 2 bardak suyumu içtim henüz aç değilim 1 saate acikirim sanırım o zaman yap cam kahvaltı :)

canım senin güncel kilon kaç

Günlük mü :) çok değişkenlik olmuyor mu ? benim moralim bozulur bir alıp verdiğimi gördükçe o yüzden tartıda en azından tek seferde eksi 3-4 kilo görmek istiyorum :) diğer türlü iniş ve çıkışlar çok oluyor :)
GÜNLÜKTE TARTILINCA GR GR VERDİGİMİ MOTİVE OLUYORUM AMA HAFTADA BİR TARTILMAK DAHA MANTIKLI SANKİ

Back
X