1 haftada 4 kg verdim .. Sizce sağlıksız mı?

oflu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
318
39
68
Ankara
arkadaslar diyete başlayalı 1 hafta oldu ve 4 kg verdim ..

Günlük yediklerim ;
sabah , haşlanmış yumurta , domates , beyaz peynir , şekersiz çay

öğlen ve akşam evde ne yemek varsa ekmeksiz olarak yedim ve kesinlikle şeker kullanmadım

hergün 1,5-2 saat spor yapıyorum ama fazla su içemiyorum..

Sizce sağlıklı mı ?

Canım ben 2 haftada 4 kg verdim diyetimde sabah seninkinin aynısı öğlen ve akşam 4 kaşık sebze yemeği,4 kaşık pilav,yoğurt ve 2 dilim ekmek ve meyve yedim normalde benim haftada 3 kilo vermem gerekirdi ama ben biraz kaçırdım :) yani sende bunu yapabilirsin hani yaptığın çokda sağlıksız değil ama sudan vermiş olabilirsin..normalde diyete ilk başlayanlar(benim diyet listem gibi) ilk hafta 3 kilo verirler sonraki haftalar 2-1 arası değişir en sağlıklısı bu veripde fazlasıyla almamak için..

teşekkür ederim ben de öyle düşünmüştüm :) pilav ve makarnayı haftada 1 kere en fazla 4 kaşık tüketmeyi düşünüyorum ekmeği de sadece sabahları 1 dilimin yarısı ..
sabısızlanıyorum buraya zayıflamış halimi yüklemek içinn :)

teşekkür ederim ben de öyle düşünmüştüm :) pilav ve makarnayı haftada 1 kere en fazla 4 kaşık tüketmeyi düşünüyorum ekmeği de sadece sabahları 1 dilimin yarısı ..
sabısızlanıyorum buraya zayıflamış halimi yüklemek içinn :)

inşallahh canım :) bende tartıldım şimdi 1 kilo daha vermişim çok seviniyor insan :)yoğurt mutlaka ye hazmı kolaylaştırır yeşil çay iç günde 3 kere falan o da metabolizmayı çalıştırıyor bakalım 1 ay sonra yeni bi hayat beklicek bizi inaşallah :)

inşallahh canım :) bende tartıldım şimdi 1 kilo daha vermişim çok seviniyor insan :)yoğurt mutlaka ye hazmı kolaylaştırır yeşil çay iç günde 3 kere falan o da metabolizmayı çalıştırıyor bakalım 1 ay sonra yeni bi hayat beklicek bizi inaşallah :)

aynen yoğut ve yeşilçayı çok severdim zaten normalde de :) ilk haftalardan gaza gelip gevşememek lazım benim önümde daha 5-6 ay var inşallah hayatımız gerçekten değişir canım :))

Eger su içemiyorsanız, ki öyle yazmıştınız, size bir tavsiyem var. Bir sürahının icine su koyduktan sonra bir limonu dilimleyip içine üç dört dilim limon atın. O kadar güzel oluyor ki su. İnsan içmeye doyamıyor. Gerçekten, bunu mutlaka yapın.

Eger su içemiyorsanız, ki öyle yazmıştınız, size bir tavsiyem var. Bir sürahının icine su koyduktan sonra bir limonu dilimleyip içine üç dört dilim limon atın. O kadar güzel oluyor ki su. İnsan içmeye doyamıyor. Gerçekten, bunu mutlaka yapın.

aslında suyu normalinden fazla tüketirim ama ramazandan sonra canım hiç istemiyor , normale dönmeye çalışıyorum tavsiyeniz için çok teşekkür ederim , denicem :)

arkadaslar diyete başlayalı 1 hafta oldu ve 4 kg verdim ..

Günlük yediklerim ;
sabah , haşlanmış yumurta , domates , beyaz peynir , şekersiz çay

öğlen ve akşam evde ne yemek varsa ekmeksiz olarak yedim ve kesinlikle şeker kullanmadım

hergün 1,5-2 saat spor yapıyorum ama fazla su içemiyorum..

Sizce sağlıklı mı ?

tebrikler. Kilo vermek metobolizma hızına göre değişir. Bence senin yaptığın diyet gayet normal geldi. DARISI BAŞIMIZA :)

tebrikler. Kilo vermek metobolizma hızına göre değişir. Bence senin yaptığın diyet gayet normal geldi. DARISI BAŞIMIZA :)

çok teşekkür ederim inşallah siz de hızlı ve kalıcı kilo verirsiniz . Hızlı kilo verdiğim için kalıcı olmamasından korkuyorum :))

Bende 78 kiloydum 12 gün önce tartıldığımda şuan 74.400 üm. Evlenmeden önce yani 2 yıl önce 61 kiloydum:43: Biran önce 65 e inmek istiyorum.

Sabahları

Domates , peynir , tuzsuz zeytin , yeşil biber ve bir dilim kepekli ekmek yiyiyorum. Ekmeğide kızartıyorum. Öğlenleri ya çorba içiyorum ya da galetayla geçiştiriyorum. Akşam ise nesfit yiyorum sadece. Ama kilom çok yavaş azalıyor:43:

Bende 78 kiloydum 12 gün önce tartıldığımda şuan 74.400 üm. Evlenmeden önce yani 2 yıl önce 61 kiloydum:43: Biran önce 65 e inmek istiyorum.

Sabahları

Domates , peynir , tuzsuz zeytin , yeşil biber ve bir dilim kepekli ekmek yiyiyorum. Ekmeğide kızartıyorum. Öğlenleri ya çorba içiyorum ya da galetayla geçiştiriyorum. Akşam ise nesfit yiyorum sadece. Ama kilom çok yavaş azalıyor:43:

tebrik ederim o kadar da yavas değil aslında :) bence öğün atlamayın ya da geçiştirmeyin , yani akşamları sadece nesfit değil de 1-2 kepçe çorba yanında bol salata yeseniz daha sağlıklı gibi tabi çok geç olmamak kaydıyla :) sporda çok önemlii ben diyete başladığımdan beri hergün en az 1 saat spor yapıyorum :) kolay gelsinn

tebrik ederim o kadar da yavas değil aslında :) bence öğün atlamayın ya da geçiştirmeyin , yani akşamları sadece nesfit değil de 1-2 kepçe çorba yanında bol salata yeseniz daha sağlıklı gibi tabi çok geç olmamak kaydıyla :) sporda çok önemlii ben diyete başladığımdan beri hergün en az 1 saat spor yapıyorum :) kolay gelsinn

Teşekkürlerr. Dün alışveriş merkezinde dijital tartıda tartıldım. Meğerse evdeki tartı yanlışmış. Kilom ayakkabılarla ve kıyafetlerle 72.900 çıktı hemde tok karına. Çok sevindim yahuuu

Teşekkürlerr. Dün alışveriş merkezinde dijital tartıda tartıldım. Meğerse evdeki tartı yanlışmış. Kilom ayakkabılarla ve kıyafetlerle 72.900 çıktı hemde tok karına. Çok sevindim yahuuu

Sevindim :)) ben de evdeki yanlış ölçüyor diye korktum en başta hızlı kilo verince :D Aslında tartıdaki sayı değil de aynada nasıl gözüktüğümüz önemlii

Back
X