Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
iğrenç kokuyoooooo yuzum yanıooo ama 1 hfta denycm
2 dakka sonra kokusuda gitti yanma başladı bir hafta deniycem
Tarifsiz kederler içerisindeyim.
Kayıtlı Üye
Deneyelim bakalım bu akşam
Ama evde limon yok hazır limon suyu kullanıcam
Umarım problem yaratmaz
Bide gülsuyu normal var
Aktardan falan doğal gülsuyu alsak daha mı iyi olur
Çok soru sordum ama bitane daha sorayım
Temiz cilde uyguluyoruz değil mi?
Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
bende denemiştim bunu geçen sene kuzenden duydum o yapıyodu ama benim yüzümü maffetti kalıcı leke oldu
Bende denicem bakalım , ama limom sürmeyi düşünmüyorum çok yakıyor zaten sivilcemde yok gül suyu ve sirkeyi karıştırıcam sadece
Bugün 4.günüm hiç aksatmadan uyguluyorum burnum ve yanaklarımdaki kızarıklıklar büyük ölçüde yok oldu
Devam ediyorum
son gelişmeler nasıl dostlar
Deneyelim bakalım bu akşam
Ama evde limon yok hazır limon suyu kullanıcam
Umarım problem yaratmaz
Bide gülsuyu normal var
Aktardan falan doğal gülsuyu alsak daha mı iyi olur
Çok soru sordum ama bitane daha sorayım
Temiz cilde uyguluyoruz değil mi?
Limon asidik olduğu için cildiniz hassassa çok zarar verir.
Her gün yapmak zarar vermezmi cilde ya asit sonuçta limon :44:
sadece gülsuyunuda düzenli kullandığınız zaman cildi sıkılaştırdığı gibi lekelerde çok iyi geliyor benim doğumdan sonra yüzümde lekelenmeler oluştu 3 aydır hemen hemen hergün sürüyorum gülsuyunu lekelerde azalma değil tamamen yok olma gerçekleşti tavsiye ederim
sadece gülsuyunuda düzenli kullandığınız zaman cildi sıkılaştırdığı gibi lekelerde çok iyi geliyor benim doğumdan sonra yüzümde lekelenmeler oluştu 3 aydır hemen hemen hergün sürüyorum gülsuyunu lekelerde azalma değil tamamen yok olma gerçekleşti tavsiye ederim
Şu gülsuyu bi bana yaramadı heralde 4 aydır mı ne kullanıyorum sabah akşam hiç bi numarasını göremedim
Şu gülsuyu bi bana yaramadı heralde 4 aydır mı ne kullanıyorum sabah akşam hiç bi numarasını göremedim
aynen ya bu mucizeler beni hiç bulmuyor
kızlar bend bu maskeyı uygulamaı dusunuoum ama daha dun cılt bakımı yaptırdım acaba bı hafta beklııp sonra mı baslasam??
bu karışımdan etkili sonuç alan oldu mu kızlar??:44:
Kullandığım süre içinde sivilcelerim azaldı burun-yanak hizasındaki kızarıklıklar geçti
Ama kullanmayı bıraktım ve şuan aynı şekilde aynı yerlerde sivilce çıkmaya başladı
Evet çözümmüş ama kesin çözüm değilmiş kısacası
Kullanmayı bırakınca eski haline dönüyor cilt
You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Hazır limon suyu tavsiye etmiyorum. İşe yaramıyor ve hatta dahada cilde zarar verebiliyor.
Bu işlemi bıraktıktan sonra yeni sivilceler tekrar elbette cıkabilir ama eskisine daha az oranda cıkıyor. Tabi bu ciltten cilde değişir. Hiç cıkmayanda olur (1-2 tane hariç)..
Yanma oluyor. Önceki sayfalarda da söyledm. Sirkenin yarattığı birşey. Korkmayın, doğal bişey.
arkadaşlar yalnız bu karışımı hergün kullanırsanız cildiniz tahriş olabilir:44:
bende bi soru sorabilir miyim bu yazdığınız yüzde sonradan oluşan nokta şeklinde dokunulduğunda hissedilmeyen benlere de faydası oluyor mu geçiriyor mu lütfen yardımcı olursanız sevinirm çünkü benim problemim bu benler ama et beni deil diğer benlerden gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var
canım peki karışımı hergü tazemi yapmalıyız ? yoksa 1 kere yapsak 1 hafta kullansak olurmu :) bu arada herkese selamlar aranıza yeni katıldım ve benim ik yorumum.
Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
suratımın sol tarafında öbek halinde çıkan sivilcelerle Baş edemiyodum.. 18 yasında Başladı Bu sivilceler, 20 de Bi ilaç alıp kullandım geçti. Jel şeklindeydi adı da exfoliac tı sanırım.. neyse Bi kaç sene yüzüm Bebek gibiydi. sonra 23 yasında tekrar ergenliğe girdim sanki, aynı Bölgede iltihaplı sivilceler.. ama sadece sol yanağimda.. çok sinir Bozucu, sağ taraf pırıl pırıl sol tarafım çakır çukur.. neyse 1 sene Boyunca ne kullanmadım ki.. acnelyse mi dersiniz, lekeler için expigment mi dersiniz.. Bu sitede kim ne tavsiye ettiyse alıp kullandım.. ama hiç Bi faydası olmadı.. tam düzeliyor gibi oldu, 2 gün sonra tekrar sivilceler.. hem de iltihaplı.. en son limon ve elma sirkesi sürdüm.. ve sadece haftada 1 kez sürüyorum.. lekeler tam geçmedi ama açıldı.. en azından kırmızılıklar gitti.. sivilce desen hiç çıkmaz oldu.. sol yanağimda şuan sadece geçmişten kalma ufak tefek sivilce lekeleri var.. gerçekten harika Bi karışım.. sadece haftada 1 defa sürün. her gün sürmeyin.
ay ewet süper bi karışım ben hep deniyorum bunu. gayet bitkisel ve doğal bi cözüm.