Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
1 Çorba kaşığı elma sirkesi
1 Çorba kaşığı gül suyu
1 Çorba kaşığı limon suyu
* 1 hafta boyunca günde 1 defa hergün yüzünüze bu karşımı uygulayın. Yarım saat bekletin ve yarım saat sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın. 1 hafta boyunca hiç aksatmadan bu karşımı uygularsanız yüzünüzdeki sivilce lekeleri,kızarıklıklar ve sivilceler tamamen yok olur!
+ Gül suyu gözenekleri kapamayada yardımcıdır...
> Denenmiş ve onaylanmıştır!
çok kötü kokuyo ama bu yaaa
neyse her şey güzel bir cilt için
Kızlar her cilde iyi gelmesi mümkün değil bu karışımın, benim cildim karışık mesela hem yağlı hem kuru, bu yüzden limon cildimi çok kurutuyor cayır cayır yanıyorum, hergün kullanamıyorum
Bunu uyguladiktan sonra yikamasak olmazmi tonik gibi cildmizde kalsa
bunu uygulayanlar sonuçlar nasıl bilgi verebilir misiniz
Pazar gününden beri yapıyorum. Sabah akşam kullanıyorum. İlk yaptığımda sivilce kızarıklıklarını geçirdiğini gördüm ama sonra hiç bir etki kalmadı. Eskisi gibi yüzüm. 1 hafta kullanacağım , yararı olur umarım..
1 Çorba kaşığı elma sirkesi
1 Çorba kaşığı gül suyu
1 Çorba kaşığı limon suyu
* 1 hafta boyunca günde 1 defa hergün yüzünüze bu karşımı uygulayın. Yarım saat bekletin ve yarım saat sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın. 1 hafta boyunca hiç aksatmadan bu karşımı uygularsanız yüzünüzdeki sivilce lekeleri,kızarıklıklar ve sivilceler tamamen yok olur!
+ Gül suyu gözenekleri kapamayada yardımcıdır...
> Denenmiş ve onaylanmıştır!
hemen hazırlıyorum karışımı yapıcam fakat göz altına sürülüyormu acaba karışım?
hemen hazırlıyorum karışımı yapıcam fakat göz altına sürülüyormu acaba karışım?
Gözaltı bölgesi hassastır. O yüzden ben sürmüyorum. Bir zararı olabilir.
Zaten gözaltında sivilce çıkmıyor. Bu karışım da sivilceler için. Sürme bence..
mumlar yanar birer birer!
Kayıtlı Üye
Okuduğum kadarıyla kullanmayı bırakanlar eski cilt sorunlarıyla yeniden karşılaşmış. Geçici çözüm sağlıyor galiba, kalıcı çözüm isteyenler ,ki herkes ister, vakit kaybetmesin...
Bugün 4. günümü yaptım. Genel olarak sivilceler kurudu ama izleri hala yerinde..
Bu arada gülsuyu ve elma sirkesinin %100 doğal olmasına dikkat edin.. Ispartalı olduğum için bu konuda şanslıyım
ciltteki lekeleri gidermiyorsa hiç başlamamak en iyisi sanki? benm yüzümde sivilce yok ama lekeler var..bunkar için çözüm olurmu? karışımda asit genel olarak var.dahada leke yapmasın :S
Bugün 4. günümü yaptım. Genel olarak sivilceler kurudu ama izleri hala yerinde..
Bu arada gülsuyu ve elma sirkesinin %100 doğal olmasına dikkat edin.. Ispartalı olduğum için bu konuda şanslıyım
cnm gül suyunu nerden aldın bende ıspartada okuyorum gül ürünü satan çok yer var ama hepsi gerçekçi gelmiyor bana
Yüzün her tarafına sürülecek. Gül suyu gözenekleri sıkılaştırmaya ve cildi temizleyip canlı tutmaya yardımcı oluyor cünkü. Hepsini komple sürmek daha faydalı. Hem yeni oluşacak sivilceler olur ve fark edemeyiz. Onlarıda oluşmadan yok etmiş olur.
Ya bende leke yuzeysel ve cok kucuk zaman geçmesini istemiyorum ters bi etkisi falan olmaz dimi ?
Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
Ben bunu gül suyu olmadan yapıyorum.
Ama kesinlikle sivilce sıkıldıktan yada siyah nokta açıldıktan, sıkıldıktan sonra denemeyin.
Bir gün ben yaptım, sıktığım her siyah nokta yerinden 1 sivilce çktı.
Ve benim burnum siyah noktadan gözükmez bile.
Gülsuyumu attım sanırım.
Yarın yine alıp, 3lü deneyeceğim formülü.
Kendi formülüm 1 haftada işe yaramadı, bakalım bu fayda edecek mi.
Maviş Subarusuna meftun(:
Kayıtlı Üye
İyi hoş denenmiş onaylanmışta sirke ve limon cildi aşındırır inceltir yakar ve korumasız bırakır... Kızlar yapmayın doğal diye her bulduğunuzu cildinize nasıl uygularsınız hele hele sirke ve limon bunlar asidik özelliktedir bir hafta cilde bunları uygulamak
. Bunları hassas ciltler asla uygulayamaz.
Acelem yok zarar vermeden yapacağım derseniz buyurun
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
selam kızlar :)
bunda bir hafta öncesine kadar burnum mayın tarlası gibiydi kırmızı kırmızı sivilceler vardı önceleri limon sürerdim sivicelerim burdan bi ara sirkeyi denemiştim ama peki iyi gelmemişti
ama 3 4 gündür bir kaç damla limon ve annemin ev yapımı sirkesi ve bir kaç damla su(limon asidik olduğu için cildimi fazla akıp yıpratmasın diye yada süremden önce yüzümü bol suyla yıkıyorum aynı hesap oluyor) sivilcelerime ve yüzüme uyguluyorum bazen yıkamadan bazende sürüp 3 4 saat sonra yıkadığım oluyor şunu söyleyebilirim kırmızı kırmızı olan sivilcelerim biraz olsun söndüler benm hiç bu kadar kızarmazdı sivilcelerim annem bile farketti bir kaç gündür yüzün düzeldi rengi fln diye
aslında sirke koymak istemiyrdum limon ve su yapıcaktım ama annemin ev yapımı sirkesi olunca koydum marketlerde satılan sirkelr gibi olmasada hem katkısız hemde elma suyu bile olsa cilt için faydalı birşey,gül suyu koymadım koymamamın nedeni ise t bölgem yağlı, yağlı ciltelere iyi gelmedğini tam tersi etki yaptığını duymuyştm ondan
sivilcelerim geçmiş olsa bile gözeneklerim var ve bunu tonik gibi akşamları uygulamayı düşünüyorum
evet belki limon sirke filan asidik şeyler ama ben suyla seyreltip kullanıyorum ve dışardan aldığımız tonikler çok mu faydalı işe yarıyanlarda var ama içlerinde alkol asit ve daaha anlamını bilmedğimiz başka ilaçlar yokmu zaten bu yüzden için işe yarıyor.ve hala çoğu kişi cilde faydalı olup olmadığı konusunda hem fikir değil
kısacası ben memnumum şimdilik :)
denemem lazım bunu umarım kurutmaz yüzümü
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
elma sirkesini seyrelterek kullanın limon cildi tahriş etmekten başka hiç bir işe yaramıyor
öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
bende yaklaşık olarak bir haftadır deniyorum ama lekeler üzerinde bi etkisi olmadı sanırım.
bu formülü görünce aneee dedimm benm formül :))) ben bunu uzun zamandır uyguluyorum. hc bi yerden okumadan kendm geliştrmiştim
cok faydasını görüyorum ama acık söyleym ki küçük güneş lekelerinin uzun bir sürece ihtiyacı var,henuz onlar üzernde hc bir etkisi olmadı,olur mu bilemiyorum ama sivilce izlerine birebir etkili.
benm yüzüm de cok hassas ve alerjik ilk süredüğünüzde hafif yanma olabilir ama korkmayın gecici bu.. üstelik ben sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum
dilerim siz de faydasını görürsünüz