- Konu Sahibi theuglygoddess
-
suratımın sol tarafında öbek halinde çıkan sivilcelerle Baş edemiyodum.. 18 yasında Başladı Bu sivilceler, 20 de Bi ilaç alıp kullandım geçti. Jel şeklindeydi adı da exfoliac tı sanırım.. neyse Bi kaç sene yüzüm Bebek gibiydi. sonra 23 yasında tekrar ergenliğe girdim sanki, aynı Bölgede iltihaplı sivilceler.. ama sadece sol yanağimda.. çok sinir Bozucu, sağ taraf pırıl pırıl sol tarafım çakır çukur.. neyse 1 sene Boyunca ne kullanmadım ki.. acnelyse mi dersiniz, lekeler için expigment mi dersiniz.. Bu sitede kim ne tavsiye ettiyse alıp kullandım.. ama hiç Bi faydası olmadı.. tam düzeliyor gibi oldu, 2 gün sonra tekrar sivilceler.. hem de iltihaplı.. en son limon ve elma sirkesi sürdüm.. ve sadece haftada 1 kez sürüyorum.. lekeler tam geçmedi ama açıldı.. en azından kırmızılıklar gitti.. sivilce desen hiç çıkmaz oldu.. sol yanağimda şuan sadece geçmişten kalma ufak tefek sivilce lekeleri var.. gerçekten harika Bi karışım.. sadece haftada 1 defa sürün. her gün sürmeyin.
Limon cilde zarar!
Pamukla mı süreceğiz ? Yoksa elimizle yüzümüzü yıkar gibi mi ?
Pamukla sürüyorum ben. 2 günde 1 yapıyodum bi faydasını göremedm artık 3 4 günde bi sürücem
Peki bunu sürdükten sonra ciltte mi bırakıyorsunuz? Ya da bir süre kalıp sonra yıkanıyor mu? Ben denedim feci kaşındırdı 5 dk sonra yıkadım. :26:
arkadaşlar benim cildim çok gözenekli,,, hele burnum fena vaziyette,,, bi kaç bişey denedim ama fayda etmedi sivilce problemim yok ama gözenek problemim var,,, önerebileceğiniz bişey var mı???,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?