Maske Tarifleri 1 Haftada Kesin Çözüm ! >DENENMİŞTİR.

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bana da yardım eder misiniz bu karışım benlere de iyi geliyor mu ama et beni değil leke şeklinde olan dokunduğunda hissedilmeyen benlere cidden yardım edin

Benim de hep sol sanağımda çıkıyor. Sol tarafım ne kadar sorunluysa, sağ yanağım da bir o kadar pürüzsüz :) Kalbimizin sol tarafta olmasının dengesizliği olabilir belkide :)

Bugün 3. yapışım olucak bi gün arayla yapıyorum ben. Şimdilik izlerim yerinde duruyo, yalnız herkes yüzünde yanma olduğunu söylemiş ama benim yüzüm değil gözlerim yanıyo

Arkadaşlar muhakkak su ile seyreltin limon suyunu ve elma sirkesini çünkü asidik ve cilde belli bi süre sonra zarar verir, hassas ciltliyseniz hiç bulaşmayın. hemen değil ama bi süre sonra dikkatli kullanmazsanız bunlar cildinizi kırıştırmak için de bir sebep.

Peki bunu sürdükten sonra ciltte mi bırakıyorsunuz? Ya da bir süre kalıp sonra yıkanıyor mu? Ben denedim feci kaşındırdı 5 dk sonra yıkadım. :26:

arkadaşlar benim cildim çok gözenekli,,, hele burnum fena vaziyette,,, bi kaç bişey denedim ama fayda etmedi sivilce problemim yok ama gözenek problemim var,,, önerebileceğiniz bişey var mı???,,,

gözenekleri bir ay gibi kısa bir zamanda küçülten tarif: önce cilde sıcak havlu ile yüzün dayanabileceği kadar sıcak kompres yapıyoruz havlu ile 4 yada 5 kere yüzde havluyu bekletin buharı cilde işlesin gözenekler açılsın sonrasında cildi kurula ve yumuşayan,gözenekleri açılan cılde maden suyu +gül suyu+limon ve taze robottan geçirilmişnane suyu ile hazırladığımız ı bu kalıbında dondurduğumuz karışımı bunu her gün bu şekilde cildimize gezdiricez..(her gün bir buz kalıbı ve mümkünse gece yatmadan evel yapılsın)

herkes denemeye başlicam,yarın başlıyorum,akşam başlıyorum,sonuçları yazarım demiş ama 2-3 kişi dışında hiçbiri bir şey yazmamış.ben bu formülü denemicem,sadece kil maskesi yapıyorum ve sürekli maske yapmayı doğru bulmuyorum çünkü cildim kızarıyor ve zaten bikaç sivilce dışında cildimde hiçbir pürüz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…