- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
Ne alakası var? Erkek arkadaşım aslan burcu, çok ilgili, sevgisini aşırı belli eden, sahiplenen, gayet aklı başında mantıklı biri. Aynen Konu sahibinin sevgilisi gibi davranan bir erkek arkadaşım vardı kova burcuydu mesela. Burçla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Değer vermekle, umursamakla, sevmekle alakalı olduğunu düşünüyorum.Aslan burcu erkeği kadar adisine rastlamadım ben ya genelleme yapmıyım ama sevgili olarak da arkadaş olarak da tanıdık filan tanıdıklarım pislik insanlardı kadınları hariç aslan kadınları iyidir erkeğiyle alakası yok ama Aslan erkeğiyse koşarak hatta ayaklarınızı poponuza vurarak deli gibi koşarak kaçın .
O da öyle yapıyor ama başkasına yapar artık beni kaybetti kafamda bitirdim ve ayrıldım ben haberi yok
Benimkisi de öyle ama sadece kavgadan sonra böyle ve bu beni yoruyor onun harici çok ilgiliydiNe alakası var? Erkek arkadaşım aslan burcu, çok ilgili, sevgisini aşırı belli eden, sahiplenen, gayet aklı başında mantıklı biri. Aynen Konu sahibinin sevgilisi gibi davranan bir erkek arkadaşım vardı kova burcuydu mesela. Burçla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Değer vermekle, umursamakla, sevmekle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Aynen bi sey yokmuş konuşuyor bu beni daha çok çıldırtıyor. Çok ilgiliydi her zaman arardı her şeyinden memnundum sevgisini belli ediyordu ama kavgadan sonra böyle yapması diğer yaptıklarını götürdğHiç bitmiyor o döngü...sen üzülüp arıyorsun, hiçbişi yok gibi konusuyor sonra en ufak bişeyde yine küsüyor, sen arıyorsun ....artarak devam ediyor, hatta aylarca aramayan kişiye donusuyor sen aramasan
Olabilir ama burçlara bağlamayı doğru bulmuyorum. Ayrıca bu huy çok yorucu, yazmıştım eski erkek arkadaşım da vardı, 5 gün mesajlarımı okumadığı oldu. O zamanları düşününce tüylerim diken diken oluyor. Bu değişmez , böyle gider, sabrın varsa devam et.Benimkisi de öyle ama sadece kavgadan sonra böyle ve bu beni yoruyor onun harici çok ilgiliydi
Aynen yok benimkisi de seninki gibiydi sevgisini belli ederdi sahip çıkardı ama dediğim gibi kavgadan sonra böyle yapması her şeyi götürüyorOlabilir ama burçlara bağlamayı doğru bulmuyorum. Ayrıca bu huy çok yorucu, yazmıştım eski erkek arkadaşım da vardı, 5 gün mesajlarımı okumadığı oldu. O zamanları düşününce tüylerim diken diken oluyor. Bu değişmez , böyle gider, sabrın varsa devam et.
Son kez açıkça konuşabilirsin. Tekrarlarsa bence ısrarcı olma. Kendini nimetten saymasın.Erkek arkadaşımla tartıştık aslında tartışma bile değildi en son sinir oldum görüldü attım 2 gün sonra aradım meşgul çaldı aradığımı gördü ve bana dönmedi 1 hafta oldu ne arıyor ne mesaj atıyor. Sürekli böyle yapıyor en ufak tartışmada bile susuyor günlerce hep ben arıyorum. Bir kere aramadım 5 gün boyunca o aradı istemiyorum böyle olmaz dedim birdaha yapmam üzmem seni dedi ayrılmadı şimdi yine aynı şeyi yapıyor artık bıktım ve soğumaya başladım napmalıyım sizce
Kaç Kez konuştum malesef yine yaptı kafamda bitirdim artık ararsa bitti diyeceğim çok soğudum yazık ettiSon kez açıkça konuşabilirsin. Tekrarlarsa bence ısrarcı olma. Kendini nimetten saymasın.
Yazmayın aramayın sormayın . Karşı taraf alışmış muhtemelen bir süre sonra arayacaginizi bildiği için kivrandirmak istemiş. Eğer soguduysaniz hiç bir şey yapmayın.Erkek arkadaşımla tartıştık aslında tartışma bile değildi en son sinir oldum görüldü attım 2 gün sonra aradım meşgul çaldı aradığımı gördü ve bana dönmedi 1 hafta oldu ne arıyor ne mesaj atıyor. Sürekli böyle yapıyor en ufak tartışmada bile susuyor günlerce hep ben arıyorum. Bir kere aramadım 5 gün boyunca o aradı istemiyorum böyle olmaz dedim birdaha yapmam üzmem seni dedi ayrılmadı şimdi yine aynı şeyi yapıyor artık bıktım ve soğumaya başladım napmalıyım sizce
Aynen öyle alıştı. Soğudum zaten kafamda bitti gibiYazmayın aramayın sormayın . Karşı taraf alışmış muhtemelen bir süre sonra arayacaginizi bildiği için kivrandirmak istemiş. Eğer soguduysaniz hiç bir şey yapmayın.
Ya bi yorum yazınca bunu kendi üstüne alınma olayı artık gerçekten sıkmaya başladı ben ne seni tanırım ne erkek arkadaşını banane yani sen mutluysan iyi işte neyi ispatladın şimdi ne seni ne sevgilini tanıyoruz ben tanıdığım adamlardan bahsediyorum genelleme yapmıyorum diye de özellikle belirttim neyin tepkisi bu herşey yolunda olunca hayatımda kimin ne dediğini umursamam ben ayrıca evet Kova burcu erkeklerinden de tanıdıklarım oldu aynen bahsettiğin gibiydiler eşim oğlak burcu mesela en lanet burç bana göre ama iyi biri bu diğer tanıdığım oğlak erkeklerinin lanet olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef örneğin babam eşimin de lanet tarafları var benim de birbirimizi iyi kötü yönlerimizle seviyoruz işte şimdi biri oğlak erkekleri çok fena dese ben katılırım şahsenNe alakası var? Erkek arkadaşım aslan burcu, çok ilgili, sevgisini aşırı belli eden, sahiplenen, gayet aklı başında mantıklı biri. Aynen Konu sahibinin sevgilisi gibi davranan bir erkek arkadaşım vardı kova burcuydu mesela. Burçla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Değer vermekle, umursamakla, sevmekle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Gurur değil o inan umursamıyor ve uğraşmak istemeyecek kadar da üşengeç senin herşeyi halletmeni bekliyor işte emin ol karşısına biri çıksın seni anında terkeder kimse sevdiği insandan uzak kalamaz gurur yapmaz beni eşim oğlak burcu ama hayatında ilk defa benim için ağlayan bir adam o zaman ha sevilmek böyle bişeymiş dedim lütfen hayatını değmeyen insanlar için harcama önce ben de bencil ol çünkü o bencil emin ol kendinden başkasını düşünmüyorO kadar gururlu ki ben sadece bu huyunu gördüm gurur bitirdi benim duygularımı bu gurur da değil başka bi sey hayır anlamıyorum böyle yapınca eline ne geçiyor madem konuşmak istemiyorsun ayrıl o da yok böyle susuyor günlerce
Ben ayrılınca beni bırakmıyor bi başkası çıksa bırakıp gidemez öyle birisi değil. Çok fazla alıştırdım kaybetme korkusu vermedim malesef ondan oldu 6 yıldır ayrılmadıkGurur değil o inan umursamıyor ve uğraşmak istemeyecek kadar da üşengeç senin herşeyi halletmeni bekliyor işte emin ol karşısına biri çıksın seni anında terkeder kimse sevdiği insandan uzak kalamaz gurur yapmaz beni eşim oğlak burcu ama hayatında ilk defa benim için ağlayan bir adam o zaman ha sevilmek böyle bişeymiş dedim lütfen hayatını değmeyen insanlar için harcama önce ben de bencil ol çünkü o bencil emin ol kendinden başkasını düşünmüyor
Çok iyi yapmışsın o da çok bekler daha ben kafamda bitirdim böyle çok daha mutluyum eski beni bulamayacak aradığındaEvlenmeden önce benimde böyle bir sevgilim vardı 10 15 gün bana küsmüştü hiç yazmıyordu banada teklif eden başka bir erkek vardı onun teklifini kabul ettim onunla sevgili oldum sonra bir hafta sonra mesaj attı ne zaman kendini affetireksin özür dilemeni bekliyorum diye.
Bende yazdım aa pardon ben seni unuttum x ile sevgili olduk sen kendi kendine beklemeye devam et yazdım karşı taraf şok sonra çok koştu peşimde ama nafile hâlen yalnız.
Çünkü bazı insanlar sömürücü ne yaparsak yapalım yaranamiyoruz piskolojik şiddet maruz kalıyoruz ama ben gözü acıktım onun manipülasyonu yenecek kadar çünkü çocukken çok şeyin üstesinden geldim o bana çerez geldi.Çok iyi yapmışsın o da çok bekler daha ben kafamda bitirdim böyle çok daha mutluyum eski beni bulamayacak aradığında
Evlenmeden önce benimde böyle bir sevgilim vardı 10 15 gün bana küsmüştü hiç yazmıyordu banada teklif eden başka bir erkek vardı onun teklifini kabul ettim onunla sevgili oldum sonra bir hafta sonra mesaj attı ne zaman kendini affetireksin özür dilemeni bekliyorum diye.
Bende yazdım aa pardon ben seni unuttum x ile sevgili olduk sen kendi kendine beklemeye devam et yazdım karşı taraf şok sonra çok koştu peşimde ama nafile hâlen yaly
ya süpersin tebrikler valla:)))Evlenmeden önce benimde böyle bir sevgilim vardı 10 15 gün bana küsmüştü hiç yazmıyordu banada teklif eden başka bir erkek vardı onun teklifini kabul ettim onunla sevgili oldum sonra bir hafta sonra mesaj attı ne zaman kendini affetireksin özür dilemeni bekliyorum diye.
Bende yazdım aa pardon ben seni unuttum x ile sevgili olduk sen kendi kendine beklemeye devam et yazdım karşı taraf şok sonra çok koştu peşimde ama nafile hâlen yalnız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?