Peki teşekkür ederimDaha ilk haftadan evine çağırıyorsa niyeti belli. Kesin konuşmayı bence sizin için doğru olan bu
Ay bahanelere bak. Eski ev arkadaşı kızmış güya burdan bana güvenebilirsin diyorArtık ne yaşasam buraya yazmadan karar veremiyorum. Bi çocukla tanıştım 26 yaşında. Ben de 24üm. Daha 2 kere görüştük ana kafeler kapalı olduğu için ce hava soğuk olduğu için illa evime gidelim diyor. Ben de haliyle zerrrreee güvenmiyorum. Bunu da belirtiyorum tanışalı 1 hafta oldu diye.
sonuçta arkadaş da sayılırız diyip duruyor. Mesela ev arkadaşları kızmış eskiden. Kızlarla yaşamış bi bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum ama. Bu benim yapıma da uygun bi şey değil.
konuşmayı kesmek istiyorum. Ama bu konularda çok beceriksizim nasıl dicem acaba ? Çok tecrübesizim. YANİ NASIL Bİ AÇIKLAMA YAPIP KONUŞMAYI KESMELİYİM
Bu naif düşünce tarzı çok yıpratır sizi.Çok sert değil dimi
Yıprattı bile haklısınızBu naif düşünce tarzı çok yıpratır sizi.
canım sen kendini sokakta mı buldun? o adama ben mesaj atayım istersen yılan dilimi sokayım da aklı başına gelsin. yaşın kaç böyle herkese inanmaÇok sert değil dimi
Bilmiyorum çok tecrübesizim 24 yaşımdayım :/canım sen kendini sokakta mı buldun? o adama ben mesaj atayım istersen yılan dilimi sokayım da aklı başına gelsin. yaşın kaç böyle herkese inanma
Öyle dedim az önce ben de. Bi şry söylemeden engellemk hoş olmazdıÇocuğu ne astınız kestiniz ya? Ben şu an ilişki düşünmüyorum, o yüzden artık görüşmeyelim dersiniz olur biter. Sapık muamelesi yapmak hiç hoş değil.
Sormak istediğim şey sohbeti nasıl keseceğimdi :)Bunu sormanız bile hata. Akıl var mantık var.
Sözlü bir açıklama yapma ki seni ikna etmeye çalışmasin,mesajını yaz ve engelle.Artık ne yaşasam buraya yazmadan karar veremiyorum. Bi çocukla tanıştım 26 yaşında. Ben de 24üm. Daha 2 kere görüştük ana kafeler kapalı olduğu için ce hava soğuk olduğu için illa evime gidelim diyor. Ben de haliyle zerrrreee güvenmiyorum. Bunu da belirtiyorum tanışalı 1 hafta oldu diye.
sonuçta arkadaş da sayılırız diyip duruyor. Mesela ev arkadaşları kızmış eskiden. Kızlarla yaşamış bi bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum ama. Bu benim yapıma da uygun bi şey değil.
konuşmayı kesmek istiyorum. Ama bu konularda çok beceriksizim nasıl dicem acaba ? Çok tecrübesizim. YANİ NASIL Bİ AÇIKLAMA YAPIP KONUŞMAYI KESMELİYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?