- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Kararlı olduğumu oda gördü. O yüzden cok pişmandı gerçekten. Kuru tehdit değildi hala cok ciddiyim.şimdi kızgınsın ama eninde sonunda affedeceksin.
ama benden tavsiye bu işlere giren hiçbir zaman tek seferle uslanmaz. Yakalanmayacağını bildiği anda bir daha yapar, ya da sorunlar tartışmalar oldukça her zaman gidip başkasıyla iletişime geçebilir. Yani güvenme asla ama asla çocuk yapma bu adamdan birkaç yıl. Hatta şimdiden maddi olarak kendini hazırla yarın ne olacak bilinmez.
Yok ben o zamanda boşanamam dersen yut otur, yapmayacağın şeyle tehdit etme yoksa kıymeti kalmıyor.
Bunu bende düşündüm defalarca. Güya yaptığı hatayı bana itiraf edip vicdanını rahatlatmak için saklamış. Ama numarasını engellememiş silmemiş o zaman. sanırım bunları düşündükçe hazmedemiyorumNeden engelleyip mesajları silmek yerine arşive atmış yedekte bekletir gibi. Gerçekten çok üzüldüm 1 haftalık evliyken yaşadıklarınıza. Allah yardımcınız olsun. Ama lütfen iyi düşünün , tekrarını yaşamayacağınızdan emin olmanız lazım
Onunda savunması bu şekilde. Sadece mesajdan ibaretmiş ve hiç görüşme olmamış güya. Güven için benden zaman istedi ama kafam hala cok karışıkNeden sizinle nişanlıyken başka bir bayanla konuşma ihtiyacı duymuş ki sordunuz mu? Guven bir kere kırılınca tekrar guvenmek zaman alır ama düşünüyorum sadece konuştu diye ayrılmazdım ben.biraz surundurun ayrılcakmıssınız gibi davranın o zaman hatasını anlar belki aynı seyi yasatmaz tekrar..
Kararlı olduğumu oda gördü. O yüzden cok pişmandı gerçekten. Kuru tehdit değildi hala cok ciddiyim.
O yüzden ne yapacağımı bilmiyorumAldatmış işte dahası mı var. Ayrıca duygusal birşeyler de olmuş. Hazmetmesi çok zor.
Çocuk konusunda onunla hemfikiriz uzun bir müddet düşünmüyorduk. Kesinlikle öyle olurdu Türkiye şartlarında malesefSiz gene ciddi olunda çocuk falan yapmayın, korunun affetsenizde sana güvenene kadar çocuk yok diye söyleyin de bence gene siz bilirsiniz.
Çünkü aynısını sizin telefonunuzda yakalasa muntemelen önce dayak atıp sonrada aynen babanızın evine götürüp alın ... kızınızı derdi. Çünkü erkek yapınca elinin kiri kadın yapınca boynuz oluyor malum.
Kesinlikle katılıyorum size. Ne yapacağımı bilmiyorum1) Kaybetme korkusu olan insan yapmaz bunu.
2) Böyleleri kandırmak için dini hep kullanır.
3) Acıdığın an acınacak hale geldin.
Çünkü böylesi arsızlar uslanmazlar.
Sadece ablam biliyor ben cok kararlıydım o gün annemlere gelicektm yalvar yakar durdurdu beni.Mesajlari neden saklıyormus?
Aileler haberdar oldu mu olaydan?
Sileyim diye sola sürüklediğinde arşive atmıştır.Mesajlari neden saklıyormus?
Aileler haberdar oldu mu olaydan?
2002 yılında bir ara konuşmuşlar ama kadın numarasını silmemiş mesaj atmış hatırlatmamış kendini. Kadın 3 saat uzaklıkta bi şehirdeNerde tanışmışlar ve yakın mesafede mi oturuyorlar?
Bende öyle düşünüyorumSileyim diye sola sürüklediğinde arşive atmıştır.
Allah işte böyle çıkarır karşısına insanın.
16 senelik unutulmayan aşk mıymış yani?2002 yılında bir ara konuşmuşlar ama kadın numarasını silmemiş mesaj atmış hatırlatmamış kendini. Kadın 3 saat uzaklıkta bi şehirde
Ayrılık olmayacaksa aileler duymasın zaten..Sadece ablam biliyor ben cok kararlıydım o gün annemlere gelicektm yalvar yakar durdurdu beni.
Olayı lehine çevirmek için de itiraf edicektim diye sallıyor. Şu erkeklerin ya aklı biraz kıt, yada kadınları hiç birşey bilmiyor zannediyorlar.Bende öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?