1 haftalık gelinken basıma gelenler

Diğer erkekler nasıldır bilmem ama benim yaşadığımdan çıkardığım sonuç bu tarz açlıkları olan erkek tek bir hayatla kalmıyor malesef

Kararlı olduğumu oda gördü. O yüzden cok pişmandı gerçekten. Kuru tehdit değildi hala cok ciddiyim.

Bunu bende düşündüm defalarca. Güya yaptığı hatayı bana itiraf edip vicdanını rahatlatmak için saklamış. Ama numarasını engellememiş silmemiş o zaman. sanırım bunları düşündükçe hazmedemiyorum

Onunda savunması bu şekilde. Sadece mesajdan ibaretmiş ve hiç görüşme olmamış güya. Güven için benden zaman istedi ama kafam hala cok karışık

Aldatmış işte dahası mı var. Ayrıca duygusal birşeyler de olmuş. Hazmetmesi çok zor.

Kararlı olduğumu oda gördü. O yüzden cok pişmandı gerçekten. Kuru tehdit değildi hala cok ciddiyim.

Siz gene ciddi olunda çocuk falan yapmayın, korunun affetsenizde sana güvenene kadar çocuk yok diye söyleyin de bence gene siz bilirsiniz.

Çünkü aynısını sizin telefonunuzda yakalasa muntemelen önce dayak atıp sonrada aynen babanızın evine götürüp alın ... kızınızı derdi. Çünkü erkek yapınca elinin kiri kadın yapınca boynuz oluyor malum.

Çocuk konusunda onunla hemfikiriz uzun bir müddet düşünmüyorduk. Kesinlikle öyle olurdu Türkiye şartlarında malesef

Sadece ablam biliyor ben cok kararlıydım o gün annemlere gelicektm yalvar yakar durdurdu beni.
Ayrılık olmayacaksa aileler duymasın zaten..
Çoğu kisi ayni seyi soylemis; ya affedip bi daha asla konusunu acmayacaksin ya da tamamen bitireceksin..
Şimdi pişman sekilde yalvarıyor ama yarin bi gun hem kabul edip hem surekli yüzüne vurursan arsızlaşıp üste çıkabilir, senin tavrının da bi kıymeti kalmaz.. Yani tehditle, tavirla, triple yürümez bu iş.. Insan kendini bilir, düşün tart kendini ve ona göre kararını ver..

Burnunu iyice surttur,de kinci isen nasıl affedicen?ya bı evlilik danismdan na gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…