1 haftalık gelinken basıma gelenler

Çok zor bir durum üstelik çok ama çok yeni evlisin
İnsanlar 15-20 yıllık evlilikler de bir heyecanla yazışsa felan kalbi çarptı bilmem ne felan ama
Nişanlılık..
İnsanın içinin kıpır kıpır olduğu gözleri kör olduğu dönemler..

Kadın istediği kadar boşanma aşamasında olsun.
Eşiniz evli bir bayanla yazışmış malesef..

Kişiden kişiye değişecek bir durum.
Allah yardım etsin zor.
Büyük konuşmayayım ama benim aşabileceğim bir durum değil..

Birşey sormak istiyorum.
Eşiniz ile kadın ne konuşmuşlar ki?
Yani ne konuştular da siz böyle kötü hissediyorsunuz ?

Ayrıca sizce gerçekten boşanma aşamasında mı yoksa eşiniz durumu kurtarmak için mi öyle dedi?

Bitmiş gitmiş bi ilişkinin mesajlarını ne diye arşivler bu insanlar
Evlenmiş barklanmış hiçmi aklına gelmez okunacağı

Telefon huawei android
ooo o zaman bingo. üzerine basılı tutunca ya silme seçeneği ya da arşivleme çıkıyor. yanlışlıkla ona bastı demek ki.
ava giderken avlanmak
üzgünüm ama itiraf edicektim demesi yalan bence.

Allah yardımcınız olsun katlanması zor bir durum madem affettiniz ekonomik anlamda kendinizi garantiye alın ne olacağı belli olmaz ailenize anlatmayın yüzgöz olmayın dilin kemiği yok bi uzmandan yardım alın kendinizi yıpratmayın

Aldatılmışsınız ve buna tepkiniz kendisine saygı duyan bir insanın vereceği şekilde olmuş, evliliğinizi sonlandırmak istemişsiniz. Belki daha önce bunun gibi bir hatasının olmamasından dolayı, belki de sevginiz bıçak gibi tek bir olayla kesilemeyeceği için eşinizi görünce yumuşamışsınız. Bana kalırsa kararınızdan caymayın. Öğrenme psikolojisinde pekiştireç, ceza gibi kavramlar var. Açın biraz bakın. Bir kişi kötü bir şey yaptığında buna uygun bir dönüt alırsa korku duyar ve hatasını tekrar etmemek için çabalar ancak davranışı "ceza"sız kaldığında hareketini er ya da geç tekrarlar. Siz eşinizi affedip evliliğinizi sürdürdüğünüz takdirde eşiniz yaptığı şeyi bir süre sonra normalleştirecek ve büyük ihtimalle tekrar aldatılacaksınız. Bu yaşanmasa bile sürekli şüphe sizi kemirecek. Hayatınızın baharında kendinize bunu yapmak istiyor musunuz? Size daha nişanlılık sürecinde bile sadık kalamamış birini yol arkadaşı edebilecek misiniz kendinize? Siz eşinizi görünce yumuşayacak kadar sevgi ve sadakat beslerken o sizi hiçe sayıp başka bir kadınla alenen flörtleşmiş, münasebetsiz konuşmalara girmiş. Lütfen pişman olmamak için bu konudaki kararınızı duygularınızla değil mantığınızla verin.

Bence affedin ama saf görünüp sessizce takipte kalın çünkü nikahlanamışsınız o zaman nişan nikah değildir bunun verdiği rahatlıkla konuşmuş olabılır bundan sonrasına dıkkat edin derim

Kusura bakmayın da her hafta zaten konu açıyordunuz. Nişan olacak nişan sorunları, kına olacak kına sorunları, düğün olacak düğün sorunları...
Her hafta bir derdim var topiginde yeni bir probleminiz çıkıyordu, perşembenin gelişi çarşambadan belliydi görmek istemediniz.

Şu an yine göz yumacaksınız, sonra sorunlar devam edecek. Bu kişiyle yürümüyor farkına varamadınız. Aldatmış sizi ötesi var mi?

Ahh canm sen bi zaman sonrada geçse bunu içinden atamazsn eğer affettiysen hiç yüzüne vurmycaksn benm eşimde sürekli chat sitelerine girerdi yine devam etti girmeye yani yapan bi insanı engelleyemezsin o yüzden insalh yine yapmaz işte biz kadınlar konduramadgmz için böle bi durumda herşey bittiyo güven bitiyo yerini şüphe aliyo şimdi sen hep acaba konusyomu?yazdmi yine vs düşünerek gecirceksn zamanini allah yardmcn olsun bu durumu çok iyi bilirimm canm benmm dilerimm daha yapmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…