1 Kasım seçimi Türkiye geneli sonuçlar

Sana katıldığım için değil, fikrini değiştirmeyeceğimi bildiğim şeylerde yorum yapmadım. Boşa kürek çekmekten hoşlanmadığım gibi kendimi germeyi gereksiz görüyorum.
1 kasımda oy veren korkanlardı, korktuğu için değil inandığı için veren vermeye devam etti.
Ak Parti %57 yle açılışı yaptığı Zaman tek başına iktidar olduğu belliydi sonuna kadar Allah'ım ne olur hdp giremesin diye dua ettim, Ettik, Bugün hala varlığından memnun değilim. Seçimden önceki fikirlerimde aynı seçimden sonra olanda.
Samimiyetimi sorgulayacağın birşey söylediğimi hatırlamıyorum. Ha kendinde olmayanları anlatmaya geçtiysen buyur devam et, Ben dinliyorum.

hakkaten ne feyste ne burda, hdp
yi meclise soktunuz diye aglayanlar neredeler? hdp hala mecliste, ama kahkahalardan baska bir sey goremiyorum :)

hangi zirve canım benim? çukurdan bakınca tümseği zirve mi sandınız? Türkiye dünyanın en kırılgan ekonomilerinden biri, istihdam yaratamıyorsunuz?
teknoloji getirdik dediğiniz 10 yıl öncesinin teknolojisi, Tübitakta hayvanat bahçesi müdürü. neymiş teknoloji üretecekmişsiniz. bilim adamı mı yetiştirdiniz.
ekonomiden anlamazsınız, anlayanı da haset ilan edersiniz.
hepiniz kredi kartınız olmasa içecek bir bardak su bulamayacaksınız geliyorsunuz burada yükselen Türkiye falan diye. Gayri Safi Milli Hasıla tanımı yap desem sus pus olursun, Cari Açık ne desem bakar kalırsın, gelmiş benimle ekonomi tartışmaya çalışıyorsun?
TÜİK diye bir kurum var, aç verilerine bak, işsizlik yüzde kaçmış ne kadarmış bir öğren. ülkede işssiz sayısı 3 milyona dayanmış, onu da ancak hanehalkı anketini kırpa kırpa 3 milyona indirmişler hala büyüyen Türkiye.
ne biliyorsun Allah aşkına? ne biliyorsun da bana soruyorsun?
senin bu yükselen Türkiyende açlıktan çocuk öldü haberin var mı? savaş mı var ülkede, kıtlık mı var? ben söyleyeyim ne olduğunu, adaletsizlik var.
Kemal Kılıçdaroğlu 48 doğumlu yani onun çocukluğunda sizin çok sevgili Menderesçiğiniz vardı. CHP değil.
bir şey bildiğin yok, gelip burada ahkam kesiyorsun. Menderesten bu yana bir gıdım değişmediniz. değişmeyeceksiniz.

yoooo 7 haziranda hepiniz HDP barajı geçti diye ağladınız. terörist dediniz millete, hani şimdi? hiç HDP barajı geçti diye veryansın edeni göremedik? etmediniz, çünkü ünlü biri bir şey demişti içinde amaç araç, zamanı gelince ineriz falan bir şeyler geçiyordu, şimdi tam hatırlayamadım.
ben gayet hain kürtler diye şeyler okudum buralarda, HDP'ye oy veren teröristtir diyeni okudum. şimdi işinize gelmediği için öyle diyorsunuz.
biz size aylarca anlattık HDP'ye oy veren kürtle size oy veren kürdün aynı kürt olduğunu, ama hepiniz şu şekildeydiniz:
kısacası daha düne kadar terörist dediğiniz adam bugün içinizde, dilediğiniz kadar onlar korkmuştu masalını anlatabilirsiniz.
sen ortaya doğru düzgün bir tez, bir veri koy, fikrim değişir, haklıysan, sabit fikirli bir insan değilim. ama sen ortaya bir veri koymamışken AKP çok süper, uçurdu Türkiye'yi falan yazarsan bu bir yorum sadece, bir bilgi değil.
benim samimiyetimde bir sorun yok cimcime. dün söylediğim neyse bugün söylediğimde o. mesela düne kadar hocaefendi dediklerime bugün terörist demiyorum.

sen tubitakin baskanini 3. kez yazinca arastirdim.
hayvanat bahcesi mudurlugu yapmis midir bilmiyorum, lakin universitede hocaymis.

kaynak http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/detay?post_id=975673&cat_id=1&loadMore=true

bu da hakkinda ekside acilan baslikta yazan mesaj.

• 2007 yılında türkiye bilimler akademisi üstün başarili genç bilim insanlarini ödüllendirme programi kapsamında ödüllendirilmiş türkiyenin şu andaki en üstün biliminsanlarından biridir. lisansını ödtü elektrik-elektronik mühendisliğinde tamamlayıp master ve doktorasını university of illinois at urbana-champaignyapmıştır. türkiye'de akademik kariyerine gebze yüksek teknoloji enstitüsünde devam etmekdedir. özellikle elektromanyetik hesaplamalar üzerine uzmanlaşmıştır.bir sn boş vakti yoktur kendisiyle görüşmek için biraz peşinden koşturmak gerekir bu kadar sıkıcı özelliğinin yanında eğlenceli olanlarıda boldur. odtü yıllarında grubu olduğunu üstlerindeki stüdyolarında pentagram çalması kendisinin zaman bulsa apocalyptica konserine gitmek için fırsat kollaması motor kullanması ve bir sözlük okuyucusu olması gibi beklenmeyecek her muhabbette ayrı bir şekilde insanı helal olsun ya bir insanda bişeyler eksik olmalı diye düşündürür.

dipnot: yalakalık değildir okul bitmiştir...

yıllar sonra gelen edit: tübitak'ın başkanı olmuş... umarım politikacılar bir rahat bırakırlarda kurumu hakettiği yere getirir. tek bir insan harikalar yaratır mı bilmiyorum ama yapsa yapsa arif hocam yapar. ayrıca yıllar sonra tanıma ek özlenen akıl hocasıdır

50 yıllara kadar chp sömürdüğü bir ülkeyi teslim alan bir menderes hemen güllük gülüstanlığa çevirmesi ne kadar mantıklı olur acaba?
chp döneminde yokluk ve kuyruklar mevcuttu.
Açlıktan değil ama sadece 1 serum takılmadığı için kuzenimin evladı kuçagında öldü bu ülkede ve o dönem ssk başında chp genel müdürü kemal vardı!... Şimdi büyük oğlunda kas hastalığı var ve mevcut Hükümet evine sağlık ekibinide yolluyor ve devletin her imkanlarından da yararlanıyor ve Bakım ücreti olarak devlet maaaşını da veriyor..Bu Millet enayi değil,Halkına Destek Olanı da, Köstek Olanı da çok iyi biliyor ve AK Parti diyor!..
Ya Allasen sana ne kadar anlatsam da boş boş boş çünkü sizler körler sağırları oynuyorsunuz!..
Tek kelime diyorum o da '' Madem ülke bu kadar kötüye gidiyor neden %50 AK Parti dedi?! Oysaki o kadarda uğraştınız AK Partiyi bölmek için. Abdullah gülü Bülent arıcı devreye soktunuz sağcısı solcusu hdpkk bir oldunuz tüm muhalefet 1 ADAMA saldırdınız ama unuttuğunuz bir şey vardı ki, O ADAMIN Arkasında HALKIN ve HAKKIN Desteği vardı!...
kemal gecen seçim bizim vaatlerimizi bu seçim AK parti kopyaladı ve söylüyor dedi ve buda demek oluyor ki, ''Hiç Kimse kemalin sözüne güvenmezken, AK Partinin Sözüne güvendi ve %50 Ak Partiyle Yola Devam dedi
Aynası İştir Kişinin,Lafa Bakılmaz

bu hoca Ahmet Arif Ergin. kendisi Tübitak'ın başkanı. benim dediğim müdürlük Ulakbim Mustafa Sancar, müdür değil, müdür yardımcısı imiş kendisi, hala görevde midir, bilmiyorum. ilgilenmedim.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/tub...ugunden-gelen-sancarin-cvsinde-yok-yok-103441

Hadi yine iyisiniz :):):) bizim sayemizde hizmet görüyorsunuz.... randevu alıyoruz özel hastaneden daha çabuk sıra geliyor ......ilacimizi istediğimiz eczaneden alıyoruz ....köprülerden tut bütün bağlantı yolları tunelleri kullanıyoruz .....hastalara yardım veriyor hasta bakıcısına kadar yardım elini uzatıyor ... 1000 günün altında sigorta primi olan ailelere dul maaşı anne baba maaşı bağlayıp elimizden tutuyor elini verip destek oluyor ....biz hizmet veren partiye köstek değil destek olduk bizim vicdanimiz rahat ...Koyun dendi birsuru şeyler söylendi bunlari söyleyenler vebal aldılar siz insanları tanimiyorsunuz ....ak partiye oy veren sizler gibi aile sahibi anne baba evlat kardeş arkadas... Ne yapsaydik PKK ya onlara desdek olanlara oymu verseydik sehit ailelerinin yuzune nasil bakariz asker polis birsuru masum insan terore şehit verdik maalesef HDP barajı geçti belki hayırlı da olur .....
Allahım hakkımızda hayırlısini nasip etsin dedik AK PARTİ tek başına iktidar oldu ALLAH RAZI OLSUN oy veren kardeslerimden guzel TÜRKiYEM
Tek vatan
Tek millet
Tek devlet
Tek bayrak

bizim derken kendini tayyip sandım sanırım
bizim derken kendını tayyıp sandn galba

kuzeninin çocuğu SSK müdürü yüzünden değil milleti 35-40 yaşında emekli eden Demirel-Özal ikilisi yüzünden öldü. başınız sağolsun.
evet, evet, az önce CHP iktidarında Kemal aç yatmıştı, şimdi Menderes olduğunu öğrenince CHP falan filan.
hem bilmiyorsun, hem tartışmaya uğraşıyorsun.
sen eczanaye gittiğinde ne kadar para kesiliyor bana onu söyle güzel kardeşim, hala sağlık mağlık diye masal anlatıyorsun.
üniversiteye gitmeyen ve çalışmayan 18 yaşındaki gençten sağlık sigortası primi alıyorlar, bırak da bari kas hastalığı olan çocuğa iki hayırları dokusun.
Genel Sağlık Sigortası diye bir şey duydun mu?
hayır, duymadın tabii ki.
bilmiyorsun kardelen, hiçbir şey bilmiyorsun.
%50 devam demiş.
o %50 de bizimle bir işsizliğe ve yoksulluğa ve teröre devam edecek. boşuna seviniyorlar.

madem şehit ailerelerine nasıl bakardık diye soruyorsun, şehit babasına karaktersiz diyen adama oy vermen baya çelişkili. şimdi yok öyle birşey falan da dersin ama haber oldu sanırım onuda duymuşsundur artık ya. senin başına gelse hoşuna gitmez herhalde. o yüzden şehitler üzerinden siyaset yapma allah rahmet eylesin hepsini sizin gibi kendiyle çelişen insanlar onlardan bahsetmesin bile günahtır

geçenlerde arkadaş migrosta 50 saat fazaladan çalıştı, devlet 35 saatini vergi olarak kesti. hepsi gözümün önünde oldu. para da saray gidiyor herif altına klozette sıçıyor siz hala sevinin size birşey olmuyorki olan emektar insanlara oluyor.

Kusura bakma da senin dünyadan haberin yok, ezberden konuşuyorsun. Türk şirketleri AR-GE çalışmalarında epey yol kat etti. Önceden rekabet yoktu o yüzden ya sırf ticaret ya da montaj sanayi vardı ( ki o bile iyidir) Ama artık eskisi gibi rekabetin olmadıgı bir ortam yok. Artık rekabet ortam epey iyi ve bu yüzden mecburen bu işi ciddiye alıyorlar.

Dün de yazmıştım, Koç grubu beyaz eşyada İngiltere, Çin, Rusya da dahil birçok ülkkeye satış yapıyor hem de çok ciddi pazar payı almış halde. Koskoca Rusya denilen ülkenin çamaşır makinelerini, buzdolaplarını Koç holding yapıyor, Beko markası ile. Yoksa Ruslar çamaşır makinesini bile bilmezler, küvette falan çamaşır yıkarlar, öyle süper güç diye anlatıldıklarına bakmayıny ani, biz onlardan çok öndeyiz.. 2-3 milyon satmışlardır herhalde belki daha bile fazla, sadece Rusya'da sadece çamaşır makinesi ve buzdolabı rakamları. Ve gayet de patent de alıyorlar, kendi teknolojilerini geliştiriyorlar... ki bunun diger ülkelerdeki ayakları da var (100 küsür ülkeye satıyorlar)

Te 2008 yılındaki habere göre 1 milyonuncu ürünü üretmişler;

http://www.dunya.com/ekonomi/arcelik-rusyada-1-milyon-dedi-29091h.htm

Rusya'da pazar lideri ödülünü de almış Beko (yani Arçelik, yani Koç holding)

http://www.arcelikas.com/sayfa/673/Beko

İngiltere'de Beko;

http://www.gazetevatan.com/ercan-in...treet-10-a-bile-beko-markali-buzdolabi-gitti/

Patent konusunda da Arçelik dünyanın ilk 500 ünde 2007den beri falan. 2014'te 200 mü ne patent almış. Top 5 de 1500-2000 patent alanlar var tabi ama, olsun. Zamanla daha yukarılara da çıkılır, diger sektörlere de girişimler başlar ve patent alma konusunda ilerleriz. Tofaş da var gayet patent alan...

Yani az bi bakınmayla bulabilecegin haberler bunlar. Ve daha birçok Türk şirketi var bu şekilde dünyaya yayılan... İsteyen istedigini desin, ben Türkiye'nin yakında süper güçler arasına girecegini düşünüyorum. Hem ekonomik hem teknolojik hem siyasal hem de sanatsal anlamda.

Kendi milletinizi bu kadar da küçük görmeyin yahu. Yok ülke batacakmış da, ekonomi patlayacakmış da, sefalet çekecekmişiz de, Türkler hiçbir şeyi beceremezmiş de.... bilmem ne... Bir sürü boş laf salatası. Hobi olarak yine eleştirin tabi ama yine de kurtulun şu tavırlardan azıcık.

Allah aşkına bi sus allah razı olsun oy verenlerden

sen bir kac kez tubitak in basinda hayvanat bahcesi muduru var dedin.
halbuki yan birimlerinden birinde mudur yardimcisi.
tabii bu da dogru bir tercih olmayabilir yalniz tubitak in basinda hayvanat bahcesi muduru var demek nerede? tubitak ulakbime mudur yardimcisi olarak atamis demek nerde?
manipulasyona giriyor yaptigin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…