1 Kasım seçimi Türkiye geneli sonuçlar

13 yıl mervecik... 13 yıl.
3-5 yıl değil. ülkeyi kısır döngüden çıkarmak için 13 kesintisiz yıl. hadi Arap Sermayesini baz alalım sadece. o da 5 yıl. bu araplar ondan önceki sene de bu ülkedeydi ve AR-Ge %0.92'den korkunç, adeta göz yoran bir sıçramayla %0.95'e çıkmış.
üstelik de kanunlar delik deşik edilerek, milyon kez ihale kanunu falan değiştirilerek çekildi o araplar ülkeye
sonuç?
%0.3'lük artış.
%0.3 için her yeri adamlara sattık.
Türkiye seneye Dünyanın en gelişmiş ekonomisi olacakmış, kesin haber yayalım.
sen de hayal kurmaya devam et mervecik.

Kardeşim görenler gereğini yaptı çok şükür.bugün altın,dolar borsa ne varsa düştü,iş adamları rahat nefes aldı,esnaf davul zurna göbek attı.hee velev ki aptaliz ama mutluyuz,huzurluyuz elhamdülillah.

nerelere çektin sen konuyu ya. Çalışmaları hiç bir zaman kötülemedim. İnsanlara verilen değeri ve yaratıcılığa verilen değeri kötülerim ancak ki bu gerçek. Ben sana hele bir git öyle bir yerde çalış dediğimde oradaki zorlukları anlatıyorum yoksa ben niye kendim gibi insanları kötüleyeyimki. Sen önce kendi ülkendeki insanlara güven Türk olmaktan gurur duy, yurtdışına tanıtıma gittiğindede göğüsünü gere gere Türk olduğunu söyle ondan gel yorum yap. Birdahada beyin fakiri gibi konuşma allah aşkına yok türkleri kötülüyomuşum falan. Sen hele bir okulunu bitir bak neler bekliyor seni hayatta ve iş yerinde

Herşey önemli arkadaşım. Araba da MR da ilaç sektörü de yazılım sektörü de... her şey... Sermaye oldugu müddetçe hepsi gelişir.

işte bu mantıkta olmıcaksın. Kendi insanın sağlığımı daha önemli yoksa bir arabanın ülke üzerindeki ekonomisimi. Araba büyük çaplı ama vatandaşın sağlığı her zaman ön planda olmalı

Yönetime duyurulur
Ak partili olmadığım için lütfen beni banlamayın! bu konuda şaka yapmıyorum

Onca yıl sermayesi olmayan bir ülkenin 3-5 yılda düzelecegini mi zannediyordun? Elalem AR-GE ye bile yıllar harcıyor, sen tutmuş 5 yılda koca ülkenin sefil ekonomisi ABD ekonomisi gibi olsun istiyorsun herhalde. Hepsi olacak yavaş yavaş. Hatta hızlanarak ivmelenerek. Afrika üzerindeki emperyalizm işinde de bizim şirketlerimiz hızlıca koşturursa ooohh... Cemaatin okullarını da zehirliyor zaten rte, Afrika da cemaatin okullarıyla dolu. Oranın halkı rte'yi peygamber gibi görüyor yahu.

Az önce AR-GE uzmanıydın, noldu? Bize nutuk atıyordun? Şimdi de halkın saglıgı edebiyatına başlayacaksın? Az önce asgari ücret edebiyatı vardı şimdi de halkın saglıgı edebiyatı. Sanki hepsini ard arda sırayla yapmamız gerekiyor, aynı anda yapılamıyor sanki. AR-Ge uzmanında nagmeler..

tercihe deginmedim o konu hakkinda bilahare konusulur.
senin yazdigin mesajlara nazaran hakkten kimmis bu hayvanat bahcesi muduru derken tubitak baskani yazdim ve prof cikti.
senin yazdigin mesajlarlarla tubitak in BASINDA, alakasiz biri var sanmis moralim bozulmustu, digeri de ulakbimde mudur degil mudur yardimcisi zaten. oyle bile olsa tabii ki bulundugu mevkiye yakisir bir bilim insani olmaliydi.
ama tekrar ediyorum bu esit degildir ;"tubitak'i hayvanat bahcesi mudurune teslim ettiler."
cunku mesajlarindan anlasilan cidden buydu.
ben de iktidar veya kurum olmadigima gore ancak boyle oturdugum yerden elestirerek yazabildim. :)

biz daha ülkeyi kalkındaramadık, sen bir de Afrika Emperyalizm falan diyorsun...
hakkaten buğday ambarındasın mervecik.
ülkede açlık sınırı kaça dayanmış, ülke dünyanın en kırılgan ekonomilerinden biri olmuş ve sen bana masal anlatıyorsun.
hakkaten uykum geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…