- 29 Nisan 2015
- 143
- 88
- 28
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Az önce AR-GE uzmanıydın, noldu? Bize nutuk atıyordun? Şimdi de halkın saglıgı edebiyatına başlayacaksın? Az önce asgari ücret edebiyatı vardı şimdi de halkın saglıgı edebiyatı. Sanki hepsini ard arda sırayla yapmamız gerekiyor, aynı anda yapılamıyor sanki. AR-Ge uzmanında nagmeler..
elbette o şekilde yazdıysam hata yapmışım. dönüp mesajları okumadım. bugün çok fazla mesaj yazdım, yanlış bilgi vermişim. kimsenin bilgisi olmadığından kimse de düzeltememiş elbette. ben de o yüzden zamanında yanlışımı fark etmemişim.tercihe deginmedim o konu hakkinda bilahare konusulur.
senin yazdigin mesajlara nazaran hakkten kimmis bu hayvanat bahcesi muduru derken tubitak baskani yazdim ve prof cikti.
senin yazdigin mesajlarlarla tubitak in BASINDA, alakasiz biri var sanmis moralim bozulmustu, digeri de ulakbimde mudur degil mudur yardimcisi zaten. oyle bile olsa tabii ki bulundugu mevkiye yakisir bir bilim insani olmaliydi.
ama tekrar ediyorum bu esit degildir ;"tubitak'i hayvanat bahcesi mudurune teslim ettiler."
cunku mesajlarindan anlasilan cidden buydu.
ben de iktidar veya kurum olmadigima gore ancak boyle oturdugum yerden elestirerek yazabildim. :)
biz daha ülkeyi kalkındaramadık, sen bir de Afrika Emperyalizm falan diyorsun...
hakkaten buğday ambarındasın mervecik.
ülkede açlık sınırı kaça dayanmış, ülke dünyanın en kırılgan ekonomilerinden biri olmuş ve sen bana masal anlatıyorsun.
hakkaten uykum geldi.
Sen bir de ekonomiyle ile alakalı bir şeyler okudun dimi? Yani okumuş halin bu? bir şey derdim de şimdi,, uygun kaçmaz, sinirlendirdin beni.
Afrika'ya bizim ülkeden tonla demir, çelik gidiyor haberin var mı? Yani Afrika'ya yollar inşaatlar, dev yatırımlar yapılacak. Afrika kalkındırılacak. Bunu da biz ABD'den çok daha iyi yaparız sen hiç güzel kafanı yorma.
Ben bugday ambarında degilim. rte büyük oynuyor, hakkını yeme hiç. Sen ise küçük düşünüyorsun. Yok emperyalist olamazmışız da falan... Sen öyle zannet.
var. olmadığını nereden çıkardın? Afrika'ya neler gittiğini ve neler yapıldığını biliyorum.Sen bir de ekonomiyle ile alakalı bir şeyler okudun dimi? Yani okumuş halin bu? bir şey derdim de şimdi,, uygun kaçmaz, sinirlendirdin beni.
Afrika'ya bizim ülkeden tonla demir, çelik gidiyor haberin var mı? Yani Afrika'ya yollar inşaatlar, dev yatırımlar yapılacak. Afrika kalkındırılacak. Bunu da biz ABD'den çok daha iyi yaparız sen hiç güzel kafanı yorma.
Ben bugday ambarında degilim. rte büyük oynuyor, hakkını yeme hiç. Sen ise küçük düşünüyorsun. Yok emperyalist olamazmışız da falan... Sen öyle zannet.
Lütfen ama kendine saray yaptı,klozetleri de altından...Sen bir de ekonomiyle ile alakalı bir şeyler okudun dimi? Yani okumuş halin bu? bir şey derdim de şimdi,, uygun kaçmaz, sinirlendirdin beni.
Lütfen ama kendine saray yaptı,klozetleri de altından...
var. olmadığını nereden çıkardın? Afrika'ya neler gittiğini ve neler yapıldığını biliyorum.
Türkiye'nin büyümediğini söylemedim, senin fikirlerine katılmayan herkesin Türkiye'yi ve Türkleri küçük gördüğünü düşünen sensin sadece.
örneğin Çinden Türkiye'ye gelen yatırım 2014 yılında %47 arttı. bu bizim için bir artı, peki bunun Çin'de günlük 1 doların altında yaşayan 100 milyon Çinli'ye etkisi ne kadar olmuştur? işçileri falan dünya ortalamasının yarısına çalışıyor.
sen ciddi ciddi o Afrika'ya yapılan yatırımın bu ülkeye istihdam ve gelir artışı olarak falan geri döneceğini düşünüyorsun.
Ne alaka şimdi? Doktorların keyfi muamelesi ve insanlara gereken değeri vermemesi yüzündn öldü. Doktora yalvarıp ne olur yatış verin demesine ragmen doktor 2 ilaç yazıp eve gönderdi ve aynı gün çocuk öldü ve ölüm sebebi vucut da aşırı su kaybıkuzeninin çocuğu SSK müdürü yüzünden değil milleti 35-40 yaşında emekli eden Demirel-Özal ikilisi yüzünden öldü. başınız sağolsun.
evet, evet, az önce CHP iktidarında Kemal aç yatmıştı, şimdi Menderes olduğunu öğrenince CHP falan filan.
hem bilmiyorsun, hem tartışmaya uğraşıyorsun.
sen eczanaye gittiğinde ne kadar para kesiliyor bana onu söyle güzel kardeşim, hala sağlık mağlık diye masal anlatıyorsun.
üniversiteye gitmeyen ve çalışmayan 18 yaşındaki gençten sağlık sigortası primi alıyorlar, bırak da bari kas hastalığı olan çocuğa iki hayırları dokusun.
Genel Sağlık Sigortası diye bir şey duydun mu?
hayır, duymadın tabii ki.
bilmiyorsun kardelen, hiçbir şey bilmiyorsun.
%50 devam demiş.
o %50 de bizimle bir işsizliğe ve yoksulluğa ve teröre devam edecek. boşuna seviniyorlar.
Al işte bir ikinci kemal vukuatı dahageçenlerde arkadaş migrosta 50 saat fazaladan çalıştı, devlet 35 saatini vergi olarak kesti. hepsi gözümün önünde oldu. para da saray gidiyor herif altına klozette sıçıyor siz hala sevinin size birşey olmuyorki olan emektar insanlara oluyor.
İşte siz bundan dolayı hep kaybetmeye mahkumsunuz!!!!.....tabi bide ilkokul mezunuymuşsun o yüzdende yazman çok yoktur resim atıosun kapatmak için sanırım
Boş versene cancazım hani bir laf vardır eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir diye işte bu atasözü çok manidardır. Okumakla Adam OLUNMAZ!!!...İnsanın kendisini geliştirmesi ünüversiteye gidip diploma almakla olmuyor. Ben nice ünüversite mezunları gördüm Adamlıgın ''A''bile olamamış ama nice okumamış ilkokula bile gitmemiş ama ''ADAMLIĞIN'' kitabını yazmış kendisini geliştirmiş cevherler gördümAdalet okudum desem zorunami gidecek
Ben öyle düşünmüyorum ki... Bunu direkt olarak sizler söylüyorsunuz. Yok Türkler yapamazmış, daha MR bile yapamıyormuş, Türklerin yaptıgı arabadan bir halt olmazmış, tekeri patlarmış, biz kim Afrika'nın emperyalisti olmak kim, darı ambarı, tavuk falan filan... vs.
He anladım olabilir:) cimcime beğenince yazını kötü bişey diyosun sanmıştım:)alintilarin nedense hep eksik cikiyor. kod kismini yanlislikla siliyorsun sanirim. :)
Ne alaka şimdi? Doktorların keyfi muamelesi ve insanlara gereken değeri vermemesi yüzündn öldü. Doktora yalvarıp ne olur yatış verin demesine ragmen doktor 2 ilaç yazıp eve gönderdi ve aynı gün çocuk öldü ve ölüm sebebi vucut da aşırı su kaybı
Peki bundan öncekiler hastasına yaşlısına sahip çıkıyor muydu?!. Evde bakım uygulaması getirdi ve artık doktor hastanın ayagına gidiyor.Engelli vatandaşıma ve yaşlısına evladı engelli olan anneye ücretsiz arabaya binme özgürlüğünü neden diğerleri getirmedi?
kemal dogdugunda ve 2 yaşına kadar başta chp vardı.Hani o küçükken dediği dönem var ya işte o dönemde de chp vardı.Allasen 12 yaşındaki bebe büyük mü oluyor sizin nezdiniz deBen eczaneye gittigimde 3 tl veya enfazla 5 tl kesiliyor. Peki ben sana bir soru sorayım ''Bundan 15 yıl önce sen özel hastaneye gittiğinde kaç tl ödüyordun? Şimdi kaç tl ödüyorsun?'' Bak arada 15 gibi kocamaaaaaaaaan bir zaman dilimi var!..... 250,300 tl olmadan hastanenin kapısından içeri giremezdik yahu o dönem,şimdi kalkmış bana 3 in 5 hesabını yapıyor
Al işte bir ikinci kemal vukuatı dahaAltın klozet mi dedi birisi? Kardeş sen allasen ne içiyorsun?!
İşte siz bundan dolayı hep kaybetmeye mahkumsunuz!!!!.....
Halka tepeden bakan hor gören zihniyete gereken cevabı her daim ''HALK'' çok güzel vermiştir. Dağdaki çobanla benim oyum bir mi olacak diyen vekil ve o vekili destekleyici yorum yapan yandaşlarından ne beklenir ki?!
Boş versene cancazım hani bir laf vardır eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir diye işte bu atasözü çok manidardır. Okumakla Adam OLUNMAZ!!!...İnsanın kendisini geliştirmesi ünüversiteye gidip diploma almakla olmuyor. Ben nice ünüversite mezunları gördüm Adamlıgın ''A''bile olamamış ama nice okumamış ilkokula bile gitmemiş ama ''ADAMLIĞIN'' kitabını yazmış kendisini geliştirmiş cevherler gördüm
Yıllarca halka tepeden bakan hor görenlerin sonunu gördük ve Halkıyla iç içe olan onunla aynı sofraya oturan halktan birisi olan LİDEREDE halkın NAsıl sahip çıktığına cümle alem şait oldu
evet senin benim paramla yaptı niye şakaymış gibi anlatıyorsun
Ne güzel biraz da beni çözmeye çalışşsınlar:) şaka bi yana niye öyle oluyor bilmiyorum hep telefondan giriyorum belki onla alakalımarilyn monroe .!.:vallaha güzelcim ya, senin alıntılar bir garip oluyor.
çarpıtma mervecik.Ben öyle düşünmüyorum ki... Bunu direkt olarak sizler söylüyorsunuz. Yok Türkler yapamazmış, daha MR bile yapamıyormuş, Türklerin yaptıgı arabadan bir halt olmazmış, tekeri patlarmış, biz kim Afrika'nın emperyalisti olmak kim, darı ambarı, tavuk falan filan... vs.
afrikayı kalkındırcağımıza önce kendi ülkemizi kalkındırsak fena olmaz sanki
hiç bir zaman türkler yapamazmış demedim dememde. ozaman kendimi de küçümser olurdum. dediğim şu ki başımızdakiler önce araba yapacağına MR makinesi yapsın. anladınmı sonunda baya zaman aldı ama neyse çok şükür belki birşey anlarsın bu gece bu yazılanlardan. cevap veremediğin için insanların türkleri küçümsediğini yazma bende Türküm niye eşimi dostumu küçümseyeyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?