- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
iyi de 700bin vergi veren kac tane 5binin vergisini veren kac tane ?Bir de bu geyik var tabi. ''benim vergimle yaptı...'' Bak yukarıda marilyn var, ona sor bakalım, kimin vergileriyle yapılırmış yatırımlar, kimin vergileriyle ödenirmiş memurların maaşları... Ekonomi biliyor o.
Ayda 5 bin altı alan insanların vergileriyle mi yoksa, büyük şirket sahiplerinin, kobilerin falan vergileriyle mi? Asıl vergiyi bunlar verirler. Bir jip alsa örnegin degeri 550bin liralık, o adam o arabaya 1.2 milyon falan öder. 700 bin tl si de vergi. Sen ömrün boyunca 700bin tl vergi ödeyebilecek misin? Adam tek seferde ödüyor.
Kör değilim Elhamdülillah çok iyi görüyorum ve Ülkemin ve Evlatlarımın İyi bir gelecek bırakmak için AK PARTİ Diyorumsende migrosta 50 saat çalış fazladan ağla sonra paramı alıolar diye. keşke başına gelse de anlasan emektarları. evet herif sarayda yaşıyor yalanmı gözün körmü
Ee parası varki ödüyor. Ve evet gelire göre vergi yüküne bakarsak bizler zenginden daha fazla ödüyoruz[QUervecik01, post: 43347083, member: 592660"]Bir de bu geyik var tabi. ''benim vergimle yaptı...'' Bak yukarıda marilyn var, ona sor bakalım, kimin vergileriyle yapılırmış yatırımlar, kimin vergileriyle ödenirmiş memurların maaşları... Ekonomi biliyor o.
Ayda 5 bin altı alan insanların vergileriyle mi yoksa, büyük şirket sahiplerinin, kobilerin falan vergileriyle mi? Asıl vergiyi bunlar verirler. Bir jip alsa örnegin degeri 550bin liralık, o adam o arabaya 1.2 milyon falan öder. 700 bin tl si de vergi. Sen ömrün boyunca 700bin tl vergi ödeyebilecek misin? Adam tek seferde ödüyor.
ben 15 yıl önce özel hastaneye gitmiyordum, devlette çok da güzel bir şekilde tedavi oluyordum. hem de çok ciddi bir hastalığım olduğu için doğrudan profesöre muayene oluyordum.Ne alaka şimdi? Doktorların keyfi muamelesi ve insanlara gereken değeri vermemesi yüzündn öldü. Doktora yalvarıp ne olur yatış verin demesine ragmen doktor 2 ilaç yazıp eve gönderdi ve aynı gün çocuk öldü ve ölüm sebebi vucut da aşırı su kaybı
Peki bundan öncekiler hastasına yaşlısına sahip çıkıyor muydu?!. Evde bakım uygulaması getirdi ve artık doktor hastanın ayagına gidiyor.Engelli vatandaşıma ve yaşlısına evladı engelli olan anneye ücretsiz arabaya binme özgürlüğünü neden diğerleri getirmedi?
kemal dogdugunda ve 2 yaşına kadar başta chp vardı.Hani o küçükken dediği dönem var ya işte o dönemde de chp vardı.Allasen 12 yaşındaki bebe büyük mü oluyor sizin nezdiniz deBen eczaneye gittigimde 3 tl veya enfazla 5 tl kesiliyor. Peki ben sana bir soru sorayım ''Bundan 15 yıl önce sen özel hastaneye gittiğinde kaç tl ödüyordun? Şimdi kaç tl ödüyorsun?'' Bak arada 15 gibi kocamaaaaaaaaan bir zaman dilimi var!..... 250,300 tl olmadan hastanenin kapısından içeri giremezdik yahu o dönem,şimdi kalkmış bana 3 in 5 hesabını yapıyor
Allasen biraz küçük at. Allah Aşkına sırf Erdoğana muhalefet edeceğim diye kendini çok kasma olur mu?ben 15 yıl önce özel hastaneye gitmiyordum, devlette çok da güzel bir şekilde tedavi oluyordum. hem de çok ciddi bir hastalığım olduğu için doğrudan profesöre muayene oluyordum.
şimdi özel hastaneye gidiyorum ama.
çünkü rahatsızlığım için gittiğim devlet hastanesinde çalışan doktor, içinde belirli bir madde olan ilacı kullanamayacağımı söylememe rağmen, bana o ilacı yazdı ve ben o gece hastanelik oldum.
tesadüf ya gene en yakınımızda devlet hastanesi olduğu için acilde oraya gittim, yine yanlış ilaç verdiler, çünkü hekim uyuyordu, asistanlar vardı, nefessiz kaldım.
ölüyordum.
babamı belinden rahatsız olduğu için devlet hastanesine götürdük o da uzuuuuuuuuuuunnnnnnn bir randevu uğraşı sonucunda, nihayetinde doktor babama ayrılmış 2 dakikayı (çünkü geride bekleyen sürüyle hasta var) babamı muayene etmeden uzaktan bakarak kullandı ve fizik tedavi verdi.
sonuç babam yanlış tedavi gördü.
özel hastanede ameliyat oldu.
bu arada büyük şehirde yaşıyorum.
Genel Sağlık Sigortası soruma henüz cevap alamadım.
Kemal kılıçdaroğlu 48 doğumlu 1950'den itibaren Menderes yönetti ülkeyi, çocukken yatağa aç girerdik dediğine göre demek ki hatırladığı bir zaman diliminden bahsediyor, bu kısmı geç. burada çuvalladın. boşuna zorlama.
çarpıtma mervecik.
ben ülkeyi kalkındıramadık nerede kaldı Afrika emperyalizmi dedim. ülke elbette kalkınabilir, müthiş bir genç nüfusu var, genç nüfus kalkınmada her zaman artıdır.
ben sadece bu kalkınmanın bilimsel temele dayanan bir eğitim sistemiyle desteklenip istihdam yaratan bir büyüme olması gerektiğini düşünüyorum.
yani 900 liraya çalışacak mavi yakalı deği, otomobil teknolojisi üretecek daha çok mühendis, yazılımcı, yeni bir bilgisayar teknolojisi yaratacak mühendis, çorak toprakta tarım yapabilecek ziraat mühendisi falan yetiştirmesi gerektiğini düşünüyorum.
AKP'nin seçtiği yöntemi beğenmemem ülkenin asla kalkınamayacağını düşündüğüm anlamına gelmiyor. ama evet mevcut şekilde ülkede refahın ve zenginliğin halka yayılacağını düşünüyorsan hayal gördüğünü düşünüyorum.
sen de benim yanıldığımı düşünüyorsun, hatta küçümsediğimi düşünüyorsun.
kısacası konu kilit.
He tabii oy vermeyenler vatan haini zaten1 Kasım da Olan İşte Budur Elhamdülillah
https://www.facebook.com/
Derdi Vatan Olmayan ''USTAYI'Anlayamazlar!...
herkesin vergi ödemesi lazım sadece onların değil. ki onlarına damlarını vergi odediginimi sanıyorsun allah askına cok sığ dusunuozunuz hic bir halttan haberi olmayan birsürü insanlar yemin ediyorum. anca başına gelse anlarsınız insallahta gelir de anlarsınızBir de bu geyik var tabi. ''benim vergimle yaptı...'' Bak yukarıda marilyn var, ona sor bakalım, kimin vergileriyle yapılırmış yatırımlar, kimin vergileriyle ödenirmiş memurların maaşları... Ekonomi biliyor o.
[QUOTEk01, post: 43347221, member: 592660"]Ee parası varki ödüyor. Ve evet gelire göre vergi yüküne bakarsak bizler zenginden daha fazla ödüyoruz
BUnu da inkar edemezsin heralde
alala olaya bak ya. Önce MR yapsınlarmışmış, kolaydı zaten, ha deyince yapılıyordu. Sanki senin kafana göre ilerliyor bu işler. İstersen liste ver, o sırayla yapsınlar. Yani şaka gibi şeyler yazıyorsun gerçekten.
Ayrıca merak etme. Bizim Türk doktorlarımız şu anda gayet iyiler. Millet tedavi için Türkiye'ye gelir oldu iyice. İlaç firmaları da patent alıyor mis gibi, Sanovel diye bir Türk ilaç firması mesela... Bunlar yeni yeni türeyenler. Daha çok türeyecek bu şirketlerden.
Sen kendi milletini küçümsüyorsun kusura bakma, ama aslında kendini küçümsemekten başka da bir şey yapmıyorsun. Bırak bu boş işleri.
hahaha valla helâl kız sanaHem ülke kalkınır hem de Afrika'dan fayda saglarız. Hiç merak etme.
Bilimsel temel dedigin şey bile sermaye gerektirir yahu. Bilim dedigin bedava mı yapılıyor? Araştırmalar sokak ortasında ya da evin salonunda mı yapılıyor? Kullanılan araçlar mutfagın çekmecesinden mi çıkıyor? Bunların hepsi bi dolu para, bi dolu insan demek. Öyle oturdugun yerden ''keşke bilim gelişsin yihuu'' demekle olmuyor bu işler.
Refah ve zenginlik de ayyynen böyle saglanır. Sen nasıl saglamayı düşünürdün acep? Halka para dagıtarak mı? Herkesin maaşını 5bin yapalım olsun bitsin mi? Ondan sonra sermaye ara dur... Sanki halk da toplaşıp bilim yapacak ayda 5bin tl maaş alınca... Bu işler toplu parayla olur, bir sermaye sahibinin kafası çalışan insanları bir amaç ugruna birleştirmesiyle olur. Başka türlü hiçbir yolu yok bunun.
valla cocuklugum gozumde canlandi bu videoyu izleyince.Allasen biraz küçük at. Allah Aşkına sırf Erdoğana muhalefet edeceğim diye kendini çok kasma olur mu?
Hangi hastaneye gidiyordun 15 yıl önce sen? Bu hastaneye mi?
Bilimsel temelli eğitim dedim, bilimsel temelli eğitim, bilimsel ilkeleri temel alan eğitimdir. bilim eğitimi başka bir şeydir. bilimsel temelli eğitimle sadece mühendis, bilim adamı değil, öğretmen, diş hekimi falan da yetiştirirsin.Hem ülke kalkınır hem de Afrika'dan fayda saglarız. Hiç merak etme.
Bilimsel temel dedigin şey bile sermaye gerektirir yahu. Bilim dedigin bedava mı yapılıyor? Araştırmalar sokak ortasında ya da evin salonunda mı yapılıyor? Kullanılan araçlar mutfagın çekmecesinden mi çıkıyor? Bunların hepsi bi dolu para, bi dolu insan demek. Öyle oturdugun yerden ''keşke bilim gelişsin yihuu'' demekle olmuyor bu işler.
Refah ve zenginlik de ayyynen böyle saglanır. Sen nasıl saglamayı düşünürdün acep? Halka para dagıtarak mı? Herkesin maaşını 5bin yapalım olsun bitsin mi? Ondan sonra sermaye ara dur... Sanki halk da toplaşıp bilim yapacak ayda 5bin tl maaş alınca... Bu işler toplu parayla olur, bir sermaye sahibinin kafası çalışan insanları bir amaç ugruna birleştirmesiyle olur. Başka türlü hiçbir yolu yok bunun.
Benim de hatırladığım devlet doktorlarının özel muayenehanelerine gittikten sonra devlet hastanesinde tahlil yaptirabiliyordun,açıktan yazıyordu doktor ama 5 te gidip sıraya girmek gerekiyordu yoksa sıra gelmiyordu.bi de şu sahne var gözümde canlanan; ilaçları hastanenin içinden alıyorduk ve herbirimiz ayrı ilaç kuyruğuna giriyorduk.Ama sorgulamiyorduk hiç,ben mesela bütün ülkelerin imf ye borcu oluyor zannediyordum çocukken. Hey gidi günler..valla cocuklugum gozumde canlandi bu videoyu izleyince.
hastane demek insanlarin ve annemin ayak uclarinda yerde comelerek hasta hasta sira beklemek demekti benim icin.
su saglik sisteminde yapilan iyilestirilmeleri gormemek resmen korluktur, baska bir adi yok bunun.
aynen o ecza kuyruklari neydi? kavgalar kadinlar adamlar birbirine kufur etmeler falan.Benim de hatırladığım devlet doktorlarının özel muayenehanelerine gittikten sonra devlet hastanesinde tahlil yaptirabiliyordun,açıktan yazıyordu doktor ama 5 te gidip sıraya girmek gerekiyordu yoksa sıra gelmiyordu.bi de şu sahne var gözümde canlanan; ilaçları hastanenin içinden alıyorduk ve herbirimiz ayrı ilaç kuyruğuna giriyorduk.Ama sorgulamiyorduk hiç,ben mesela bütün ülkelerin imf ye borcu oluyor zannediyordum çocukken. Hey gidi günler..
Allah razı olsun canım benim inşallah inşallah... İki yil içinde önce annemi sonra babamı kaybettim ikiside kalp krizi ani ölüm ...ALLAHIM mekanları cennet olsun inşallahBaşın sağolsun,mekâni cennet olsun.
Ağzına yüreğine sağlık supersin yaNe alaka şimdi? Doktorların keyfi muamelesi ve insanlara gereken değeri vermemesi yüzündn öldü. Doktora yalvarıp ne olur yatış verin demesine ragmen doktor 2 ilaç yazıp eve gönderdi ve aynı gün çocuk öldü ve ölüm sebebi vucut da aşırı su kaybı
Peki bundan öncekiler hastasına yaşlısına sahip çıkıyor muydu?!. Evde bakım uygulaması getirdi ve artık doktor hastanın ayagına gidiyor.Engelli vatandaşıma ve yaşlısına evladı engelli olan anneye ücretsiz arabaya binme özgürlüğünü neden diğerleri getirmedi?
kemal dogdugunda ve 2 yaşına kadar başta chp vardı.Hani o küçükken dediği dönem var ya işte o dönemde de chp vardı.Allasen 12 yaşındaki bebe büyük mü oluyor sizin nezdiniz deBen eczaneye gittigimde 3 tl veya enfazla 5 tl kesiliyor. Peki ben sana bir soru sorayım ''Bundan 15 yıl önce sen özel hastaneye gittiğinde kaç tl ödüyordun? Şimdi kaç tl ödüyorsun?'' Bak arada 15 gibi kocamaaaaaaaaan bir zaman dilimi var!..... 250,300 tl olmadan hastanenin kapısından içeri giremezdik yahu o dönem,şimdi kalkmış bana 3 in 5 hesabını yapıyor
Al işte bir ikinci kemal vukuatı dahaAltın klozet mi dedi birisi? Kardeş sen allasen ne içiyorsun?!
İşte siz bundan dolayı hep kaybetmeye mahkumsunuz!!!!.....
Halka tepeden bakan hor gören zihniyete gereken cevabı her daim ''HALK'' çok güzel vermiştir. Dağdaki çobanla benim oyum bir mi olacak diyen vekil ve o vekili destekleyici yorum yapan yandaşlarından ne beklenir ki?!
Boş versene cancazım hani bir laf vardır eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir diye işte bu atasözü çok manidardır. Okumakla Adam OLUNMAZ!!!...İnsanın kendisini geliştirmesi ünüversiteye gidip diploma almakla olmuyor. Ben nice ünüversite mezunları gördüm Adamlıgın ''A''bile olamamış ama nice okumamış ilkokula bile gitmemiş ama ''ADAMLIĞIN'' kitabını yazmış kendisini geliştirmiş cevherler gördüm
Yıllarca halka tepeden bakan hor görenlerin sonunu gördük ve Halkıyla iç içe olan onunla aynı sofraya oturan halktan birisi olan LİDEREDE halkın NAsıl sahip çıktığına cümle alem şait oldu
Ingiltere nin egitim sistemi de çok katı diye biliyorum.belli okullara belli öğrenciler gidip belli yerlere gelebiliyorlar,malum krallık zaten.Ama burdan bakınca sanırım bizim dışımızdaki herkes mükemmel görünüyor.aynen o ecza kuyruklari neydi? kavgalar kadinlar adamlar birbirine kufur etmeler falan.
once git kayit kuyruguna gir, sonra doktora saglik karnesi verme kuyrugu.
yazici gelir 3-4 kisiyi cagirirdi.
herkesin onunde doktora mahrem vs neyse derdini soylerdin. milletin icinde azar da yerdin ayar da.
gecen devlet hastanelerinden birinde cocuk doktoruna gittim. ilgi alaka muayene guleryuz cook iyiydi, sonra cocuk psikiyatrina gittim, ozel muayeneye gitsen ancak boyle ilgilenir.
sonra ozel bi hastanenin cildiyesine gittim 50 tl ucret odeyerek doktor beni itin bi tarafina soktu. karsiligini verdim tabii. baska unlu bi hastanenin norologuna gittim 200 muayene 300 test parasi odedim, ama yemedigim azar laf kalmadi. baska doktor bulacak zamanim kalmadigindan mecbur eski devlet doktorlarina yaptigim gibi buktum boynumu amman hoccam tammam hoccam diye diye ciktim :)
doktorlarla cok isim oluyor her trye gelisimde, malum ingilterede bi brans doktoru gormek icin 9 ay bekliyorum.
hani acil rezil falan bahsediyorlar ya, Ingiltereye turist olarak falan gelirlerse bir acil ziyareti yapmalarini da tavsiye ederim. gerci hasta kendileri olmadikca durumun vehameti muhtemelen anlasilamayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?