1 Kasım seçimi Türkiye geneli sonuçlar

iyi de 700bin vergi veren kac tane 5binin vergisini veren kac tane ?
30 milyon insan yillik 1000 lira vergi verse kac lira yapar bu?

sende migrosta 50 saat çalış fazladan ağla sonra paramı alıolar diye. keşke başına gelse de anlasan emektarları. evet herif sarayda yaşıyor yalanmı gözün körmü
Kör değilim Elhamdülillah çok iyi görüyorum ve Ülkemin ve Evlatlarımın İyi bir gelecek bırakmak için AK PARTİ Diyorum
Diğerleride çankaya köşkünde yaşıyordu neden ses çıkarmıyordunuz?
Bu arada şu 50 saatin 35 saatini vergiye veriyor diyorsun ya, işte sen git onu başkasına anlat,senin karşında bu yalanlara inanacak bir ''ENAYİ'' yok!!...
Benim eşimde işci ve ben neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.21 yıl memur kızı 15 yıldırda işci eşi olarak yaşadım ve her şeyin farkındayım
Türkiye devletine bu yavru sarayı çok görenlere YAZIKLAR OLSUN!....

Ee parası varki ödüyor. Ve evet gelire göre vergi yüküne bakarsak bizler zenginden daha fazla ödüyoruz
BUnu da inkar edemezsin heralde[/QUOTE]

Evet onu da inkar ediyorum. Bir ülkenin vergi yükünü zenginler çeker. ''e parası var ki veriyor'' demenin de alemi yok. Sanki parayı agaçtan topluyor adamlar. Risk alıyor, çalışıyor kazanıyor.

ben 15 yıl önce özel hastaneye gitmiyordum, devlette çok da güzel bir şekilde tedavi oluyordum. hem de çok ciddi bir hastalığım olduğu için doğrudan profesöre muayene oluyordum.
şimdi özel hastaneye gidiyorum ama.
çünkü rahatsızlığım için gittiğim devlet hastanesinde çalışan doktor, içinde belirli bir madde olan ilacı kullanamayacağımı söylememe rağmen, bana o ilacı yazdı ve ben o gece hastanelik oldum.
tesadüf ya gene en yakınımızda devlet hastanesi olduğu için acilde oraya gittim, yine yanlış ilaç verdiler, çünkü hekim uyuyordu, asistanlar vardı, nefessiz kaldım.
ölüyordum.
babamı belinden rahatsız olduğu için devlet hastanesine götürdük o da uzuuuuuuuuuuunnnnnnn bir randevu uğraşı sonucunda, nihayetinde doktor babama ayrılmış 2 dakikayı (çünkü geride bekleyen sürüyle hasta var) babamı muayene etmeden uzaktan bakarak kullandı ve fizik tedavi verdi.
sonuç babam yanlış tedavi gördü.
özel hastanede ameliyat oldu.
bu arada büyük şehirde yaşıyorum.
Genel Sağlık Sigortası soruma henüz cevap alamadım.
Kemal kılıçdaroğlu 48 doğumlu 1950'den itibaren Menderes yönetti ülkeyi, çocukken yatağa aç girerdik dediğine göre demek ki hatırladığı bir zaman diliminden bahsediyor, bu kısmı geç. burada çuvalladın. boşuna zorlama.

[QUOTEk01, post: 43347221, member: 592660"]Ee parası varki ödüyor. Ve evet gelire göre vergi yüküne bakarsak bizler zenginden daha fazla ödüyoruz
BUnu da inkar edemezsin heralde[/QUOTE]

Evet onu da inkar ediyorum. Bir ülkenin vergi yükünü zenginler çeker. ''e parası var ki veriyor'' demenin de alemi yok. Sanki parayı agaçtan topluyor adamlar. Risk alıyor, çalışıyor kazanıyor.[/QUOTE]
Şimdi çalışıyor kazanıyor nasıl kazanıyor bilemeyiz. Sizin o yol dediğinizi kim yapıyor ya da hastaneyi? Taşeron şirketleri kimlerin? öyle kolay zengin olunduğu hele şansla vs olunduğunu hiç sanmıyorum. Parayı zor kazanan belli. İhale Usulü yol şu bu yapanı da bilmiyorum. Ortalık gecekondu zengini ihale zengini şu bu dolu. Ama işte zenginin malı züğürdün çenesini yorar. Bir de şu dinimizce de uygun görülen % 20 yapılsa eğer öyle kolay kolay çalışmayla bile zengin olunmaz. Ve maaş vergi kısmına yüzdeye bakarsak ben daha fazla ödüyorum. Olay o değil mi?

Allasen biraz küçük at. Allah Aşkına sırf Erdoğana muhalefet edeceğim diye kendini çok kasma olur mu?
Hangi hastaneye gidiyordun 15 yıl önce sen? Bu hastaneye mi?

Hem ülke kalkınır hem de Afrika'dan fayda saglarız. Hiç merak etme.

Bilimsel temel dedigin şey bile sermaye gerektirir yahu. Bilim dedigin bedava mı yapılıyor? Araştırmalar sokak ortasında ya da evin salonunda mı yapılıyor? Kullanılan araçlar mutfagın çekmecesinden mi çıkıyor? Bunların hepsi bi dolu para, bi dolu insan demek. Öyle oturdugun yerden ''keşke bilim gelişsin yihuu'' demekle olmuyor bu işler.

Refah ve zenginlik de ayyynen böyle saglanır. Sen nasıl saglamayı düşünürdün acep? Halka para dagıtarak mı? Herkesin maaşını 5bin yapalım olsun bitsin mi? Ondan sonra sermaye ara dur... Sanki halk da toplaşıp bilim yapacak ayda 5bin tl maaş alınca... Bu işler toplu parayla olur, bir sermaye sahibinin kafası çalışan insanları bir amaç ugruna birleştirmesiyle olur. Başka türlü hiçbir yolu yok bunun.

herkesin vergi ödemesi lazım sadece onların değil. ki onlarına damlarını vergi odediginimi sanıyorsun allah askına cok sığ dusunuozunuz hic bir halttan haberi olmayan birsürü insanlar yemin ediyorum. anca başına gelse anlarsınız insallahta gelir de anlarsınız
iyi aksamlar hülooo

[QUOTEk01, post: 43347221, member: 592660"]Ee parası varki ödüyor. Ve evet gelire göre vergi yüküne bakarsak bizler zenginden daha fazla ödüyoruz
BUnu da inkar edemezsin heralde

Evet onu da inkar ediyorum. Bir ülkenin vergi yükünü zenginler çeker. ''e parası var ki veriyor'' demenin de alemi yok. Sanki parayı agaçtan topluyor adamlar. Risk alıyor, çalışıyor kazanıyor.[/QUOTE]
Şimdi çalışıyor kazanıyor nasıl kazanıyor bilemeyiz. Sizin o yol dediğinizi kim yapıyor ya da hastaneyi? Taşeron şirketleri kimlerin? öyle kolay zengin olunduğu hele şansla vs olunduğunu hiç sanmıyorum. Parayı zor kazanan belli. İhale Usulü yol şu bu yapanı da bilmiyorum. Ortalık gecekondu zengini ihale zengini şu bu dolu. Ama işte zenginin malı züğürdün çenesini yorar. Bir de şu dinimizce de uygun görülen % 20 yapılsa eğer öyle kolay kolay çalışmayla bile zengin olunmaz. Ve maaş vergi kısmına yüzdeye bakarsak ben daha fazla ödüyorum. Olay o değil mi?[/QUOTE]

Tabi ki ortada bir sürü pislik işler çeviren de var, yok diyemem. Keşke hiç olmasalar. Keşke paranın yönetimi düzgün insanlara verseler.... ama nabalım bunlar da oluyor...

En azından bu insanları ne kadar begenmesek de yaptıkları işlerin en nihayetinde ülkeye fayda saglamasını dileyebilirim.

zavallı kız seni kendimi kucumsuyormusum he oldu canım he cahil kız

hahaha valla helâl kız sana benim bir arkadaşım var ateist,ticaretle ugrasiyor ama ısrarla akp ye oy veriyor,kafasida zehir gibi. Bunlar biz istihareye yatıp oy veriyoruz zannediyor hâlâ. Asgari ücreti 3 bin yapicam diyor bunlar yahu.bi de açıklamışlardı nasıl yapacaklarını geçen seçimde.

Allasen biraz küçük at. Allah Aşkına sırf Erdoğana muhalefet edeceğim diye kendini çok kasma olur mu?
Hangi hastaneye gidiyordun 15 yıl önce sen? Bu hastaneye mi?
valla cocuklugum gozumde canlandi bu videoyu izleyince.
hastane demek insanlarin ve annemin ayak uclarinda yerde comelerek hasta hasta sira beklemek demekti benim icin.
su saglik sisteminde yapilan iyilestirilmeleri gormemek resmen korluktur, baska bir adi yok bunun.

Bilimsel temelli eğitim dedim, bilimsel temelli eğitim, bilimsel ilkeleri temel alan eğitimdir. bilim eğitimi başka bir şeydir. bilimsel temelli eğitimle sadece mühendis, bilim adamı değil, öğretmen, diş hekimi falan da yetiştirirsin.
nasıl bir ön yargıyla okuyorsan artık yazdığımı.
"refah ve zenginlik aynen öyle sağlanır." hangi refah ve zenginlik, halkın yoksulluk sınırının 4500'e dayandığı ülkede.
OECD raporlarına göre tarihin en yüksek eşitsizlik seviyesine ulaşmış ülkede.
ekonomik tercih basit bir şeydir mervecik. sen abii ülkede bol para var, refah var huzur var, ağzmız açlıktan kokuor ama eve bilmemkaç ekran tv alıp kredi kartının bi tarafına koyuyoruz dersin.
ben rol model olarak Kuzey Avrupa ülkelerini alırım. Siz bu kafayla Çin gibi "süper" güç yaratabilirsiniz ama insanların 1 dolara çalıştığı gerçeğini değiştirmez.
sizin "vizyonunuz" çok büyük olur.
benimkisi "insani"
o yüzden dediğim gibi asla uzlaşamayacağımız iki şey tartışıyoruz.

Benim de hatırladığım devlet doktorlarının özel muayenehanelerine gittikten sonra devlet hastanesinde tahlil yaptirabiliyordun,açıktan yazıyordu doktor ama 5 te gidip sıraya girmek gerekiyordu yoksa sıra gelmiyordu.bi de şu sahne var gözümde canlanan; ilaçları hastanenin içinden alıyorduk ve herbirimiz ayrı ilaç kuyruğuna giriyorduk.Ama sorgulamiyorduk hiç,ben mesela bütün ülkelerin imf ye borcu oluyor zannediyordum çocukken. Hey gidi günler..

aynen o ecza kuyruklari neydi? kavgalar kadinlar adamlar birbirine kufur etmeler falan.
once git kayit kuyruguna gir, sonra doktora saglik karnesi verme kuyrugu.
yazici gelir 3-4 kisiyi cagirirdi.
herkesin onunde doktora mahrem vs neyse derdini soylerdin. milletin icinde azar da yerdin ayar da.
gecen devlet hastanelerinden birinde cocuk doktoruna gittim. ilgi alaka muayene guleryuz cook iyiydi, sonra cocuk psikiyatrina gittim, ozel muayeneye gitsen ancak boyle ilgilenir.
sonra ozel bi hastanenin cildiyesine gittim 50 tl ucret odeyerek doktor beni itin bi tarafina soktu. karsiligini verdim tabii. baska unlu bi hastanenin norologuna gittim 200 muayene 300 test parasi odedim, ama yemedigim azar laf kalmadi. baska doktor bulacak zamanim kalmadigindan mecbur eski devlet doktorlarina yaptigim gibi buktum boynumu amman hoccam tammam hoccam diye diye ciktim :)
doktorlarla cok isim oluyor her trye gelisimde, malum ingilterede bi brans doktoru gormek icin 9 ay bekliyorum.

hani acil rezil falan bahsediyorlar ya, Ingiltereye turist olarak falan gelirlerse bir acil ziyareti yapmalarini da tavsiye ederim. gerci hasta kendileri olmadikca durumun vehameti muhtemelen anlasilamayacak.

Ağzına yüreğine sağlık supersin ya

Ingiltere nin egitim sistemi de çok katı diye biliyorum.belli okullara belli öğrenciler gidip belli yerlere gelebiliyorlar,malum krallık zaten.Ama burdan bakınca sanırım bizim dışımızdaki herkes mükemmel görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…