Ben de diyetimin ilk başında aynada her tarafımı iyice incelemiştimAynada uzun uzun kendimi inceliyor, hem mevcut durumumu zihnime kaziyip bu boyle gitmez mesajimi guclendiriyorum, hem de yeni vucudumla ilgili hayal kurup ne kadar rahat giyinecegimi dusunuyorum. Yok popom cikti yok gobegim portledi isi tamamen bitsin istiyorum artik.
Temel olay zihinde bitiyormuş ben bunu sonunda anladım.İlk zamanlar eşim ,dostlarım ısrar ederdi şundan birazcık ye diye onlara hep aynı cevabı verdiğim için artık teklif dahi etmiyorlar. Kararlı olup hayır demeyi bildikten sonra kolay.Senin misafirler ne alemde? Misafire rağmen menun cok cok iyiydi. Sen kilo verme isini iyice oturtmussun kafanda, isin sirri da bu. Daha yolun basindayim ve kararlıyım. Eylule dogru yol aliyorum heyecanla.
Maşallah canım sana.uğrayamadım günlüğüne bu sıralar.hem misafir hem de takımı toparlamaya çalışmak biraz zamanımı aldı.Bugün 2.pilates günümdü ve bu kadar az surede bile daha az zorlandım ve kesinlikle ilerleme kaydettiğimi söyleyebilirim. Bu bana yeni bir deneyim gibi geliyor ve ertesi gün nasıl olacak nasıl hissedeceğim diye inanılmaz sabırsızlanıyorum. Spora başladığımdan beri müthiş enerjiğim ve hicbir is beni yormuyor, aksine yerimde tut duramıyorum. Bu bile başlıbaşına bir değişim benim için. Sorunum üst bacak, arka bacak, kalça, basen. Sanki her bir bacağımın önünde ve arkasında 5er kilo var gibi geliyor. Bu kilolardan kurtulmadan duramayacağım bu defa, hatta kurtulsma da duramayacağım.
Ben sana ve senin iradene inanıyorum.önemli olan istemek ve beyin açlığımızı kafamızda bitirmekti ve sen çok iyi bir adım attın.sporun güzel yanı yaptıkça yapası geliyor insanın. Yaptıkça enerji patlaması oluyor insan bir saniye durmak istemiyor.Bugün 2.pilates günümdü ve bu kadar az surede bile daha az zorlandım ve kesinlikle ilerleme kaydettiğimi söyleyebilirim. Bu bana yeni bir deneyim gibi geliyor ve ertesi gün nasıl olacak nasıl hissedeceğim diye inanılmaz sabırsızlanıyorum. Spora başladığımdan beri müthiş enerjiğim ve hicbir is beni yormuyor, aksine yerimde tut duramıyorum. Bu bile başlıbaşına bir değişim benim için. Sorunum üst bacak, arka bacak, kalça, basen. Sanki her bir bacağımın önünde ve arkasında 5er kilo var gibi geliyor. Bu kilolardan kurtulmadan duramayacağım bu defa, hatta kurtulsma da duramayacağım.
Tekrar hosgeldin mekanima, dun okudum ayran asi detoksunu hatta bugun ben de yapacaktim markete gittim bugday almaya ve unutup çıktımMaşallah canım sana.uğrayamadım günlüğüne bu sıralar.hem misafir hem de takımı toparlamaya çalışmak biraz zamanımı aldı.
Diyetim tam gaz deva ediyor.dün ayran aşı detoksu yaptım,bugün de yapacaktım dışarda işlerim olduğu için yapamadım ama işe yaradı sanki.
Geçen hafta regl sonrası olduğu için 2 kilo vermişim bu bana iyi moral oldu.pazartesiden itibaren spora tam gaz başlayacağım inşallah.
Görürsün canım.ben de ilk zamanlar buradaki kilo verenleri gördükçe çok imreniyordum.hatta metabolizmam yavaş diye sinir oluyordum. Nisan ikinci haftasından bu yana 12 kilo vermişim .inanamıyorum. Zaman geçtikçe kilo vermeye başladıkça daha da iradeli oluyor insan.Tekrar hosgeldin mekanima, dun okudum ayran asi detoksunu hatta bugun ben de yapacaktim markete gittim bugday almaya ve unutup çıktımaz sonra tekrar gidip alicam. Sen 77 gormussun ne guzel ya valla imreniyorum sana. Insallah ben de o gunleri gorurum cunku spora asildikca kilo eksilmiyor sanki vucut toplayip agirlasiyor mu hic anlamadim ama spor isini ve surekli enerjik olmayi acayip sevdim o yuzden birakmak yok, her sey yeni basliyor.
Bomba gibiyim! Kusursuz ilerlemeye devam ediyorum cok sukur. Sen napiyorsun?Selam canım nasılsın?
Cok gecmis olsun. Azmine hayranım ve izindeyim. Tek sikintim hala kabizlik cekiyorum ve tarti 82.4de takildi. Bu arada bugun regl oldum ondan kaynaklaniyor olabilir mi tartinin durmasi? Vucudum sekillenmeye basladi gözle gorulur sekilde ve pilatesin inanilmaz katkisi oldu. Kış geldiğinde evde yapabileceğim bir alternatif olacak pilates o açıdan yuruyusun yanında onu da goturuyorum hem cift idman oluyor. Bakalim 1 ay sonra neler olacak cok merak ediyorum.Teşekkür ederim ben de iyiyim ve aynı motivasyonla devam ediyorum.bu sıralar biraz gribim ama o bile motivasyonumu düşürmedi. Kilolar gittikçe incelip sıkılaşıkça daha bir iyi oluyorum
Keten tohumu iyi fikir unutmustum ben onu cok onceleri kullaniyordum bir ara.Evet regl durumunda şişkinlik oluyor ödem oluyor 2 gün sonra gitmeye başlıyor tartıdada farkedersin kesin
..kabızlık için arada 1 form çay iç ..alışkanlık olmasın
Yoğurt yulaf ezmesi,akşam yatmadan 1 kaşık zeytinyağı da iyi olur ..salatalarına keten tohumu ekleyebilirsin
Aklıma geldikçe yazarım kolay gelsin hangi pilatesi yapıyorsun?
merhaba! Tam gaz devam ama senin kadar hızlı koşamıyorum hedefe. İlk ay sadece 4 kilo vermiş oldum. Pilates ve yürüyüş sayesinde üst kısmım inceldi ve şekillendi ama bacaklar ve kalça sadece toparlandı diyebilirim. İkinci aya başladım bugün acaba diyetisyene gidip liste mi hazırlatsam diyorum ama çok liste uygulayacak yapıda bir insan da değilim. Rumuz=ÇaresizSelam canım uzun süredir görünmüyorsun? Nasılsın ve nasıl gidiyor diyet ve spor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?