1 Kasıma kadar 8 Kilo

Ben de diyetimin ilk başında aynada her tarafımı iyice incelemiştim hatta spora başlamadan önce mezura ile ölçülerimi almıştım. Şimdi bakıyorum o kadar çok motive ediyor ki. Tavsiye ederim sana da.
Geçen hafta regl derken pek kilo verememiştim ama bu hafta iyi bir düşüş var.

Senin misafirler ne alemde? Misafire rağmen menun cok cok iyiydi. Sen kilo verme isini iyice oturtmussun kafanda, isin sirri da bu. Daha yolun basindayim ve kararlıyım. Eylule dogru yol aliyorum heyecanla.
Temel olay zihinde bitiyormuş ben bunu sonunda anladım.İlk zamanlar eşim ,dostlarım ısrar ederdi şundan birazcık ye diye onlara hep aynı cevabı verdiğim için artık teklif dahi etmiyorlar. Kararlı olup hayır demeyi bildikten sonra kolay.
Misafirlerimle bol bol geziyoruz. Yabancı değiller , kızkardeşim üç çocuğu ve eşi ve eşinin kardeşi.
O nedenle yeme düzenimi bozmadım hiç . Gerçi başka birileri bile olsaydı yine bozmazdım ya.
Kararlı olup gelecekteki sen ile ilgili bol bol hayaller kur inan bu çok motive edici oluyor.

Selamlar,
Son üç gündür tartida 83.3 gormemle motivasyonumda ufak bir kirilma olsa da büyük kaçamaklar yapmadım. Aslında sunu farkettim kendimi cok aç biraktigim icin 1 haftadan sonra iligim kemigim boşalmış gibi acıktım. Bundan sonra yeni düzenlemem su sekilde olacak:
9da kahvalti
11de ara ogun
1.30da yemek
3.30da ara
5.30-6 gibi son yemek
Bugun 10.yürüyüş gunumdu o isi baya oturttum. Parkurda kesintisiz 1 saat.

Iyi geceler,
Yarın spora baslamamin 2.haftasi ve sadece 1 gun yuruyus yapmadim ve bazi gunler cift idman yaptim. Bugun 30dk pilates yaptim ve i-na-nil-maz-di! Tamam, bazi hareketleri pek beceremeyip yerde debeleniyor gibi görünmüş olabilirim ama geneli hic de fena sayilmazdi, en azindan bir adim attim ve kendimi her gecen gun hareketleri daha kolay yaparken görmek istiyorum. Vücudumda super degisiklikler var diyemem yani aslinda var ama henuz o kadar bariz degil. Ikinci haftanın başında biraz cevreden gelen zayifladin tepkilerine karsi gelisen bir simariklikla ve sporun vucudu biraz perk yapmasindan ve ayrica az yemenin sonucu olan kabizliktan bir anda nerdeyse baslangic kilomu gorsem de bu sabah itibariyle tekrar inmeye basladi terazi. Yarin tekrar bir inis umut ediyorum.

Bugün 2.pilates günümdü ve bu kadar az surede bile daha az zorlandım ve kesinlikle ilerleme kaydettiğimi söyleyebilirim. Bu bana yeni bir deneyim gibi geliyor ve ertesi gün nasıl olacak nasıl hissedeceğim diye inanılmaz sabırsızlanıyorum. Spora başladığımdan beri müthiş enerjiğim ve hicbir is beni yormuyor, aksine yerimde tut duramıyorum. Bu bile başlıbaşına bir değişim benim için. Sorunum üst bacak, arka bacak, kalça, basen. Sanki her bir bacağımın önünde ve arkasında 5er kilo var gibi geliyor. Bu kilolardan kurtulmadan duramayacağım bu defa, hatta kurtulsma da duramayacağım.

Maşallah canım sana.uğrayamadım günlüğüne bu sıralar.hem misafir hem de takımı toparlamaya çalışmak biraz zamanımı aldı.
Diyetim tam gaz deva ediyor.dün ayran aşı detoksu yaptım,bugün de yapacaktım dışarda işlerim olduğu için yapamadım ama işe yaradı sanki.
Geçen hafta regl sonrası olduğu için 2 kilo vermişim bu bana iyi moral oldu.pazartesiden itibaren spora tam gaz başlayacağım inşallah.

Ben sana ve senin iradene inanıyorum.önemli olan istemek ve beyin açlığımızı kafamızda bitirmekti ve sen çok iyi bir adım attın.sporun güzel yanı yaptıkça yapası geliyor insanın. Yaptıkça enerji patlaması oluyor insan bir saniye durmak istemiyor.
Tebrikler sana canım.

Tekrar hosgeldin mekanima, dun okudum ayran asi detoksunu hatta bugun ben de yapacaktim markete gittim bugday almaya ve unutup çıktım az sonra tekrar gidip alicam. Sen 77 gormussun ne guzel ya valla imreniyorum sana. Insallah ben de o gunleri gorurum cunku spora asildikca kilo eksilmiyor sanki vucut toplayip agirlasiyor mu hic anlamadim ama spor isini ve surekli enerjik olmayi acayip sevdim o yuzden birakmak yok, her sey yeni basliyor.

Görürsün canım.ben de ilk zamanlar buradaki kilo verenleri gördükçe çok imreniyordum.hatta metabolizmam yavaş diye sinir oluyordum. Nisan ikinci haftasından bu yana 12 kilo vermişim .inanamıyorum. Zaman geçtikçe kilo vermeye başladıkça daha da iradeli oluyor insan.
Bence sen detoksu biraz ertele.vücudun direnmeye başladığı noktada yap. Ben kaç aydır ilk kez yaptım.
Metabolizmanı hızlandıracak şeyler ye.acı biber mesela bana çok iyi geldi. Yeşil çay,hibiskus çayı vs.spor zaten metabolizmanı hızlandırıyor hele bir de kas oranımız arttıkça yaktığımız kalori de artıyor ya.sporun iki kat faydası oluyor yani.
Takımlarda yarışmayı düşün yine de. İyi gaz,motivasyon ve kontrol oluyor. Ben bu detoksu sırf geçen hafta 2 kilo verdim bu hafta sabit kalıp da takım ortalamasını düşürmeyeyim diye yaptım biraz da
Yazarım yine.görüşmek dileğiyle.sevgilerimle canım.

Teşekkür ederim ben de iyiyim ve aynı motivasyonla devam ediyorum.bu sıralar biraz gribim ama o bile motivasyonumu düşürmedi. Kilolar gittikçe incelip sıkılaşıkça daha bir iyi oluyorum

Teşekkür ederim ben de iyiyim ve aynı motivasyonla devam ediyorum.bu sıralar biraz gribim ama o bile motivasyonumu düşürmedi. Kilolar gittikçe incelip sıkılaşıkça daha bir iyi oluyorum
Cok gecmis olsun. Azmine hayranım ve izindeyim. Tek sikintim hala kabizlik cekiyorum ve tarti 82.4de takildi. Bu arada bugun regl oldum ondan kaynaklaniyor olabilir mi tartinin durmasi? Vucudum sekillenmeye basladi gözle gorulur sekilde ve pilatesin inanilmaz katkisi oldu. Kış geldiğinde evde yapabileceğim bir alternatif olacak pilates o açıdan yuruyusun yanında onu da goturuyorum hem cift idman oluyor. Bakalim 1 ay sonra neler olacak cok merak ediyorum.

Bugun oldukca az ama sık yedim. Ufak bir hastane isim vardi ama yine de bina icinde cok yurumem gerekti sonra evde 40 dk pilates yaptim, ogleden sonra kizimi disari cikardim pesinden kostum bol bol ve son olarak 40dk yuruyus.
Benim tlfda pedometre var ve boy kilo yas cinsiyete gore gunluk atmam gereken adim sayisini 8bin olarak belirledi. Son 20 gundur sadece 1 gun yuruyus yapmadim ve diger gunler hep 10bine yaklastim veya gectim. Bu guzel bir gelisme. Simdi dusunuyorum da onceden sınırsız yiyip hic hareket etmiyormusum. O gunlere bir daha donmek istemem.

Evet regl durumunda şişkinlik oluyor ödem oluyor 2 gün sonra gitmeye başlıyor tartıdada farkedersin kesin
..kabızlık için arada 1 form çay iç ..alışkanlık olmasın
Yoğurt yulaf ezmesi,akşam yatmadan 1 kaşık zeytinyağı da iyi olur ..salatalarına keten tohumu ekleyebilirsin
Aklıma geldikçe yazarım kolay gelsin hangi pilatesi yapıyorsun?

Keten tohumu iyi fikir unutmustum ben onu cok onceleri kullaniyordum bir ara.
Superslim Yoga Pilates Blend 42 dakika benim cok hoşuma gidiyor. 3 yil once diz ameliyati oldugum icin cok hoplamalai ziplamali seyleri yapamiyorum ne yazik ki. Bundan 4-5 gun daha bunu yapip 50dklik bir video bulmayi planliyorum.

Selam, spordan taze geldim. Son gunlerde yeme isini iyice azalttim. Herkesin kilo vermesi icin gereken beslenme duzeni farkli oluyor. Benim ogleden sonra 4-5 gibi son yemeni yapmam gerek yoksa tovbe gitmiyor kilolar. Sabah kahvaltımı diyete uygun yapip sekersiz Turk kahvesi iciyorum. Sonra 2:30 gibi bir kase yemek ve yogurt veya sut yulaf yiyorum. Sonra pilates 40dk. Tekrar kahve. Sonra 4-5 gibi biraz atistiriyorum findik veya form pirinc patlagi. Gun icinde cok hareket ediyorum ve aksam 1 saat yuruyusle bitiriyorum. Bugun 81.5kg ciktim. Yarini sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada tarcinli soya sutune de basladim gayet guzel.

Selam canım uzun süredir görünmüyorsun? Nasılsın ve nasıl gidiyor diyet ve spor ?

Selam canım uzun süredir görünmüyorsun? Nasılsın ve nasıl gidiyor diyet ve spor ?
merhaba! Tam gaz devam ama senin kadar hızlı koşamıyorum hedefe. İlk ay sadece 4 kilo vermiş oldum. Pilates ve yürüyüş sayesinde üst kısmım inceldi ve şekillendi ama bacaklar ve kalça sadece toparlandı diyebilirim. İkinci aya başladım bugün acaba diyetisyene gidip liste mi hazırlatsam diyorum ama çok liste uygulayacak yapıda bir insan da değilim. Rumuz=Çaresiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…