1 Kasıma kadar 8 Kilo

Ben bu zayıflama isini cok sevdim iyi ki kilo almışım valla ne guzel spor yapiyorum, saglikli besleniyorum, her gece sabah tartida eksiyi gorebilme hevesiyle uyuyorum. Bu da boyle bir yaklasim
Kesinlikle katiliyorum size bundan sonra bu sistemi bozmadan devam etmek istiyorum. gereksiz kilo almamis oluruz

Ben bugun baya az yedim. Şöyle ki:
Sabah 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 dilim tb ekmegi, domates salatalik.
Oglen: 2 dilim kavun
Ogleden sonra: 2 kase salata
Aksam: 1 bardak limonata 3 pirinc patlagi
1 bardak sut 4 cicibebe
1 saat tempolu araliksiz yürüyüş

Ben de yazamadığım bir iki günde diyetimin dışına hiç çıkmadım. Sıcaklardan zaten iştahım hiç kalmadı.
Spor aynı şekilde devam.Leslie 3 mil ve minimum 1 saat yürüyorum. Artık iyiden iyiye alıştım. Bu hafta yatılı misafirlerim var sporu bir şekilde halletmem lazım onun derdi sardı beni.

Gunaydin, 82.8, gunaydin!
Guzel maşallah böyle devam
Bende menumu bugun yazmaya baslarim spor olarak bahcede çalışıyorum sabah 6 aksam 8 kadar iki gundur calistim acayip kollarim sirtim ağrıyor bana süper spor oldu bugun mola verdim yarin birsey cikmazsa devam spora evde oldugum surece akşamları yürüyüş yaparım ins öyle planlıyorum bu kg lardan bir an once kurtulmak istiyorum kg 79,1 du bugun tartilmadim reglimin 3cu gunu haftaya pazartesi bildiriyim olurmu..

Maşallah 10 kg yu geride biraktin ikimzin kg su da ayni ne kadar surede verdin bu kg yu ben 4 ayda verdim geri kalan 8ayda korudum surekli diyet yapamadım hep engel cikti artik 1eylule kadar bu kglardan kurtulmayi planliyorum allah kazagimizi mübarek etsin.. :))

Gunaydin 82.3 guncel kilon. Bir haftada 2.2 kilo gitti. Yemeyi iyice azalttim ve son 5 gundur 1 saat tempolu yuruyorum parkurda.

Gunaydin canim sen buraya yazamasan da ben seni grubundan takip ediyorum. Sayende spor isini oturttum iyice. Misafiri dert etme bir ara ortadan kaybolur yurur gelirsin

2,5 ayda verdim canım. Ben pkoslu olduğum için insülin direncim var haliyle yavaş gidiyor kilolar.1 ay boyunca çok sıkı spor yaptım onun etkisi çok oldu. bayramdan bu yana eski spor performansıma ulaşamazsam da yine yapıyorum.misafirlerim gittikten sonra eskisi gibi sporu arttırırım.çok güzel sıkılaşma oldu ve enerjim çok arttı.
Benim de eylül sonunda evlilik yıl dönümüm var. O zamana kadar vereceğim maksimum kiloyu vermek istiyorum. 67-68 kg ile evlenmiştim.hedefim önce 68 sonra da 63.

Gunaydin canim sen buraya yazamasan da ben seni grubundan takip ediyorum. Sayende spor isini oturttum iyice. Misafiri dert etme bir ara ortadan kaybolur yurur gelirsin
Günaydın canım sporu düzene oturtmuş olmana sevindim. Hafta hafta sıkılaşmanı ve kilo verdiğini gördükçe daha keyifle yapıyor olacaksın.hele vucut spora alıştıkça bağımlılık yapıyor.ben yapmadığımda mutsuz oluyorum
Bu haftaki kilom: 79.00
Gitmiş 200 gramcık:))

Merhabalar güncel kilom 51,700 -300 bu haftaya başladım bunada şükür diyelim. Sabah menüm klasik kahvaltim. has yumurta 30gr peynir 4 zeytin Domates salatalık çay. Akşam mercimek çorbası salata yoğurt ve bamya bir porsiyon çok severim ekmek yok 2.5 lt su 3 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…