- 25 Haziran 2017
- 42
- 98
- 3
Eliptik bisikletin hastasiyim ben hem zevkli hem tum vucudu hareket ettiriyor.Selam 15 dakika eliptik bisiklet, 1 mil leslie
Pazartesi bekliyoruz canimBen menü yazmaya pazartesiden itibaren baslicam şuan sacmaliyorum çünkü
Gunaydin, 82.8, gunaydin![/QUOTE
Maşallah.
Harikasın canımGunaydin, 82.8, gunaydin!
Guzel maşallah böyle devamGunaydin, 82.8, gunaydin!
Maşallah 10 kg yu geride biraktin ikimzin kg su da ayni ne kadar surede verdin bu kg yu ben 4 ayda verdim geri kalan 8ayda korudum surekli diyet yapamadım hep engel cikti artik 1eylule kadar bu kglardan kurtulmayi planliyorum allah kazagimizi mübarek etsin.. :))Ben de yazamadığım bir iki günde diyetimin dışına hiç çıkmadım. Sıcaklardan zaten iştahım hiç kalmadı.
Spor aynı şekilde devam.Leslie 3 mil ve minimum 1 saat yürüyorum. Artık iyiden iyiye alıştım. Bu hafta yatılı misafirlerim var sporu bir şekilde halletmem lazım onun derdi sardı beni.
Gunaydin canim sen buraya yazamasan da ben seni grubundan takip ediyorum. Sayende spor isini oturttum iyice. Misafiri dert etme bir ara ortadan kaybolur yurur gelirsinBen de yazamadığım bir iki günde diyetimin dışına hiç çıkmadım. Sıcaklardan zaten iştahım hiç kalmadı.
Spor aynı şekilde devam.Leslie 3 mil ve minimum 1 saat yürüyorum. Artık iyiden iyiye alıştım. Bu hafta yatılı misafirlerim var sporu bir şekilde halletmem lazım onun derdi sardı beni.
2,5 ayda verdim canım. Ben pkoslu olduğum için insülin direncim var haliyle yavaş gidiyor kilolar.1 ay boyunca çok sıkı spor yaptım onun etkisi çok oldu. bayramdan bu yana eski spor performansıma ulaşamazsam da yine yapıyorum.misafirlerim gittikten sonra eskisi gibi sporu arttırırım.çok güzel sıkılaşma oldu ve enerjim çok arttı.Maşallah 10 kg yu geride biraktin ikimzin kg su da ayni ne kadar surede verdin bu kg yu ben 4 ayda verdim geri kalan 8ayda korudum surekli diyet yapamadım hep engel cikti artik 1eylule kadar bu kglardan kurtulmayi planliyorum allah kazagimizi mübarek etsin.. :))
Günaydın canımGunaydin canim sen buraya yazamasan da ben seni grubundan takip ediyorum. Sayende spor isini oturttum iyice. Misafiri dert etme bir ara ortadan kaybolur yurur gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?