- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Kilonu koruyabilmen çok büyük başarı.tebrikler.Maşallah 10 kg yu geride biraktin ikimzin kg su da ayni ne kadar surede verdin bu kg yu ben 4 ayda verdim geri kalan 8ayda korudum surekli diyet yapamadım hep engel cikti artik 1eylule kadar bu kglardan kurtulmayi planliyorum allah kazagimizi mübarek etsin.. :))
Bebeğin var sanırım, kaç yaşında? Muzlu süt, kahve şekerli mi? Şayet şekerli ise karpuz, çikolata hepsi şekerli olduğu için gün içinda aslında az yemiş çok şeker almış oluyorsun.şekerin en kötü yanı hemen acıktırması.tatlı ihtiyacını tarçınlı süt ile kesebilirsin.işe yarıyor bir dene derim.Sabah 9.30 bitane küçük muzlu sut
10.30 kahvaltı 2 zeytin bi kibrit kutusu süzme peynir domates salatalik 2 tane yumurta 1lt su ekmek yok.
Sonra bi tane kinder sürpriz (Kocam almış 2 kutu,var bitsin,bari)
Sonra Starbucks ta soguk,kahve ictim.
Eve geldim,şuanda yine küçük Muzlu sütten içip üstüne karpuz yedim azcik. Simdi son kez yumurtadan yiyip bi lokma birşey yemicem sabaha kadar 2 lt su
-300 gram için tebrikler. Menün ve sporun da Harika.Merhabalar güncel kilom 51,700 -300 bu haftaya başladım bunada şükür diyelim. Sabah menüm klasik kahvaltim. has yumurta 30gr peynir 4 zeytin Domates salatalık çay. Akşam mercimek çorbası salata yoğurt ve bamya bir porsiyon çok severim ekmek yok 2.5 lt su 3 mil leslie
Kilonu koruyabilmen çok büyük başarı.tebrikler.
Kilo vermenin kilit noktası inanmak sanırım. İnanırsak ve motivasyonumuzu düşürmezsek gider bu kilolar.
Yediklerimizle değil yemediklerimizle mutlu olmayı öğrenip bol hareket edersek dağ olsa erir.benim toto bi ara dağ gibiydi o bile az buçuk eridi, artık orta ölçekte bir dağ oldu
Bebeğin var sanırım, kaç yaşında? Muzlu süt, kahve şekerli mi? Şayet şekerli ise karpuz, çikolata hepsi şekerli olduğu için gün içinda aslında az yemiş çok şeker almış oluyorsun.şekerin en kötü yanı hemen acıktırması.tatlı ihtiyacını tarçınlı süt ile kesebilirsin.işe yarıyor bir dene derim.
Afiyet olsun.
-300 gram için tebrikler. Menün ve sporun da Harika.
Ay maşallah iyi vermisin bende ayni insilun direnci endometriozis hastalik seker baslangicida var bu sorunlar zorladi beni bir türlü evimde kalamim ki diyeti tam uygulayim bir duzene oturtmam lazim dunya mesagaliyeti yüzünden bi gayret edicim artik..Kilonu koruyabilmen çok büyük başarı.tebrikler.
Kilo vermenin kilit noktası inanmak sanırım. İnanırsak ve motivasyonumuzu düşürmezsek gider bu kilolar.
Yediklerimizle değil yemediklerimizle mutlu olmayı öğrenip bol hareket edersek dağ olsa erir.benim toto bi ara dağ gibiydi o bile az buçuk eridi, artık orta ölçekte bir dağ oldu
Bebeğin var sanırım, kaç yaşında? Muzlu süt, kahve şekerli mi? Şayet şekerli ise karpuz, çikolata hepsi şekerli olduğu için gün içinda aslında az yemiş çok şeker almış oluyorsun.şekerin en kötü yanı hemen acıktırması.tatlı ihtiyacını tarçınlı süt ile kesebilirsin.işe yarıyor bir dene derim.
Afiyet olsun.
-300 gram için tebrikler. Menün ve sporun da Harika.
Allah bağışlasın. Daha cok küçükmüş bebeğin istikrarli bir rejim sureci icin zor bir donem olsa da kararli olduktan sonra her sey yoluna giriyor. Sadece net karar ver yeter.Olay tam olarak daha baslayamamis olmam :)) aynen gizli sekerler. 5 aylik olacak 6 gün sonra
Polikistikoverle iyi vermissin bravo. Senin isin bizimkinden daha zor. 1 ay sıkı sporla kac kilo verdin? 1 ay sonrasini cok merak ediyorum. Arkadasim simdiden yuzun kuculdu diyor ve diyet yaptigimi kimseye soylemiyorum kendi farketti.2,5 ayda verdim canım. Ben pkoslu olduğum için insülin direncim var haliyle yavaş gidiyor kilolar.1 ay boyunca çok sıkı spor yaptım onun etkisi çok oldu. bayramdan bu yana eski spor performansıma ulaşamazsam da yine yapıyorum.misafirlerim gittikten sonra eskisi gibi sporu arttırırım.çok güzel sıkılaşma oldu ve enerjim çok arttı.
Benim de eylül sonunda evlilik yıl dönümüm var. O zamana kadar vereceğim maksimum kiloyu vermek istiyorum. 67-68 kg ile evlenmiştim.hedefim önce 68 sonra da 63.
1 ayda rekorum 4,5 kilo oldu.Metabolizmam hızlansın diye, yeşil çay, sabah uyanınca ılık ballı limonlu su,sirkeli su, tarçınlı süt vs bir çok şeyi denedim.Polikistikoverle iyi vermissin bravo. Senin isin bizimkinden daha zor. 1 ay sıkı sporla kac kilo verdin? 1 ay sonrasini cok merak ediyorum. Arkadasim simdiden yuzun kuculdu diyor ve diyet yaptigimi kimseye soylemiyorum kendi farketti.
Bir yerden başlarsan devamı geliyor canım. Bundan 3-4 ay önce bana bu kiloya inip az yiyerek çok hareket edeceğimi söyleselerdi inanmazdım. Bir gün karar verdim. Önce ekmeği azalttım, şekeri kestim ve porsiyonları küçülttüm. Şimdi istesem de çok çok fazla yiyemiyorum.Ay maşallah iyi vermisin bende ayni insilun direnci endometriozis hastalik seker baslangicida var bu sorunlar zorladi beni bir türlü evimde kalamim ki diyeti tam uygulayim bir duzene oturtmam lazim dunya mesagaliyeti yüzünden bi gayret edicim artik..
Bir yerden başlarsan devamı geliyor canım. Bundan 3-4 ay önce bana bu kiloya inip az yiyerek çok hareket edeceğimi söyleselerdi inanmazdım. Bir gün karar verdim. Önce ekmeği azalttım, şekeri kestim ve porsiyonları küçülttüm. Şimdi istesem de çok çok fazla yiyemiyorum.
Evinde olsan tabi daha kolay ama ekmeği şekeri kesersen o bile fayda eder.
Geçmiş olsun sana da.
Duraklama dönemi yada plato diye adlandırılan dönem hemen hemen herkeste oluyor.bu dönemi sabırla irade ile atlatırsan çok güzel kilo veriliyor. Spor için zaten bir gün vücudu dinlendirin derler iyi yapmışsın dinlenerek.Aynada uzun uzun kendimi inceliyor, hem mevcut durumumu zihnime kaziyip bu boyle gitmez mesajimi guclendiriyorum, hem de yeni vucudumla ilgili hayal kurup ne kadar rahat giyinecegimi dusunuyorum. Yok popom cikti yok gobegim portledi isi tamamen bitsin istiyorum artik.
Senin misafirler ne alemde? Misafire rağmen menun cok cok iyiydi. Sen kilo verme isini iyice oturtmussun kafanda, isin sirri da bu. Daha yolun basindayim ve kararlıyım. Eylule dogru yol aliyorum heyecanla.Duraklama dönemi yada plato diye adlandırılan dönem hemen hemen herkeste oluyor.bu dönemi sabırla irade ile atlatırsan çok güzel kilo veriliyor. Spor için zaten bir gün vücudu dinlendirin derler iyi yapmışsın dinlenerek.
Migren konusunda verebileceğim tavsiyem yok yok ama çok çok geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?