1 Kasıma kadar 8 Kilo

Sabah 9.30 bitane küçük muzlu sut
10.30 kahvaltı 2 zeytin bi kibrit kutusu süzme peynir domates salatalik 2 tane yumurta 1lt su ekmek yok.
Sonra bi tane kinder sürpriz (Kocam almış 2 kutu,var bitsin,bari )
Sonra Starbucks ta soguk,kahve ictim.
Eve geldim,şuanda yine küçük Muzlu sütten içip üstüne karpuz yedim azcik. Simdi son kez yumurtadan yiyip bi lokma birşey yemicem sabaha kadar 2 lt su

Kilonu koruyabilmen çok büyük başarı.tebrikler.
Kilo vermenin kilit noktası inanmak sanırım. İnanırsak ve motivasyonumuzu düşürmezsek gider bu kilolar.
Yediklerimizle değil yemediklerimizle mutlu olmayı öğrenip bol hareket edersek dağ olsa erir.benim toto bi ara dağ gibiydi o bile az buçuk eridi, artık orta ölçekte bir dağ oldu
Bebeğin var sanırım, kaç yaşında? Muzlu süt, kahve şekerli mi? Şayet şekerli ise karpuz, çikolata hepsi şekerli olduğu için gün içinda aslında az yemiş çok şeker almış oluyorsun.şekerin en kötü yanı hemen acıktırması.tatlı ihtiyacını tarçınlı süt ile kesebilirsin.işe yarıyor bir dene derim.
Afiyet olsun.
-300 gram için tebrikler. Menün ve sporun da Harika.

Olay tam olarak daha baslayamamis olmam :)) aynen gizli sekerler. 5 aylik olacak 6 gün sonra

Menüm,

sabah 07.30
yarım muz

12.30
2 dilim ekmek
Yeşillik
Domates
Zeytin, peynir

17.30
tavuk salatası (az)
3 kaşık yeşil fasulye
1 Dilim tam buğday ekmeği

40 Dakika yürüyüş
2 Litre su

Ay maşallah iyi vermisin bende ayni insilun direnci endometriozis hastalik seker baslangicida var bu sorunlar zorladi beni bir türlü evimde kalamim ki diyeti tam uygulayim bir duzene oturtmam lazim dunya mesagaliyeti yüzünden bi gayret edicim artik..

Olay tam olarak daha baslayamamis olmam :)) aynen gizli sekerler. 5 aylik olacak 6 gün sonra
Allah bağışlasın. Daha cok küçükmüş bebeğin istikrarli bir rejim sureci icin zor bir donem olsa da kararli olduktan sonra her sey yoluna giriyor. Sadece net karar ver yeter.

Polikistikoverle iyi vermissin bravo. Senin isin bizimkinden daha zor. 1 ay sıkı sporla kac kilo verdin? 1 ay sonrasini cok merak ediyorum. Arkadasim simdiden yuzun kuculdu diyor ve diyet yaptigimi kimseye soylemiyorum kendi farketti.

Polikistikoverle iyi vermissin bravo. Senin isin bizimkinden daha zor. 1 ay sıkı sporla kac kilo verdin? 1 ay sonrasini cok merak ediyorum. Arkadasim simdiden yuzun kuculdu diyor ve diyet yaptigimi kimseye soylemiyorum kendi farketti.
1 ayda rekorum 4,5 kilo oldu.Metabolizmam hızlansın diye, yeşil çay, sabah uyanınca ılık ballı limonlu su,sirkeli su, tarçınlı süt vs bir çok şeyi denedim.
Regl döneminde bile aralıksız spor yaptım. Spor yapma saatim minimum 3 saati buluyordu.bunların haricinden az uyuyan çok hareket eden oğlumun peşinde koşturup durmak ve bol ev işi de vardı. Eşim en büyük destekçim sayılır. Oğlumu uyuttuktan sonra hiçbir iş yapmıyorum kalan iş varsa eşim yapar:))
Ben spor yaparım.Hatta eşim hafta sonları bana zaman kalsın diye oğlumuzu gezdirir yada beraber parka gideriz o oğlumuzla ilgilenirken ben yürür parktaki spor aletlerinde spor yaparım.
Bayramdan bu yana spor azalsa da 3 mil leslie ve 1 saat Yürüyüşüm devam ediyor.

Bir yerden başlarsan devamı geliyor canım. Bundan 3-4 ay önce bana bu kiloya inip az yiyerek çok hareket edeceğimi söyleselerdi inanmazdım. Bir gün karar verdim. Önce ekmeği azalttım, şekeri kestim ve porsiyonları küçülttüm. Şimdi istesem de çok çok fazla yiyemiyorum.
Evinde olsan tabi daha kolay ama ekmeği şekeri kesersen o bile fayda eder.
Geçmiş olsun sana da.

Sağol canim sekeri biraktim ama arada tatlilara dayanamiyorum sukur bayram bitti :) artik meyvelerden tatli ihtiyacimi gideriyorum belli bir olcude etmekte cavdar unundan yufka yaptim ondan yiyorum daha dogrusu ondan yiyeceğim sadece sabahlari aksamlari yemiyorum ekmegi bir aydir kan ilaci b 12 d vitaminim dusmus onu kullandim birde vc sorunum cok olduydu ne denesem kar etmiyordu suyu cok severim iciyorm bol bol benim diyet şimdi basladi yeniden..

Selamlarrr,
Ben aynen devam. Tek sıkıntım az yemeye bağlı kabızlık sorunu. Onun haricinde ozellikle spor kısmı super gidiyor. Bugun yine hem stepper hem 1 saat yürüyüş yaptım. Zamanla buna mekik de ekliycem. Bu defa son diyet, gidecek o kilolar!

herkese merhabalar sabah klasık kahvaltım domates peynir yumurta zeytin salatalık biber aksam 1 adet kıymalı biber dolması yoğurt 1 kase sehriye çorbası ekmek yok. 2 lt su içtim henüz 3 lt tamamlarım yatana kadar.gece tarçınlı süt içerim ve 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım dışarı cıkamadım bugün evde bantımda yürüdüm.ben hergün tartıldığım için bugün yine - çıktım ama pazartesi yazarım

Merhaba kızlar
Sabah 1tb ekmek, 1kk peynir,domates salatalık,5 zeytin,3 cevizden oluşan klasik kahvaltı
Öğlen mercimek çorbası
Akşam; 1avuç içi kadar ızgara et,iki ızgara köfte ayran salata ve küçük bir içli köfte
Aralarda türk kahvesi,yeşil çay ve 1 avuç kiraz yedim.3litre su,misafirleri bol bol gezdirmece ama spor yok.

Herkese iyigeceler,
Dun yuruyus yapamadim aslinda birazcik da bilerek cikmadim cunku az yemeye ve asiri yorulmaya bagli migrenim tuttu ben de 1 gun dinlenmeye cekildim. Bugun diyetimin 11, yuruyusun 8.gunuydu. Sabah 82.7 ciktim tartida. Birazcik duraklamaya girdim sanirim.
Sabah diyete uygun kahvalti yaptim.
Oglen 3 kofte
Ogleden sonra
1 tabak zy taze fasulye
1 kucuk dilim tb ekmek
1 sekersiz tadelle
Aksam yemek yemedim sadece karpuz ve 3 pirinc patlagi
Aralarda cay kahve sekersiz
Tum gunu asiri hareketli gecirdim ve 1 saat yuruyus yaptm.
Dusta yine sert sungerle bacaklarimi ve karnimi surttum ve bitisi buz gibi suyla yaptim kan dolasimimi hizlandirmak icin. Ayrica yuruyusu gec vakit yaptigim icin uyurken bacaklarim cok agriyor donusumlu sicak-soguk su yapmak tum vucudu rahatlatiyr.

Aynada uzun uzun kendimi inceliyor, hem mevcut durumumu zihnime kaziyip bu boyle gitmez mesajimi guclendiriyorum, hem de yeni vucudumla ilgili hayal kurup ne kadar rahat giyinecegimi dusunuyorum. Yok popom cikti yok gobegim portledi isi tamamen bitsin istiyorum artik.

Duraklama dönemi yada plato diye adlandırılan dönem hemen hemen herkeste oluyor.bu dönemi sabırla irade ile atlatırsan çok güzel kilo veriliyor. Spor için zaten bir gün vücudu dinlendirin derler iyi yapmışsın dinlenerek.
Migren konusunda verebileceğim tavsiyem yok yok ama çok çok geçmiş olsun canım.

Sabah klasik kahvaltım,1tb ekmeği,1 haşlanmış yumurta,1kk peynir,domates salatalık ve 3 ceviz.
Öğlen bol salata ve sonrasında bir avuç kiraz
Akşam 1 tabak zeytinyağlı fasulye ve bol salata
Aralarda 2 kupa limonlu ve kabuk tarçınlı yeşil çay, türk kahvesi içtim
3 ltr su ,misafir koşturmacası var ama spor yok.

Senin misafirler ne alemde? Misafire rağmen menun cok cok iyiydi. Sen kilo verme isini iyice oturtmussun kafanda, isin sirri da bu. Daha yolun basindayim ve kararlıyım. Eylule dogru yol aliyorum heyecanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…