Hayirli olsun canimm rabbim kucagina saglikli sihatli almayi nasip etsin insallahArkadaşlar tedavi için tüm testlerim yapıldı. Rahim filmi cektirecektim adet olunca. 2 ay önce polikistik over olduğumu öğrendim. Bu ay 1 kere ilişki oldu. Denk getiren Rabbime şükürler olsun.
Darısı en kisa zamanda anne adaylarına.
Allahım şükürler olsun binlerce kez. Inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım.
Canım çok teşekkür ederim. Kan testi yaptıracağım pazartesi günü. Tüm güzel dilekler benden sana. Ilk tebrik mesajini sen attin. Vatana millete hayırlı evlatlar yetistirmen dileğiyle.Hayirli olsun canimm rabbim kucagina saglikli sihatli almayi nasip etsin insallah
Hayırlı oldun Allah tamamına erdirsin. Adetlerin düzenli miydi peki Benimde martta bir yılım olacak bende bekliyorum Can'ım haberi okuyunca çok sevindim inş bir gün bende böyle bir başlık açabilirim...Arkadaşlar tedavi için tüm testlerim yapıldı. Rahim filmi cektirecektim adet olunca. 2 ay önce polikistik over olduğumu öğrendim. Bu ay 1 kere ilişki oldu. Denk getiren Rabbime şükürler olsun.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. O yüzden ne sormak istersen sorabilirsin. Adetlerim 31 günde bir oluyordu. Ama nadir 2, 3 gün oynuyordu. 2 ay önce 8 gün olmayınca suphelenmistim. Pko teşhisi kondu. Rahatsızlığın var mi?Hayırlı oldun Allah tamamına erdirsin. Adetlerin düzenli miydi peki Benimde martta bir yılım olacak bende bekliyorum Can'ım haberi okuyunca çok sevindim inş bir gün bende böyle bir başlık açabilirim...
Insallah canim bende 4 ayimi doldurcam nasip olursa.prensesimi rabbim kucagima almayi nasip etsin. Sennde insallah saglik guzel bi hamilelik gecirrsinCanım çok teşekkür ederim. Kan testi yaptıracağım pazartesi günü. Tüm güzel dilekler benden sana. Ilk tebrik mesajini sen attin. Vatana millete hayırlı evlatlar yetistirmen dileğiyle.
Çok sevindim :))) Ne sanslisin. Kız çocuklarını severim. Kalp atışını ne zaman duydun ilk defa?Insallah canim bende 4 ayimi doldurcam nasip olursa.prensesimi rabbim kucagima almayi nasip etsin. Sennde insallah saglik guzel bi hamilelik gecirrsin
Bana gittiğim Bi doktor pko olduğumu söyledi adetlerim düzenli gecikme olmam hiç. Ovülasyon testiyle de yumurtlamamı biliyordum. Başka bir doktorda olmadığımı söyledi.İki ay önce eşim gitti hızımızda biraz düşüklük var ama gittiğimiz iki doktorda bu değerlerle de olur sıkıntı olacak bir şey yok Dedi. Ben de bu ay itibariyle bıraktım. Yani önceden yumurtlamamı takip ederdim belirti arardım kendime başka meşgalelerle oyalamaya çalışıyorum. Aslında çok yorgunum, bazen sanki olmayacak gibi geliyor korkuyorum. Yani devamlı Bi bekleyiş içinde olmak çok yıpratıcı. Kpss hazırlanıyorum kendimce sınava kadar boşverme kararı aldım. Sen kendin diyorsun tek ilişkiyle olmuş. Bende öyle diyorum nasipse vakti geldiğinde olacak benim yumurtlama zamanıymış şuymuş buymuş diye bir şeyleri kollamaya gücüm yok artık.Seni o kadar iyi anlıyorum ki. O yüzden ne sormak istersen sorabilirsin. Adetlerim 31 günde bir oluyordu. Ama nadir 2, 3 gün oynuyordu. 2 ay önce 8 gün olmayınca suphelenmistim. Pko teşhisi kondu. Rahatsızlığın var mi?
Arkadaşlar tedavi için tüm testlerim yapıldı. Rahim filmi cektirecektim adet olunca. 2 ay önce polikistik over olduğumu öğrendim. Bu ay 1 kere ilişki oldu. Denk getiren Rabbime şükürler olsun.
Teşekkür ederim canım. Kan testi yapmadan koydum ama. Bariz kırmızı diye:))Maşallah, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
evet çok net çıkmış, kan testiyle de netleştirirsin zaten bir kaç güneTeşekkür ederim canım. Kan testi yapmadan koydum ama. Bariz kırmızı diye:))
Canım inan aynı şeyleri yasamisiz. Diyorum ki herhalde Rabbim zamanını bekliyor. Hareket olayı önemli değil. Önemli olan yumurtlaman. Benim ilk defa 21. Gun baktılar. 10.5 çıktı. Yani 10 ve yukarısı yumurtluyor. 1 gün öncesini degerlendirmistik ama acıkcası ben tedavi sürecine girdim diye olmayacak diye aklıma getirmemistim bile. Geçen ay adet olduktan sonra yani bitince aktardan Hayır tohumu, arslan pençesi ve civan perçemi aldım. Her sabah akşam aralıksız içtim. Belki de 1 sene 3 ay boyunca yumurtlamiyordum. Bu bitkiler yumurtlatti. Bence sende denemelisin. Aynı şeyleri yaşamisiz çünkü. Adeti bekliyordum parasini bile ayirmistim. Rahim filmi cektirecektim. Sonra ilaç tedavisine baslayacaktik. Umudunu yitirme. Ben çok ağladım ama umutsuz değildim. Çünkü sorunumuz çok önemli değil. Insanlarin ne sorunları var.Bana gittiğim Bi doktor pko olduğumu söyledi adetlerim düzenli gecikme olmam hiç. Ovülasyon testiyle de yumurtlamamı biliyordum. Başka bir doktorda olmadığımı söyledi.İki ay önce eşim gitti hızımızda biraz düşüklük var ama gittiğimiz iki doktorda bu değerlerle de olur sıkıntı olacak bir şey yok Dedi. Ben de bu ay itibariyle bıraktım. Yani önceden yumurtlamamı takip ederdim belirti arardım kendime başka meşgalelerle oyalamaya çalışıyorum. Aslında çok yorgunum, bazen sanki olmayacak gibi geliyor korkuyorum. Yani devamlı Bi bekleyiş içinde olmak çok yıpratıcı. Kpss hazırlanıyorum kendimce sınava kadar boşverme kararı aldım. Sen kendin diyorsun tek ilişkiyle olmuş. Bende öyle diyorum nasipse vakti geldiğinde olacak benim yumurtlama zamanıymış şuymuş buymuş diye bir şeyleri kollamaya gücüm yok artık.
Insallah canim. Güzel bir duyguymus. Ben çok bekledim. Inşallah seni çok bekletmez Rabbim. Ama bir bildiği vardır tabi. Çok teşekkür ederim sana. En kısa zamanda darısı başına.evet çok net çıkmış, kan testiyle de netleştirirsin zaten bir kaç güne
darısı da başıma olsun inşallah, ben de görmek istiyorum o çift çizgiyi
Teşekkürler canım. Geçen ay adetim 8 gün geçikmişti. Bu seferde gecikti 3 gün. Normal geldi. Ama idrarimin rengi koyulasmisti. Adet belirtileri gibi goguslerim şisti, dolu sivilce çıktı. Dedim adet olacağım. Ağrım da oluyordu hafif bazen. Bugün markete giderken deneyeyim dedim. Çift cizgiyi gördüm.hayırlı olsun arkadaşım belirtilerinden biraz bahseder misin
Teşekkür ederim canım. Sen de mi yeni öğrendin?Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Peki adet oluyor olmam yumurtladığım anlamına gelmiyor mu canım ben iki defa yumurta takibi yaptırdım ikisinde de sonraki kontrolde çatladığını söyledi doktorum. Bi ay klomen kullandım onda da üç yumurtam oluştu ama sonra biraz daha bekleyeyim diye bıraktımCanım inan aynı şeyleri yasamisiz. Diyorum ki herhalde Rabbim zamanını bekliyor. Hareket olayı önemli değil. Önemli olan yumurtlaman. Benim ilk defa 21. Gun baktılar. 10.5 çıktı. Yani 10 ve yukarısı yumurtluyor. 1 gün öncesini degerlendirmistik ama acıkcası ben tedavi sürecine girdim diye olmayacak diye aklıma getirmemistim bile. Geçen ay adet olduktan sonra yani bitince aktardan Hayır tohumu, arslan pençesi ve civan perçemi aldım. Her sabah akşam aralıksız içtim. Belki de 1 sene 3 ay boyunca yumurtlamiyordum. Bu bitkiler yumurtlatti. Bence sende denemelisin. Aynı şeyleri yaşamisiz çünkü. Adeti bekliyordum parasini bile ayirmistim. Rahim filmi cektirecektim. Sonra ilaç tedavisine baslayacaktik. Umudunu yitirme. Ben çok ağladım ama umutsuz değildim. Çünkü sorunumuz çok önemli değil. Insanlarin ne sorunları var.
Yok benim totemTeşekkür ederim canım. Sen de mi yeni öğrendin?
Canım adet olmak demek yumurtlamak demek değil. Ama yumurta takibinden sonra catlamis dediyse catlamistir. Sana en büyük tavsiyem bu hesapları kafandan atma. Ben nasıl olsa tedavisi olmaz diye unutmustum. Rabbim nasip etti. En kısa zamanda darısı başına.Peki adet oluyor olmam yumurtladığım anlamına gelmiyor mu canım ben iki defa yumurta takibi yaptırdım ikisinde de sonraki kontrolde çatladığını söyledi doktorum. Bi ay klomen kullandım onda da üç yumurtam oluştu ama sonra biraz daha bekleyeyim diye bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?