1 sene 4 ayin üzerine ben de hamileyim. Çok şükür.

tebrik ederim canım sağ sağlim kucagına alırsın insaallah.
bizlerede dua et emi.

arkadaşlar merhaba.birkaç aydır deniyoruz ama maalesef olmadı.bugün test yaptım ve ilk defa 2.çizgi az da olsa göründü.daha önceki aylarda hiç görünmemişti? umutlanmalı mıyım sizce? son 2 adetim 25 ve 26 günde olmuştu, bugün 27.gün.

Eklentiler

• 12714517_10153556761159541_784648170_n.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 94
sana okadar hak veriyorumki 8 aydır hesap kitaptan bıktım usandım pko var bendede esimde sorun yok ama olmuyo arkadas tek gecede gebe kaldı demekki bzim daha vakti gelmedi diyoum teselli ediiyorum kendimi

hayırlı olsun bebiş geliyor. kan tahlili yaptırırsan daha kesin olur.

hayırlı olsun cnm bende polıkıstık overım.benımde 1 sene oldu ısteyelı ama nasıb olmadı henuz.klomen pek ıse yaaramadı.bırde asılama oldum ıgnelerle.inş Rabbim bızede denk getırır.senın adet duzenın nasıldı?

Masallah sana masallah masallah saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah.. ahh o cift cizgiyi bide ben gorsem keske .. dua et olurmu bizlerede taze annneeee :) kendinede dikkat et unutma melegin icin cok ugrastin

Ben 31 günde bir olurdum. Çok nadir 3, 4 gün oynardi. Bence aklından atmaya çalış. Ben öyle yapmıştım ve Allah çok şükür nasip etti.

hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
bende hayıt ve aslan pençesi içiyorum 15 gündür inşallah işe yarar da martta adet olmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…