Ay inşallah canım.Yok benim toteminşallah Rabbim banada nasip eder hayirlisiyla
Tamam Can'ım şu bahsettiğin karışımı biraz daha ayrıntılı yazabilir misin Nasıl yapayım ne Zaman alayımCanım adet olmak demek yumurtlamak demek değil. Ama yumurta takibinden sonra catlamis dediyse catlamistir. Sana en büyük tavsiyem bu hesapları kafandan atma. Ben nasıl olsa tedavisi olmaz diye unutmustum. Rabbim nasip etti. En kısa zamanda darısı başına.
Hayıt tohumu, Aslan pençesi, Civan percemini alıp karistir. Ben aktarda karistirilmis şekilde bulmuştum. Sabah akşam kaynamis suya 1 tatlı kaşığı attım karisimdan 10 dakika bekletip içtim. Çok hamile.kalan var bunla. Bende bunla kaldım sanırım.Tamam Can'ım şu bahsettiğin karışımı biraz daha ayrıntılı yazabilir misin Nasıl yapayım ne Zaman alayım
Tamam Can'ım deneyeyim teşekkür ederim bizi de dualarına ekle Rabbim seninkini de hayırlı kılsınHayıt tohumu, Aslan pençesi, Civan percemini alıp karistir. Ben aktarda karistirilmis şekilde bulmuştum. Sabah akşam kaynamis suya 1 tatlı kaşığı attım karisimdan 10 dakika bekletip içtim. Çok hamile.kalan var bunla. Bende bunla kaldım sanırım.
Ah canım. Kabarık kekim. Şükürler olsun rabbime. Öyle mutluyum ki. Neler yaşadım sen biliyorsun en azından. Tedavisiz doğal yoldan hamile kaldım. Çok teşekkür ederim canımmm.bikem55 canım cook sevindim. Neler yaşamışsın ama çok şükür bu süreç çok uzamadan meleğine kavusacaksin insallah.allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin.
Supriz olmasi cok guzel olmus canim.Bende adet günümü bekliyorum. 3 gun kaldı adet gunume insallah adet olmam inşallah hamileyimdir.hamileysem 1 hafta olacak aramız benim beklenen doğum tarihi 25 ekim olacak.Ah canım. Kabarık kekim. Şükürler olsun rabbime. Öyle mutluyum ki. Neler yaşadım sen biliyorsun en azından. Tedavisiz doğal yoldan hamile kaldım. Çok teşekkür ederim canımmm.
Insallah canim. Yoksa sende mi o zamandan beri düşünüyorsun. Inşallah olur da beraber getiririz. Beni bilgilendir inşallah. Bende pazartesi kan testi yaptıracağım. Değerlere bakacağım inşallah.Supriz olmasi cok guzel olmus canim.Bende adet günümü bekliyorum. 3 gun kaldı adet gunume insallah adet olmam inşallah hamileyimdir.hamileysem 1 hafta olacak aramız benim beklenen doğum tarihi 25 ekim olacak.
Yazın kurtaj olmuştum ya ondan sonra biraz ara verdim doktorum 1 adet beklemen yeterli dedi ama ben kendimi hazır hissedemedim.inşallah ölur haber veririm mutlaka dayanamam ki.Insallah canim. Yoksa sende mi o zamandan beri düşünüyorsun. Inşallah olur da beraber getiririz. Beni bilgilendir inşallah. Bende pazartesi kan testi yaptıracağım. Değerlere bakacağım inşallah.
Ay canım inşallah. Dualarım seninle. Sende dua et ki hayirlisiyla büyüsün karnimda. Adetin ne zaman?Yazın kurtaj olmuştum ya ondan sonra biraz ara verdim doktorum 1 adet beklemen yeterli dedi ama ben kendimi hazır hissedemedim.inşallah ölur haber veririm mutlaka dayanamam ki.
Adet günüm 16 Şubat. Dualarımdasin canım. Allah sana beklemediğin zamanda çok güzel bi hediye verdi inşaallah hayırlısiyla kucağına da alacaksın.Ay canım inşallah. Dualarım seninle. Sende dua et ki hayirlisiyla büyüsün karnimda. Adetin ne zaman?
Insallah canim. Tuhaf duygular içindeyim. Gerçekten çok farklı bir duyguymus. Sen bir kere yaşadın biliyorsun ama yeni heyecan olacak senin için de. Adetlerin gününde olur mu. O gün test yap olmazsa.Adet günüm 16 Şubat. Dualarımdasin canım. Allah sana beklemediğin zamanda çok güzel bi hediye verdi inşaallah hayırlısiyla kucağına da alacaksın.
Çok özel çok güzel bi duygu tahmin edebiliyorum yaşadıklarını. Herşeyin ilki çok özel ve güzeldir diye düşünürdüm ama söz konusu hamilelik olunca 2. de olsa aynı heyecanı yaşıyorsun. Kızıma hamileyken her gün günlük tutamamıştım ama ilerde hatırlamak isteyeceğim özel anları not etmiştim. hamile olduğumu öğrendiğim günü, ilk ulrason gününü, cinsiyetini öğrendiğimiz gün gibi... sen de böyle bir şey yap mutlaka. Arada aklıma gelince çıkarıp bakıyorum ultrason fotoğraflarına falan. kızıma da doğumundan bir hafta önce çekilmiş olan ultrason fotoğrafını gösterdim. kendini beğenmedi çok çirkinmişim dedi.:)Insallah canim. Tuhaf duygular içindeyim. Gerçekten çok farklı bir duyguymus. Sen bir kere yaşadın biliyorsun ama yeni heyecan olacak senin için de. Adetlerin gününde olur mu. O gün test yap olmazsa.
Canım ne güzel şeyler yazmışsın öyle. Ne kadar hoş bir fikir bu. Hiç aklıma gelmemişti. Sen de benimle birlikte bu süreci yaşadın. Beni anladığını duygularını böyle içten dile getirdiğini gördüğümde anladım.Çok özel çok güzel bi duygu tahmin edebiliyorum yaşadıklarını. Herşeyin ilki çok özel ve güzeldir diye düşünürdüm ama söz konusu hamilelik olunca 2. de olsa aynı heyecanı yaşıyorsun. Kızıma hamileyken her gün günlük tutamamıştım ama ilerde hatırlamak isteyeceğim özel anları not etmiştim. hamile olduğumu öğrendiğim günü, ilk ulrason gününü, cinsiyetini öğrendiğimiz gün gibi... sen de böyle bir şey yap mutlaka. Arada aklıma gelince çıkarıp bakıyorum ultrason fotoğraflarına falan. kızıma da doğumundan bir hafta önce çekilmiş olan ultrason fotoğrafını gösterdim. kendini beğenmedi çok çirkinmişim dedi.:)
Biliyorsundur belki hergün ceviz ve muz yemeyi unutma. Bebeğin gelişimi için çok yararlıymış. Hurma da çok faydalıymış.
Kendim hamileymişim gibi heyecanlandım hamile olmana..
Canım bugün adet oldum. 2 gün erken oldum. 16 sında olacaktım 17 sinde test yaparım diyordum ama bir sonraki aya kaldı. Bu ayı iyi değerlendirmeliyiz geçen ay tatil falan derken iyi değerlendiremedik. İnşallah 1 sonraki ay katılırım sana.
Hamilelerin duası kabul olur benim için dua et. sende benim dualarımdasın.
Bende adet olduğum için çok üzülmedim çünkü her şeyin bir zamanı var hayırlısı ne zamansa o zaman olacak inşallah. Canım duygularımız karşılıklı iyi ki kk var:)Canım ne güzel şeyler yazmışsın öyle. Ne kadar hoş bir fikir bu. Hiç aklıma gelmemişti. Sen de benimle birlikte bu süreci yaşadın. Beni anladığını duygularını böyle içten dile getirdiğini gördüğümde anladım.
Bugün sabah gittim. Herkes çok şaşırdı. Kan testi verdim.3te çıkar dediler. Aradım 3 kere ama cikmamisti. Benim sansima herhalde. Devlet Hastanesi olduğu için pazartesileri çok yoğun oluyorlarmis. Idrar testin çok köyü. Büyük ihtimalle pozitif dediler. Ama yine de Allah bilir tabi.
Yarın ilk isim sana yazmak olacak. Bu arada adet olmana uzulmedim. Çünkü herseyin bir zamanı var. Ben bunu biraz geç anladım ama yaşayarak öğrendim. Allah hayırlı zamanı bekliyor demekki.
Iyiki varsın. Iyiki seni tanıdım. Aynı şehirde olmayı çok isterdim.
Canım tebrik ederim çok güzel çıkmış sonucun.ne güzel keseyi görürsün yarın.gulceandkeremsmom canım kan sonucum çıktı. 2275. Adetim geceki 1 hafta oldu. Iyi mi. Sanırım 5 haftalik. Doktor yarın gelsin keseye bakalım demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?