1 senelik evliligim ve cektiklerim

Etmemelisin canim adamla ayni catida yaşamaya baslamadan henüz hiçbir zorluğu goguslemeden bu derece kaba saba davranisa maruz kaliyorsan ayni evde sana neler yapmaz bunlari göz önünde bulundur çoluk çocuk olunca ayrilik daha zor yol yakinken dön bence

Hayat sizin tercih sizin ne yasadiniz da bu kadar ileriye gitti olaylar?
O askerdeyken ailesinin yaninda beklememi istedi bende kardesiyle anlasamadigim icin istemedim. Asiri kiskancliklari var disari adim bile atmami istemiyor karsi geldim. Beni hice sayiyosundan sonra basladi hersey. Ben ona uyacakmisim herseye o karar vericekmis benim soz hakkim yokmus. Kucuk seyler buyuyor hep en sonunda ben yalvariyorum. Oda alisti artik

Ailesi tr de mi yasiyor yurtdisinda mi asker esiniz ben anlayamadim tam

Bi kac defa turkiyeye gelip onun evinde kaldim bi kac haftaligina. Ordada olmadik kiskancliklar yapip beni surekli asagiladi hakaret etti. Genede seviyorum o beni aramayinca bogulacak gibi oluyorum.kendimi durdurmam lazim...

Evlenmeden önce de hödükmüş eşiniz, hâlâ da hödük. Gayet tutarlı bir eşiniz var onda bir problem göremedim.

Dünü ortada, yarını da belli bir evliliğiniz var ve eşinizi sevebiliyorsunuz. Şu durumda size söylenebilecek tek şey, "Kendinizi bunlara layık görüyorsanız boşanmayın tabii ki."

Layil gormuyorum ama kendimde o gucu bulamiyorum. Beni zamaninda ayrilirsam intihar edecegini veya beni oldurecegini soylerekte tehdit etti. Oyuzden ozaman birakamadim simdide zamanla sevdim. Haklisiniz ben bunu kendime layik goruyorum yaziklar olsun bana

Hakliyken ozur dilersen olacagi bu tabii...
Daha bismillah ayni evi paylasmadan sana tokat.atan.aileni asagliyan bir adami ayni evde dusunemiyorum bile...

Bence dogru karar vermissin...

[

Gozununuzun acilmasi için ne demesi gerekiyor daha.sizi bekleyen hayat apacik ortada .bencede kendinize dur demelisiniz.yada yakinda kocamdan dayak yiyorum vb... Seklinde basliklarda açmak zorunda kalabilirsiniz.

Siz sindikçe eşiniz sizi ezmiş ve zamanla kendinize güveninizi kaybetmişsiniz. Silkinip güçlü adımlar atarsanız neden kendinizi kurtaramayasanız ki? Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama birçok ülkede kadınlar bu konuda devletten yardım falan da alabiliyorlar, kendinize yeni bir hayat kurarsınız.

O tehditleri de palavra. Bence bütün gücünüzü toplayıp bir şeyler yapabilirsiniz kendiniz için.

Aileniz ne der bu durumda, destek olurlar mı?

Ailem dugunumden bi gun once beni tukurerek kufir ederek kayinbabamin evindenkovdugu gunden beri bana bosan diyorlar. Hep duyarlar telefonda kavgalarimizi benim aglamalarimi kriz gecirmelerimi her seferindede bosan dediler. Onun aileside biz soyluyoruz bizi dinlemiyor diyorlar. Intihari cok dusunur oldum aileme aciyi yasatmamak icin durdum hep. Eskidem boyle degildi ilk baslarda nedesem yapardi kiyamazdi birden bire degisti. Benim yaptigimi soyluyor onun dediklerini yapmadigim icin bunlari hak ettigimi soyluyor. Ben ona uyacakmisim ve isteklerine itiraz etmiyecekmisim. ben zayif bir insanim

Bi eskiden de şiddet vardı diyorsunuz, sonra eskiden böyle değildi diyorsunuz. Kaldı ki eskiden düzgün davrandığını varsaysak ne değişir, bugün insan yerine konuyor musunuz hayat arkadaşınız tarafından, hayır. O zaman?

E aileniz de arkanızdaymış, şu genç yaşınızda kaç senenizi daha çarçur etmeyi düşünüyorsunuz?

Nisanlilik donemimizde iyiydi bazi kavgalara ragmen. Dugune dogru ve dugunden sonra basladi hersey baslarda boyle degildi nedesem yapardi muhtemelen dolduruldu karinin her dedigini yapma diye. Doldurulcak kadarda cahil yani. Ailem arkamda ve onunla cok kavgalari oldu benim halime uzuldukleri icin. Hatayi bende buluyolar surekli ben arayip øzur diledigim icin. Annem cok destek veriyor kendime bunu yapmamai søyluyor. Yavasol yavas artik en iyisi birakmak baska yolu yk

Öncesini boşverin artık. Hatanızın farkındaysanız önemli olan bu, sonrasını düşünün.
Sizin aileniz de Türkiye'de mi? Ve siz çalışıyor musunuz?

Hakliyken ozur dilersen olacagi bu tabii...
Daha bismillah ayni evi paylasmadan sana tokat.atan.aileni asagliyan bir adami ayni evde dusunemiyorum bile...

Bence dogru karar vermissin...
Evet eskiden o øzur dilerdi bu sefer durumu tersine cevirdi. Aramiyacam iki hafta beklicem. Oda aramazsa kendimi zorlayip bitirecem eger yapabilirsem

Öncesini boşverin artık. Hatanızın farkındaysanız önemli olan bu, sonrasını düşünün.
Sizin aileniz de Türkiye'de mi? Ve siz çalışıyor musunuz?
Ailem yanimda onlarla oturuyorum. Esimin istemesine ragmem calisiyorum evet..haklisiniz oncesi gecmiste kaldi . Askerlik psikolojisimi diye dusundum cunku askerde daha zalim oldu bana karsi. Alttan al diyor ama istekleri cok sacma olunca itiraz ediyorum bubsefer cildiriyor

Doğru mu anladım, aileniz, siz ve eşiniz birlikte yaşıyorsunuz ve bunlar oluyor öyle mi?

Bi de kızmayın ama bence askerlik psikolojisi falan değil. Baktı siz her şey boyun eğmeye dünden razısınız, üstünüze geldikçe geliyor, egolarını tatmin ediyor. Onun değişmesini beklemektense siz kendinize saygınızı düşünüp artık biraz ses çıkarsanız?

Ayrılmayı da tam istemiyor gibisiniz.

Bizim dugunumuzden sonra ben yurtdisina dondum onu buraya getirtmek icin. Fakat islemlere baslayamadan o askere gitmek zorunda kaldi. Yani daha bir arada oturdugumuz yok benim onu ziyaretlerim haric yani toplam 3 ay kayinbabamlarda kaldik. Cok seviyorum fakat en son annem ve babam hakkinda bana terbiyesizce konusmasi son damlayi asti. Anneme bugun tlfonda beni sikayet etti annemde surekli kavga ediyosunuz olmuyosa ayrilin dedi. Anneme karsi saygisizlik yapmadi ama teli ben aldigimda annemin bosanmamizi istddigini soyledi. Kadin gøruyor kizi hergun agliyor depresyonda ve uzgun. Tabiki bosanin der.. genede seviyorum vazgecemiyorum. Ama kendiside dedi ben duzelmem boyleyim diye. Cok agir gelsede mecburum ayrilmaya. Burdada okuduklarima gore hic bi kadin bunlari cekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…