1 senelik evliligim ve cektiklerim

Ben yıllardır okuyorum burada, çoğu sizin imkânlarınıza sahip değil ama valla birçok kadın çekiyor böylelerini içiniz rahat olsun o noktada, yalnız değilsiniz.

Eşinizin bu yaptıkları saygısızlık olmadığına göre, bi de zaten eşinizi çok sevdiğinize ve ondan vazgeçemeyeceğinize göre de ortada mesele yok. Daha aynı çatı altında yaşamaya başlamadan bunları yaşamışsınız, bol aksiyonlu geçecek hayatınızda size mutluluklar diliyorum, zira ben dinlerken şiştim artık.

O yukarıda bahsettiğim kadınların ortak özellikleri kendilerine sayfalarca akıl vermeye çalışıp çözüm sunan kadınları susturup "Ama ben kocişimi seviyorum, neden bizi ayırmaya çalışıyorsunuz?" demeleri oluyor. Bir KK klasiği...

Ama bana bu kadarı da yetti.

Ben size neden bizi ayirmaya calisiyorsumuz demedim. Ben ne yasadiysam onu yazdim cevremden surekli onu birak laflarini duydugum icin benim yerimde baska bi kadin olsa napardi bunlar genel olarak bosanmaya yeten sebeblermi degermi bunlara diye baska kadinlarin fikrini almak icin yazdim bunlari buraya. Evet seviyorum ama birakmam gerektiginide biliyorum. Kendimde onu yapacak gucu bulamiyorum.

Agziniza saglik

Çok sevdiğiniz için onsuz yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz ama..
Onunla devam etmek kendinizden vazgeçmek demek..

Evlilikte aşktan ve sevgiden önce saygi gelir. Yeni evli olduğunuz için ask agir basiyor olabilir amasonra sayginin ne kadar önemli olduğunu anlayacaksiniz ama is isten geçmiş olacaktır. Yuva yikmak kimsenin tavsiye ettiği birşey değil ama is şiddet uygulamaya ve hakarete kadar gidiyorsa durum düşünmek lazim. Esim ailemden bahsederken Sizinkiler dedigi zaman bile ben kendimi kotu hissederim ve eşini uyaririm. Kullanilan ifadeler bile esinizin size olan saygisinin ifadesidir.

Bana saygisi yok biliyorum olsa hakaret etmezdi uzmekten korkardi. Fakat o öyle degil.bugun iki kere askeriyeyi aradim fakat beni geri aramadi. Demekki istemiyor artik. Boyle durabiliyosa sevgiside bitmis demektir. Benimde yapacak biseyim kalmadi artik..

Annene babana laf ettirme.
Sırf sevdiğin için ne dayağına katlanmak zorundasın, ne küfürlerine...
Eğer diyorsan ki vazgeçemem, ayrılamam, bütün hayatın boyunca hor görülmeye alış. Ailene laf söylenmesine alış. Daha ilerisi dayağa da alış.
Ayrılman bence en hayırlısı.

Banada cok dokundu annemi babami asagilayarak bana konusmasi. Cok seviyorum ama belki acisi zamanla azalir. Bosanacagim dedim dun ciddiye almiyor. Ben degismem diyor sen bana uy diyor. Gercektende olmicak demekki boyle en iyisi hislerimi öldurup bosanmak..

İşte ben değişmem sen bana uyacaksın lafı, ömür boyu bu rezilliği çekeceksin demek.
Sen bilirsin, ama nolur mantıklı düşün. Böyle adamlara en saf duygularını, aşkını verirsin ama adam sana çöp muamelesi yapar. Adamın karakteri ortada.

Derdi ne bilmiyorum ben artik Allah a havale ediyorum. Bu adamin kisiligi boyle kimle evlenirse evlensin ayni duruma dusecek. Degismez zaten. En iyisi gercekten yol vermek baska yapcagim biseyde kalmadi.

sakin cocuk yapma simdi degilse bile ileride kesin bosanirsin sen bu adamla.cocuk olunca ayrilmak zor olur bide cocuk olunca adamlar iki kat beter oluyolar

sakin cocuk yapma simdi degilse bile ileride kesin bosanirsin sen bu adamla.cocuk olunca ayrilmak zor olur bide cocuk olunca adamlar iki kat beter oluyolar
O cocuk istiyordu cocugu ana Allah henuz nasio etmedi demekki bir nedeni varmis. Bosanmasam bile kesinlikle cocuk istemiyorum. Beni olumle tehdit eden adamla cocuk yapmak aptalliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…