harflerı yazma var sayfa sayfa,okudugu hıkayeyı bakmadan deftere yazma var hecelerden kelımelerden,cumle olusturma var yanı hepsı kafa patlatan seyler ama az olsa daha keyıfle yaparız. dun cok yorgundum aksamdan basladık ders yapmaya elımde kagıt uyuya kalıyorum kızım seslenıyo anne anne yazdım devam et dıyeBen de eğitimciyim ama 45 sayfa nedir yahu? Bunların hepsi yazı ödevi mi, çoğunluk okuma olmalı zaten. Hem ben de kaç kere çocukları okumaya geçirdim hiç bir zaman o kadar bıktırıcı ödev vermedim,vermem de. Fazla ödev olumsuz etkiler, isteksizlik başlar,yazıyı da bozar.
desene sızde seneye hazırlıklı olun. gozunu korkutmayayımda.Benim oğlum anaokulunda.Cuma günleri 20 sayfa ile geliyor.
ya dört yıl eğitim alıyoruz hatta bazılarımız iki yıl ğedagojık formasyon alıyoruz. Kendimizi sürekli geliştirmeye çalışıyoruz da su velilerin akıllarından yoruluyoruz gerçekten. Bir kere tam aktarmıyorsunuz. Öğretmen bunu HAFTASONU ödevi olarak vermiş. Daha bugun Günlerden Cumartesi ve siz bitirmişssiniz. Eğer düzgün bir planlama yapsaydınız cuma-Cumartesi-pazar 15 er sayfadan gayet makul bir ödev olurdu.arkadaslar dun kızım rahatsız oldugu ıcın okula gıdemedı. aksam sagolsun aynı okulda ogt. olan komsum kızımın odevını getırdı, elıme bı tomar kagıt verdı ınanırmısınız saydım arkalı onlu tam 45 sayfa odevımızvar tahmınım bır kac sayfası dun kızım okula gıtmedıgı ıcın fazala ama hadı on sayfayı cık 35 sayfa bıle olsa cok fazla degılmı yaaa. hem kızım hem ben cok yorulduk valla. bu arada dun Z harfıne gecılmıs
hersey dozunda guzel ama bıkkınlık geldımı tekrar sevemıyo ınsan ders calısmayı.Guney Kore de liselerin 16 saat oldugunu duyunca adamların nasıl calıskan oldugunu da bilince Egitimin Ogretimin sorumluluk almanın zararı olmaz diye dusunuyorum. Fakat artık odevleri ogrenciler degil veliler yapıyor
Gerçekden önümüzdeki seneyi düşünüyoruz.desene sızde seneye hazırlıklı olun. gozunu korkutmayayımda.
gecen bı velı esıme demıs; cocukları nezaman gorsem oyun oynuyorlar okulda,butun derslerıde eve odevmı verıyo napıyo .dıye
canım ödev haftasonu ödevihmiş. Yabi cuma-Cumartesi-pazar 15 er sayfa. 15 sayfa Birgün için sence çok mu. Ki sayfalar yazıları büyük olduğu için çok içerikli olmuyor. Anne niye bir gece de45 ini bitirmek için uğraşmış orası MuallakBen de eğitimciyim ama 45 sayfa nedir yahu? Bunların hepsi yazı ödevi mi, çoğunluk okuma olmalı zaten. Hem ben de kaç kere çocukları okumaya geçirdim hiç bir zaman o kadar bıktırıcı ödev vermedim,vermem de. Fazla ödev olumsuz etkiler, isteksizlik başlar,yazıyı da bozar.
canımbenım odevı bıtırdıgımı soylemedım kı zaten bıtmesı sacma olurdu. okula gıden cocugun varmı bılmıyorum ama egıtımcı olmak ayrı velı,anne olup , cocugun gonlunu yapıp kızmadan strese sokmadan,odevden tıksındırmeden onunla o odevlerı bıtırmek cok daha ayrı bı konuY
ya dört yıl eğitim alıyoruz hatta bazılarımız iki yıl ğedagojık formasyon alıyoruz. Kendimizi sürekli geliştirmeye çalışıyoruz da su velilerin akıllarından yoruluyoruz gerçekten. Bir kere tam aktarmıyorsunuz. Öğretmen bunu HAFTASONU ödevi olarak vermiş. Daha bugun Günlerden Cumartesi ve siz bitirmişssiniz. Eğer düzgün bir planlama yapsaydınız cuma-Cumartesi-pazar 15 er sayfadan gayet makul bir ödev olurdu.
canım buyuk kızımda 3. sınıf bu sene ondan hıc zorlanmıyoruz performans odevlerı artık olmuyoGerçekden önümüzdeki seneyi düşünüyoruz.
Allah sabır versin hepimize.Ama yapıcak birşeyleri yok malesef.1sınıfın çok zor olduğu amlım
Birde 3,4 sınıfların performans ödevi, olayları varki çocukların tek başlarına yapmaları mümkün değil.
Y
ya dört yıl eğitim alıyoruz hatta bazılarımız iki yıl ğedagojık formasyon alıyoruz. Kendimizi sürekli geliştirmeye çalışıyoruz da su velilerin akıllarından yoruluyoruz gerçekten. Bir kere tam aktarmıyorsunuz. Öğretmen bunu HAFTASONU ödevi olarak vermiş. Daha bugun Günlerden Cumartesi ve siz bitirmişssiniz. Eğer düzgün bir planlama yapsaydınız cuma-Cumartesi-pazar 15 er sayfadan gayet makul bir ödev olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?