Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm kızlarr ben bir halt ettim ki sormayın gidip şu göbek eriten yağ karışımı vardı ya hani biberiye yağı kekik yağı vırt yağı zırt yağı karışımı olan..
Onu sürdüm sorunlu bölgelerime (ay ne kadar kibarım hehehee)anam ben bunun ne kadar keskin kokyuğunu unutuvermişim offff tüm evi koku sardı kokarca gibi dolaşıyorum evde ay şimdi migrenimde azacak bu koku yüzünden öffff berbat kokuyorrr...
kendimi birde streçledim ve geçen sene giydiğim korseyi giydim..
Ne oldu biliyuormusunuz korse bol geldi bacakları falan böyle kırış kırış oldu oturmadı bile hehehehe ben geçen yaza göre baya bi zayıflamışım diye avutuyom kendimi heheheee

ay sevinmissindir canim
insan mutlu oluyor demi birseyler bol gelince :)))
bende lorealin kini kullaniyorum
kokusu super ama ise yararmi onu bilemiyorum
en az 3 hafta duzenli kullanin 2,3cm garanti diyorlar
bakicaz bakalim :51:

:13:
Gunesli ama soguk bir fransa sabahindan hepinize Gunaydin Arkadaslarrr :52:

ay sorma canim ya aksamimi zehir etti

sabah 6 da mesaj cekmis gece icin ozurdilemis sebebide su onu okuyunca daha bi dellendim o yuzden hic arayasim yok

cok bozukmus, banada su konuda kizmis
pazartesi gunu telefonda tam 2 saat konustuk ..
esiyle problemleri var, asiri sekilde migreni var, ehliyete gidiyor 5 senedir alamadi (burda ehliyet almak cok zor) ve 90 kilo boyuda ben gibi, kisa yani epey kilo vermesi lazim
her neyse bide bu bana bir suru sey dert yandikdan sonra 4. cocugu istiyorum dedi telde ..
bende ne bilim samimi arkadasiz ya
sacmalama once kilo vermen lazim, ehliyet yine yarim kalir, once guzel bi zayifla, ehliyetini koy cebine, esinle problemlerini hallet hem cocugu napicaksin artik hayatin tadini cikart zaten gencligini 3 cocuguna verdin, bak onlar buyudu simdi zayifla, giy istedigini gonlune gore, gez toz tak takistir hayatini yasa biraz dedim ...
ah demez olaydim pazartesiden beri biriktirmis biriktirmis

soylediklerimdende pismanmiyim asla degilim yabanci olsa bana ne der gecerim samimiyetimize, dostlugumuza guvendim aramiycam o yuzden
dun gece cok uzgundum ama suan sadece cok sinirliyim ...

neymis bundan sonra annen bacin olsa dahi karismiycakmissin demmeki milletin isine :p

canım kimseye doğruyu söylemiceksin, her zaman pofpoflayacaksın...
yoksa işte böyle olan sana olur sonunda...
ben bu kadınları anlamıyorum zaten...
eşiyle arası bozuk olan çocuk yapmaya kalkıyo...
üo çocuğun günahı ne mutsuz bi yuvada büyüyecek sonuçta...
sanki sevmeyen adam çocukla mı sevecek.. o ancak türk filmlerinde oluyor...

Kızlar nerdesiniz yawww....
ben acayip acıktım ama daha öğle yemeği saatime de var..
hazı oğlum uyumuşken ne pişirsem acaba bana fikir verecek olan varmı ?

ben geldim mola verdim temizliğe karnımda acıkdı ara öğünde yapamadım temizlikden dolayı ne yesem diye dolanıyorum neyse bulurum bişiler sonra devam temizliğee

Kızlar nerdesiniz yawww....
ben acayip acıktım ama daha öğle yemeği saatime de var..
hazı oğlum uyumuşken ne pişirsem acaba bana fikir verecek olan varmı ?

ay hafta sonu telasesi canim ya
temizlik yeni bitti oglumu attim yataga yesil cayimi yudumluyorum keyifle :))

sana onerim ben sebze yemeklerini cok seviyorum
hafif zeytin yagli bol domatesli kabak yapabilirsin .. taze fasulye yapabilirsin
kabagi havucu rendeleyip hafif zeytinyagda suyu cekilene kadar pisir uzerinede sarimsakli yada sarimsaksiz yogurt dok super bi meze hemde diyet yemegi kime yaptiysam bayildi ;)
dur izcik dusunuyum aklima geldikce yazarim

ben geldim mola verdim temizliğe karnımda acıkdı ara öğünde yapamadım temizlikden dolayı ne yesem diye dolanıyorum neyse bulurum bişiler sonra devam temizliğee

canim hosgeldin benimde camasirlarim asilacak bide bulasik makinem yerlesecek ama hic kalkasim yok yerimden :p

elma ye diycem ama oda acayip aciktiriyormus diye duydum (gercekten ben elma yiyince daha cok acikiyorum) :52:

kizlar dayanamadim bu sabah tartildim guya saliya kadar tartilmayacaktim :50:

ama iyiki tartilmisim dun 68.2 idim bugun 67.6 olmusum :52: 600 gram ucmus :66:
100 gram dahi eksik olsa pek bi sevindirik oluyorum :27:

Slm kızlar ...
öğle yemeğimi yedim geldim hemen sizede bugünkü menümü yazayımda hayretler içinde kalın...

sabah aç karnıma ılık su+elma sirkesi (faydasını görmeye başladım kızlar)

kahvaltı
2 yumurta ile yapılmış menemen (2 kibrit kutusu peynir hakkım var bu şekilde kullandım )
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 tutam maydanoz
3 yeşil zeytin (hakkım 2 imiş ama ben 1 fazla yemişim :(
şekersiz çay

Ara
12 tane çilek (1 por. meyve yapıyor)

Öğlen
1/2 kase çorba
8 yemek kaşığı mantar sote
2 yemek kaşığı pilav
1 bardak ayran (2 yemek kaşığı yoğurt yerine)
büyük bir kase yağsız tuzsuz salata
1 dilim ekmek

Ara (henüz yemedim)
5-6 malta eriği

Akşam (henüz yemedim)
1/2 kase
8 yemek kaşığı tavuklu bezelye
1 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık yoğurt
Salata

Gece yatmadan 1 saat önce
1 por meyve ile 2 kaşık yoğurt :))

menüm böyle kızalr..

sabah 6 da mesaj cekmis gece icin ozurdilemis sebebide su onu okuyunca daha bi dellendim o yuzden hic arayasim yok

esiyle problemleri var, asiri sekilde migreni var, ehliyete gidiyor 5 senedir alamadi (burda ehliyet almak cok zor) ve 90 kilo boyuda ben gibi, kisa yani epey kilo vermesi lazim
her neyse bide bu bana bir suru sey dert yandikdan sonra 4. cocugu istiyorum dedi telde ..
sacmalama once kilo vermen lazim, ehliyet yine yarim kalir, once guzel bi zayifla, ehliyetini koy cebine, esinle problemlerini hallet hem cocugu napicaksin artik hayatin tadini cikart zaten gencligini 3 cocuguna verdin, bak onlar buyudu simdi zayifla, giy istedigini gonlune gore, gez toz tak takistir hayatini yasa biraz dedim ...

soylediklerimdende pismanmiyim asla degilim yabanci olsa bana ne der gecerim samimiyetimize, dostlugumuza guvendim aramiycam o yuzden

neymis bundan sonra annen bacin olsa dahi karismiycakmissin demmeki milletin isine :p

arama bencede. sen onun iyiligiyi icin söylemisin, kötü bisey söylememisin ki
üstelikte cok dogru, esiyle sorunlari varken 4ncü cocugu napicaksmis acaba?
ben bitanesini yapmaya cesaret edemiyorum üstelik esimle aram cok iyi
gencim, fistik gibi olucam, takilcam kocamin koluna gezicem isteeeeeee :69:
Slm kızlar ...
öğle yemeğimi yedim geldim hemen sizede bugünkü menümü yazayımda hayretler içinde kalın...

sabah aç karnıma ılık su+elma sirkesi (faydasını görmeye başladım kızlar)

kahvaltı
2 yumurta ile yapılmış menemen (2 kibrit kutusu peynir hakkım var bu şekilde kullandım )
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 tutam maydanoz
3 yeşil zeytin (hakkım 2 imiş ama ben 1 fazla yemişim :(
şekersiz çay

Ara
12 tane çilek (1 por. meyve yapıyor)

Öğlen
1/2 kase çorba
8 yemek kaşığı mantar sote
2 yemek kaşığı pilav
1 bardak ayran (2 yemek kaşığı yoğurt yerine)
büyük bir kase yağsız tuzsuz salata
1 dilim ekmek

Ara (henüz yemedim)
5-6 malta eriği

Akşam (henüz yemedim)
1/2 kase
8 yemek kaşığı tavuklu bezelye
1 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık yoğurt
Salata

Gece yatmadan 1 saat önce
1 por meyve ile 2 kaşık yoğurt :))

menüm böyle kızalr..

diyetisyenin menüsü mü bu?
cok bol bi menü, acikmayacagin kesin... toplam kalorisi kactir acaba?

arama bencede. sen onun iyiligiyi icin söylemisin, kötü bisey söylememisin ki
üstelikte cok dogru, esiyle sorunlari varken 4ncü cocugu napicaksmis acaba?
ben bitanesini yapmaya cesaret edemiyorum üstelik esimle aram cok iyi
gencim, fistik gibi olucam, takilcam kocamin koluna gezicem isteeeeeee :69:

diyetisyenin menüsü mü bu?
cok bol bi menü, acikmayacagin kesin... toplam kalorisi kactir acaba?

1400 kalorilik yada 1600 kalorilik bi listedir sanırım canım daha önce diyetiyenimde böyle bi liste verdi bana

ay bu arada temizlik bitti ama bende bittim kızlar her taraf mis gibi çamasır suyu kokuyo evi bastan ayağa dezenfekte ettim resmennn biraz dinleneyim annemlere aksam yemeği hazırlıcam kızartma kendiminkini fırına atıcamm

bugün yediklerim

sabah 1 peynirli omlet yağsız
2 dilim lıght ekmek
yarım domates
2 çay şekersiz

öğle

1 biber dolması kardeşim yağsız yapmış iyi olmuş :1: o getirdi
2 kaşık yoğurt
2 yeşil soğan

eeeee akşama yemeğim şimdiden belli

komple kaçamak sayılır cumartesi günüm böle olcek mecburen çünki herkes yerken mümkün değil dayanamam bu akşam heryer dolup taşacak börek pastalar vss irademe hakim olamam zaten ccanım accayip istiyodu hatta böreği yemeyip 2 dilim kek yiyebilirim :1: :69::69:

1 dilim kek
1 dilim börek
1 brdk diet kola
sonrasında

1 çay içerim tatlandırıcılısından :1:

kızlar bi forumda okuyup bi hafta on gün kadardır uyguladığım bişi :bepanten ile madecassol merhemi karıştırıp gece kremi olarak yüzüme sürüyoum..hücre yenileyici etki yapıyomuş..beş altı kişi sen botox mu yaptırdın die sordu..hem ciltteki lekeleri alıyo hemde kırışıklıklara çok ii geliyo..aklınızda bulunsun dedim..

bu karışımı bende duymuştum ama denemedim hiç aynı orandamı karıştırıyosun canım denemek isterim doğrusu bende leke ve sivilce için tedavi gördüm ama yinede istediğim gibi olmadı cildim

aşk olsun bebemmmm olur mu hiç öyle şey...
valla artık geçmiş baya bi geçmiş oluyo ben geldiğimde geri dönüp okuyamıyorum bazen...
o yüzden atlıyo olabilirim...:9:

asl35 canım senin mesajını gördüm de cevaplarken elektrikler kesildi sonrada eşim geldi yemek hazırladım derken tekrar giremedim..
10 gün sonra kesin geleceksen eğer aynı geçerim kilonu gelince ikiye böleriz
ama geçen seferki gibi gidip aylarca dönmeyeceksen geri dönmek üzere ayrıldı yazarım canım...

hımm gördüysen önemli değil canım ama ben 1 haftalığına gidiyorum düğün için 20 sinde burdayım allahın izniyle artık eskiden yaptığım gibi olmuycak ben hep burda olucam canımm :34::34::34:
girme imkanım sanıyorum olmaz o zaman aynı geçersin canım sana zahmett:69::69:

bugün yediklerim

sabah 1 peynirli omlet yağsız
2 dilim lıght ekmek
yarım domates
2 çay şekersiz

öğle

1 biber dolması kardeşim yağsız yapmış iyi olmuş :1: o getirdi
2 kaşık yoğurt
2 yeşil soğan

eeeee akşama yemeğim şimdiden belli

komple kaçamak sayılır cumartesi günüm böle olcek mecburen çünki herkes yerken mümkün değil dayanamam bu akşam heryer dolup taşacak börek pastalar vss irademe hakim olamam zaten ccanım accayip istiyodu hatta böreği yemeyip 2 dilim kek yiyebilirim :1: :69::69:

1 dilim kek
1 dilim börek
1 brdk diet kola
sonrasında

1 çay içerim tatlandırıcılısından :1:

kolayı içmesen olmaz mı:26:

slm kızlar nabersiniz dışardaydım yeni geldim düğüne gidecem pazartesi demiştim bi bulüz gömlek tarzı bişey arıyorum eteğim var gez gez bulamadım onun yerine 2 etek aldım indirimdeymiş napıyımmm:1::1:
mersinde kapalı olmak zor anlıycanız bütün mağazalara baktım uzun kollu yok bu ne biçim memleket
akere lw gibi bütün bilindik yerlere bilem baktımm:19::19:
ama iyi terledim inş. sabahki yediklerimi yakmışımdır
kahvaltım
2 dil tam buğday ekm.
melemen
az peynir
azda bal ve reçel
ara
yok
öğlen
1 dil ekmek üstüne lor ve karpuzzz
ara yok
akşamda
bikaç kaşık yeşilfasulye.(tabağa koymadım sonuydu eşim yerken bende aldım)
bikaç kaşık pilav
yoğurt ve karpuuuz
başkada yeme inş.:69::69:

ay bu arada temizlik bitti ama bende bittim kızlar her taraf mis gibi çamasır suyu kokuyo evi bastan ayağa dezenfekte ettim resmennn biraz dinleneyim annemlere aksam yemeği hazırlıcam kızartma kendiminkini fırına atıcamm

güle güle kirlen canım ohhhhh misss benim ev çok berbat kaç gündür elbise sevdasına bişey yapmıyorum kızlarda izinde okula gitmiyolar ya :69::69:
ist. dönüşü heryer elden geçecek benimde yaz temizliği yapmadım dahaa:66::66:

sabah dükkanı ben açmıştım ama kız uyandı cevap yazamadan çıktım...:9:

günaydın bu arada herkese
ben de 5:30 da kalktım...
çocuklar uyanmadan işlerimi bitireyim dedim ama yok baya birikmiş
iki gün yapmadım halbuki ama işte ev işi nankör...:9:
iki gündür dünyanın çamaşırını yıkadım az sonra onları ütüleyip yerleştiricem
bi de koltuk ve halı yıkıcam ben de baya spor yapmış olucam..
karnımın ağrısı hala geçmedi bu arada felaket sancım var...:2:
kolay gelsin canım.
günaydın canım morlaim bozuk...:5:
2 haftadır yapsam mı yapmasammı diye düşündüğüm bi şeyi yaptım...
inşallah doğru yapmışşımdır...:5:
hayırdır inşşş.
Gunesli ama soguk bir fransa sabahindan hepinize Gunaydin Arkadaslarrr :52:

canım sen hhaklısın dediklerinde bi de yabancı olsa neyse de kaç yıllık arkadaşın demi yani.boşver güzelimm takma kafana açk açık konuş bence.

slmm kızlarr sabah kayınvalideye gittik.geldim yemek falan derken yeni oturabildim.nasılsınız bakalım keyifler nasıl.herkes haftasonu keyfinde heralde:1:

Back
X