Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sağol tatlım bildirdim yönetime

kesin miden şaşırmıştır noluyo diye...
aralara meyve, öğünlere yoğurt eklersek dahada süper olucak inşallah

kilo vermek çok mu kötü bişey ki ödül olarak yemek veriyosunuz anlamıyorum...
onun yerine kendinize bi gömlek alsanız daha iyi olmaz mı...
zaten verdiğin kilolar sana ödül değil mi...
bi daha duymicam....:4:

teşekkür ederim seninkini de bildirdim...

görürsün işallah canım...
spor da yapıyo musun..

öğünlerine dikkat edersen kaçamak yapmazsan 1 aya varmadan görürsün inşallah

sağol canım... denicem inşallah

hee gonyalıyam eşim tarafından...
merkez ilçe meramda oturuyok
sen de mi gonyalısan:9:

bu arada canım bırak çocuk yesin.. yediği şeker, çikolata, kola olmasında keşke yesin..
yürümesinden şikayet ediyormuşsun bırak yürüsün çocuk koş peşinden...
bak ben kızımı yürütmek için 1 yıldır uğraşıyorum...belki de hiç yürümicek...
keşke yürüsede akşama kadar oturmasam bi dk...
benim oğlum da 5 aylıkken emekledi hala da oturmaz yerine...aşırı derecede hareketli... hiç şikayetim yok çok şükür sağlıklı...
üstelik oğlum seninkiyle yaşıtken benim bi de prematüre bebeğim vardı ölecek mi yaşayacak mı belli olmayan...

kilo vermek çok mu kötü bişey ki ödül olarak yemek veriyosunuz anlamıyorum...
onun yerine kendinize bi gömlek alsanız daha iyi olmaz mı...
zaten verdiğin kilolar sana ödül değil mi...
bi daha duymicam....

ben yemek yemeyi seviyorum hele de bazı şaylere asla hayır diyemiyorum arada bunları yapınca diyet benim için diyet olmaktan çıkıyor böyle daha mutlu oluyorumsanki yasak yokmuş gibi oluyor daha sıkı sarılıyorum yoksa belli bir yerden sonra yapmak istemiyorum :50::50::50:

Son düzenleme:
insallah canim. benim bu sefer diyeti birakmaya niyetim yok.
inadim tuttu iyice :)
biktim bu sisko hallerimden

valla bende inadım inat bu sefer haytım booyunca ilk defa kendi isteğimle başladım diyete bundan önce hep başkaları zayıfla çok kilo aldın deyip duruyorlardı bu sefer kendim istedim ve çok iii de gidiyor sanırım insanın kendinin istemesi önemli olan bu bence :34:

bugun ki menüm :)

sabah: 2 dilim kepekli ekmek, üzerine peynir

öglen: kocamaaan bi tabak salata, yanina 1 tane büyük izgara köfte

aksam: 6-7 tane ufak sebze köftesi (etsiz) yaninada 1 tane normal izgara köfte.

bugun usluydum yani, ögün atlamadim :)
aralara bide ara aöğün olarak bişiler atsan fena olmayacak kuzum

ay canim kacamadim malesef ben tam temizligi bitirip gezmeye cikiyordum ki davetsiz surpriz bi misafir geldi hos geldi ..
illa tikinmak icin bi yere gitmek gerekmiyo evde tikintim valla
aksam yemegini yedim bi agirlik var uzerimde :14: karnim doyduktan sonra hatirladim rejimde oldugumu :52:

bugunde dayanamamis tartilmistim 600 gram gitmisti dunden beri,pek bi sevindirik olmutum, iki uc gun asla tartilmiycam eminim bugun aksam yemeginde geri gelmistir o 600 gram fazlasiyla ..

kiz sen gonyalimisin .. icindenmi disindanmi niresindensin ?

kizlar ya aslinda istahli bebek de cok zor biliyormusunuz
benim oglum 10 aylik olucak inanin benden fazla yemek yiyor
asla yemek secmiyor emzirmeyi biraktim mama deseniz gunde iki defa 240 ml iciyor
asiri hareketli bes bucuk aylikkken emekledi suandada tek basina 3,4 adim atip dusuyor ama hic bir dakika durmuyor
doktorumuz cok kiziyor yedirdiklerimi duyunca vermeyin az yedirin diyor
turkiyede doktora goturdum sacmalamayin cocuga verin ne isterse yesin diyor
burdaki doktorumuz ise purelerden baska birsey vermeyin diyor
valla benimki ne bulursa hupletiyor en cokda princ pilavini seviyor anasi kilikli :52:
kilosu 8 kilo 900 gram boyu 74
artik biz yemek yiyecegimiz zaman uyutuyorum karni tok olsa bile illa herseyden hupletiyo vermessem sinir krizleri geciriyor
kasik sesi duydumu cocuk resmen mest oluyor

buda benim oglusum teyzeleri .. elinden cikilotayi aldim diye surata bakin nerdeyse anneyi dovecek :50:

Eki Görüntüle 208588

masallah çok tatlıymıs oğlun allah bağıslasın

kızlar nasılsınız dün aksam tam yemeğimi yedim bilgisayarı aldım kucağıma menümü yazıcam zil çalıd teyzemler geldi istanbuldan bide oturamadım popomun üzerine onlara yemk hazırla çay yap meyve cıkar yok cıkanları topla sonra yatakları hazırla gece 3 dü yattığımda bide dün sabah yürürken çok üşümüşüm bugün bii kalktım burnum akıyo boğazlarım acıyo bunun üzerine terasda kahvaltı edelim dedik hadi tam sofrayı kurdum eşyaları tasıdım 2 kat yukarı hadi yağmur bastırdı bida aşağı tasıdım herseyii şimdi onlar gitti bütün çarsaflar fmakineye falan attım simdi oturdum daha potişimin üzerineeee:68::68:

hemen dünki menümü yazayım

sabah:2 dilim ekmek /1 yumurta / domates salatalık /2 fincan şekersiz çay
ara:yok
öğle:1 kase çorba / 4 yk kaşığı tavuklu pilav
ara:1 kk büyüklüğünde kek
akşam:1/2 kase çorba /3 köftte biraz patates/ 2 dilim tam tahıllı ekmek/1 tabak salata
ara:2 fincan şekersiz çay

yağmurlu bir mersinden slm hanımlarr hayırlı pazarlar herkesee
kızlar ben 1 haftalığına tatile çıkıyorum 20 haziranda burdayım inş. kilo almamış olarak dönmeyi arzu ediyorumm
kendinize iyi bakın beni özleyinnn tamammıııııııııııı

ben yemek yemeyi seviyorum hele de bazı şaylere asla hayır diyemiyorum arada bunları yapınca diyet benim için diyet olmaktan çıkıyor böyle daha mutlu oluyorumsanki yasak yokmuş gibi oluyor daha sıkı sarılıyorum yoksa belli bir yerden sonra yapmak istemiyorum :50::50::50:

haklısın canım sen kendin nasıl mutluysan öyle yap...insanın kendine neyin iyi geldiğini en iyi kendi bilir zaten...
ben öylesine takılmak istemiştim...
ben de yemek yemeği çok seviyorum...
57 e düşmüştüm yine 62 e döndüm bak...
sizinde aynı şekilde üzülmenizi istemiyorum..:1:inşallah hepimiz kurtuluruz kilolarımızdan da bi daha almayız...
:23:bu arada canım bu ismi çok aradın mı... :9:

hep bi tuhap geliyo...:9:

atarsın canım bende öle diyordum bi baktım 1 ayda 5 kilo gitmiş bile kendine inanırsan oluyormuş bende onu anladım burda :32::32:

:46::46::46::46::46::46::46:

kızlar ben 1 haftalığına tatile çıkıyorum 20 haziranda burdayım inş. kilo almamış olarak dönmeyi arzu ediyorumm

iyi eğlenceler canım...
çok bekletme bizi çabuk dön...
çok da yeme bak...:20:

yaa arkadaşlar ben düzelemicem heralde..hastayım.ameliyat yerimdeki ödem inmiyo ve ağrım dinmiyo.bütün vücudum dökülüyo agrıdan.ameliyatı yapan dr.o çabuk geçmez diyip kesip attı yarın başka bi hastaneden randevu aldım başka bi dr. baksın diye.ama o da ilgilenmicek büyük ihtimalle yapan baksın dicek..

selam kızlar angelic cnm geçmiş olsun en kısa zaman da düzelirsin inşallah :54::54:

özlemezmiyiz kuzum özleriz tabi yokluğun belli oluyo kilo almadan dön gel maile saçını cekeriz yoksammmm:4::4::4:
yaa arkadaşlar ben düzelemicem heralde..hastayım.ameliyat yerimdeki ödem inmiyo ve ağrım dinmiyo.bütün vücudum dökülüyo agrıdan.ameliyatı yapan dr.o çabuk geçmez diyip kesip attı yarın başka bi hastaneden randevu aldım başka bi dr. baksın diye.ama o da ilgilenmicek büyük ihtimalle yapan baksın dicek..

iyi yapmıssın canımmm bazen doktorlar anlamıyo hastası olsanda ilgilenmiyoo bi baska doktoragörünmende fayda var

kızlar yaaa ben çok kötüyüm burnum hiç durmuyo çeşme gibi olduu kıpkırmızı silmekdennn kulaklarım falan kasınıyo canım yemek istiyo öğle yemeği diye biraz kiraz yedim oda vitamin olsun dedim vücudumaa:25::30::30::30:

haklısın canım sen kendin nasıl mutluysan öyle yap...insanın kendine neyin iyi geldiğini en iyi kendi bilir zaten...
ben öylesine takılmak istemiştim...
ben de yemek yemeği çok seviyorum...
57 e düşmüştüm yine 62 e döndüm bak...
sizinde aynı şekilde üzülmenizi istemiyorum..:1:inşallah hepimiz kurtuluruz kilolarımızdan da bi daha almayız...
:23:bu arada canım bu ismi çok aradın mı... :9:

hep bi tuhap geliyo...:9:

:46::46::46::46::46::46::46:

aslını istersen evet çok düşündüm yazdığım hiçbir şeyi kabul etmedi bir bunu kabul etti:100:

sabah:
2 zeytin
1 haşlama yumurta
2 dilim uno denge ekmek
domates
biber
beyaz peynir

ara:
yok

öğlen:
2 nagıt
5 biber

ara:
3 küp yaz helvası

akşam:
tavuk kızartma 3 adet küçük
çok az pilav
salata
dondurma

spor yok
su 1 lt
yeşilçay
formçay
tarçın çayı

Hepinize iyi akşamlar kızlar.

Sabahtan beri evde olmadığım için yazamadım. Bebeğimi doyurup anca fırsat bulabildim. Herkes iyidir umarım :34:

sabah:
2 zeytin
1 haşlama yumurta
2 dilim uno denge ekmek
domates
biber
beyaz peynir

ara:
yok

öğlen:
2 nagıt
5 biber

ara:
3 küp yaz helvası

akşam:
tavuk kızartma 3 adet küçük
çok az pilav
salata
dondurma

spor yok
su 1 lt
yeşilçay
formçay
tarçın çayı

ne güzel beslenmişsin. ben haftasonu oldumu cozutuyorum yaa. dün abarttım ,bugün yine öğle. Hemen yarın olsunda normale döneyim, yoksa 20 günde verdiğim 4 kilonun sevinci uzun sürmicek :50:

bugun ki menüm :

sabah, 2 dilim kepek ekmegi, cavdar peynir

öglen, 2 kase sebze corbasi

aksam, döner eti, salata

bugün biraz fazla kacirdim yaw :(

bugun ki menüm :

sabah, 2 dilim kepek ekmegi, cavdar peynir

öglen, 2 kase sebze corbasi

aksam, döner eti, salata

bugün biraz fazla kacirdim yaw :(

yok tatlım ya içte fazla olmamış bana göre, ben yazayım bide sen benim yediklerime bak :39:

Sabah, 2 dilim ekmek, peynir, 4-5 zeytin, domates-salatalık, omlet
Öğlen 1 tabak domates soslu makarna,yoğurt
Akşam yine 1 tabak makarna ( yemek yapmaya üşenip öğlenden kalan makarmayı hüplettim )

Sadece buakadar değil tabi, gün içinde 3 dilim börek, bi avuç fındık, 1 avuç beyaz leblebi, son olarak bademli dondurma.

( yuh bana yazarkeb bile yoruldum walla )

yok tatlım ya içte fazla olmamış bana göre, ben yazayım bide sen benim yediklerime bak :39:

Sabah, 2 dilim ekmek, peynir, 4-5 zeytin, domates-salatalık, omlet
Öğlen 1 tabak domates soslu makarna,yoğurt
Akşam yine 1 tabak makarna ( yemek yapmaya üşenip öğlenden kalan makarmayı hüplettim )

Sadece buakadar değil tabi, gün içinde 3 dilim börek, bi avuç fındık, 1 avuç beyaz leblebi, son olarak bademli dondurma.

( yuh bana yazarkeb bile yoruldum walla )

sen baya kacirmisin bugün :) haftasonlar hep tehlikeli oluyor nedense
bide ben sana bisey önerebilir miyim?
gercekten ben cok faydasini görmüstüm ve bana diyetisyenimin önerisiydi
aksam yemeginde karbonhidrat yeme
Protein ye demisti bana... yani sirf protein (Et, yogurt mesela)
protein hem tok tutar, hem vucut gece kilo verirmis.

Back
X