tamam canım ekleyebilirsin...
safranboludan almıştık geçerken....bende bu yıl duydum ılk denedım guzel.bende çok severim türk kahvesini ama sakızlı hiç denemedim nerden alıyon tek içimlik paketlerdenmi yoksa
canım sen nerden buldun....kahve dünyasında felan...aktarlarda var mı*...istinye de olabılir mi....benım paket bıtınce öksüz kalıcam....ben damla sakızlısını dnedim içemiyorum
kahve nasıl yapılır???
cezve alınır içine 1 fincan su konulur isteğe bağlı şekeri atılır( standart türk kahvesinde 2 şker atılır) 2 çay kaşığı kahvesi konulur sonra cezveyi ocağa koyarsın güzelce bi karıştırıp sonra kendi halinde kısık ateşte pişirirsin kaynamaya başlar başlamaz ocak tan alınır kiii köpüğü gitmesin ve son olarak da kahve fincana konulur yanında az çukulatayla servis edilir...
afiyet olsun !!!!!
alıyım buugn artık ya....yılan hıkayesınhe döndu benım dıyet.....canım ben 2 paket aldım almışken evde bulunsun diyene, ama şimdi bıraktım bir süre ara verdim diyete.. Sende al 2 kutu dursun sonuçta bozulacak bişe değil ilerde de sürekli kullanılcak sonuçta bi daha bidaha kargo parası vermezsin.. Ama çok gitmiyo yani kaşık kaşık kullandığın için...benim aldığımda o işta adanada üretilenden markası ru-sheim di galiba..
Evet kısıtlı olmak çok fena bişey.. 3 gündür misafir var kaçamak üzerie kaçamak derken bugün artık virgülü koyuyorum diyete..zaten tatilede gidecez falan oralarda çok zor olur yapamam bir süre daha eski sistemden devam edicem ramazandan sonra tekrar bir atak yapıp son kalanları verip bu işi bitirmeyi düşünüyorum..
bu arada listede bal10 yok.
izinli oldugu icin mi?
kusura bakma innukcum ben burda soru göremediğim için soru sorduğunu anlayamadım...
benim listemde yanlış olan 212 yi 214 olarak düzeltmişsin ben de teşekkür ettim...ayrıca yüzdeyi de değiştirmişsin yani...
nesi komik ben anlayamadım...ne demek istediğini hiç anlayamadım..
gunaydin kizlar gemisi oku oku cikamadim isin icinden son iki sayfam kaldi bitirip geliyorum
artik ne hizla toplarsam topluyum yetisemiyorum.. kizilacak ceza verilecek yasdada degil .. dun misafirlerle oturuyoruz yatak odasinda ic camasirlarimin oldugu cekmeceyi komple bosaltmis ..icindekilerin birazini banyoya ve koridora tasimis .. tabi ben nasil anladim kafasina gecirmis benim seylerden birini emekleyerek salona geldi .. once cakmadim allahim ne olabilir bu kafasindaki sey diyorumsonra caktim tabi millet kahkahayi basti ben anlayasiya kadar ..
allah korumus canim melegini .. kiz masallah yurumesine az kaldi Rabbim gayretinin mukafatini gosterdi ..
kizlar havalar buz burda ya valla kiymetini bilin .. temmuzda 16 derece kaloriferler acik ne zamandir yoksa donuyoruz resmen
1.TAKIM 216. ETAP
asl35(72/72/0,0/0,00%)
innuk(58,6/57,9/0,7/1,19%)
maibeyaz(54.4/ 54/0,4/0,62%)
PAPATYAM(67,1
thirtyfour(/88
elifsena(65,7/65/0,7/1,06%)
sudem34(72.8/72.4/0.4/
kaçakçay(80/78/0,6/0,75%) 214, etapta ayrılmıştı verdiği kilo 3 e bölündü
shryvz(67,2/69,1/-0,63,0/-0,94%) 214. etapta izne ayrılmıştı aldığı kilo 3 e bölündü
perigül(104/102/2/1,92%) yeni üye 13 temmuzda aramıza katıldı
safranboludan almıştık geçerken....bende bu yıl duydum ılk denedım guzel.
normal türk kahvesı gıbı 100 gramlık pakette alıyosun.paketı 5 lıraydı.pişirilişide aynıymış.ben beceremedıgımden benımkı köpüksüz oluyo.
sadece sakız tadı gelıyo.aroma var içinde.sen seversın kesın.
istanbulda felan var mı bılmıyom kaçakçaya asormak lazım oiçtiğine göre
canım sen nerden buldun....kahve dünyasında felan...aktarlarda var mı*...istinye de olabılir mi....benım paket bıtınce öksüz kalıcam....
alıyım buugn artık ya....yılan hıkayesınhe döndu benım dıyet.....
ayyyy herkes azda olsa vermiş kızlar hepicinizi tebrik ediyorumm
bi ben yerimde saydım yine ben kırıcam şu şeytanın bacağını ramazana 1 hafta kalmışken offff yaaaa
yarında denize gidicez ordada ister istemez azda olsa kaçırıyo insan açık hava olunca bide su acıktırıyo güya ramazana 70 olcaktım ramazan boyu koruyup sonrasında dukana başlıucaktımmm ahhh hayellerim suya düştüüüü
sabah yine 1 kase nesfit yedim o kadar
:105::105:Özür dilerim tatlım ben öylesine koydum o smilelerı yanii komik diye değil.. ben anlatamadım sanırım sadece yardımcı olmak istemiştim. Neyse kusura bakma
1.TAKIM 216. ETAP
asl35(72/72/0,0/0,00%)
innuk(58,6/57,9/0,7/1,19%)
maibeyaz(54.4/ 54/0,4/0,62%)
PAPATYAM(67,1/67,1/0,0/0,0%)
thirtyfour(88/87,6/0,4/0,45%)
elifsena(65,7/65/0,7/1,06%)
sudem34(72.8/72,4/0,4/0,55)
kaçakçay(80/78/0,6/0,75%) 214, etapta ayrılmıştı verdiği kilo 3 e bölündü
shryvz(67,2/69,1/-0,6/0,90%) 214. etapta izne ayrılmıştı aldığı kilo 3 e bölündü
perigül(104/102/2/1,92%) yeni üye 13 temmuzda aramıza katıldı hedef=80
1.TAKIM TOPLAM KİLO (729,8
bende de 729,8 çıkıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?