ne beklıyom kuzum ?????????diyetle ılgılı bişey mi?offf sinirimden çatlıcam yaa...
2 gündür kargo bekliyoruz daha yarın gelecekmiş...
ama ben yarın evde olmicam işim yok bu sıcakta bi de kargoya git kargo al...:84:
gezdım bugun hıstoryaya gıtım forum istanbula gıttım....sudemmmmm nasılsın norüyon aşağılardaaa sen ne yaptın bu hafta kaçamak yaptınmı itiraf et bakem gerçi yarın belli olacak
mai ve ınnuk yulaf kepeği çok tükeniyo mu kaç paket alıyım....mecburen gurmenetten alıcam.....
taksıt taksıt alıyom ya pazrtesiye kadar başlıyamıycam bu dıyete.
1. kıtap geldı
2.splenda aldım
3 şimdi sıra yulaf kepeğinde off kargoyu beklemeyım gıdeym realden alııym dcedım kalmamış....sinir oldum...
istinye parkı aradım 9 lıra dıyo yuh dedım.
fatihi aradım 8 lıra dıyo hepsi uçmuş ya......adanada üretilen karşlıyaka un fab. gelıyomuş....ne beklıyom kuzum ?????????diyetle ılgılı bişey mi?
gezdım bugun hıstoryaya gıtım forum istanbula gıttım....
yegenıme 2 tane tişört aldım...
goji beryy aldım..dukan meyvesi serbest...
diyet yapmadım aslım bu hafta....tatıl dönuşu az yedım sadece ama spor da hiç yapmadım....
dukan yapıcam dıye eve sebze meyve de almyom off ya....
bugun avm de ınsanalara baktım kendmı kötu hissettim onu yeme bunu yeme dıyet zor iş ya.......
sabah:
4 kayısı
uno sandviç ekmekiçine
3 dilim hindi salam
kk beyaz peynir yarısını yedim
öğlen:
kiraz ve
sabahtan yarım kalan ekmeğimi yedim
akşam:
patlıcan salatası
4 köfte
2 tabak makarna ketçaplı
aylar vaki doğru düzgün makarna yemedim canım çok istedi hiç pişman değilim
spor 1 saat yürüyüş yapıcam daha yapmadım
yeşil çay yürüyüş sonrası içicem sıcakta içemiyorum
su 2 lt
bayağı kararlısın sen dukan için canım hadi hayırlısı bakalım ben meyvesiz yapamam yaa
gerçekten diyet zor iş bide hayatında diyet yapmamış insanları görmüyomuyum çıldırıyorumm yaaa
bi arkadaşım var off yine kilo vermişim diyo gebertivercektim:26::26:
şu anda da bi türk kahvesi höpürdetiyorumkarnımda nasıl doymuş üstne kahve çok iyi gitti
ben dama sakızlı türk kahvesi yapıyom çok hoş oluyo....
köpürtme işni beceremıyom ama olsun....kocamda kahveden anlamaz zatne içr öyle haha
ben dama sakızlı türk kahvesi yapıyom çok hoş oluyo....
köpürtme işni beceremıyom ama olsun....kocamda kahveden anlamaz zatne içr öyle haha
mai ve ınnuk yulaf kepeği çok tükeniyo mu kaç paket alıyım....mecburen gurmenetten alıcam.....
taksıt taksıt alıyom ya pazrtesiye kadar başlıyamıycam bu dıyete.
1. kıtap geldı
2.splenda aldım
3 şimdi sıra yulaf kepeğinde off kargoyu beklemeyım gıdeym realden alııym dcedım kalmamış....sinir oldum...
istinye parkı aradım 9 lıra dıyo yuh dedım.
fatihi aradım 8 lıra dıyo hepsi uçmuş ya......adanada üretilen karşlıyaka un fab. gelıyomuş....ne beklıyom kuzum ?????????diyetle ılgılı bişey mi?
gezdım bugun hıstoryaya gıtım forum istanbula gıttım....
yegenıme 2 tane tişört aldım...
goji beryy aldım..dukan meyvesi serbest...
diyet yapmadım aslım bu hafta....tatıl dönuşu az yedım sadece ama spor da hiç yapmadım....
dukan yapıcam dıye eve sebze meyve de almyom off ya....
bugun avm de ınsanalara baktım kendmı kötu hissettim onu yeme bunu yeme dıyet zor iş ya.......
günaydın ınnuk cum hayırlı sabahlar
Anne ve Baba..
Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu,� market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına �daha hazırlanmadın mı?� diye sorana BABA denir.
> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; �uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten� diyene de BABA denir.
> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak �sofrayı hazırladım� diyene de BABA denir.
> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; �dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından� diye şikayet edene de BABA denir.
> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına �ilaçlarını verdin mi?� diye sorana BABA denir.
> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; �bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım� diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; �hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum� diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
����.veee
> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.
günaydın kızlar...
bu gün bildirimleri özelden yapar mısınız ben dışarı çıkıcam 12 de gelir hesaplar paylaşıma eklerim...
bi koşu gidip listemi alıp gelem...
benim oğlanda öyleydi seninki gibiyken gerçi son bi kaç gündür yine öyle titiz çocuk gitti pasaklı bi çocuk geldi..
ben jet hızıyla topluyom o ışık hızıyla dağıtıyo
kızlar dün biz çok büyük kaza atlattık...
kızım beşikten düştü ki beşiğimizde çok büyük ölçtüm 1 metre 14 cm den düşmüş..
Allah korudu yani zaten beynin yarısı felçli çok kötü şeyler olabilirdi...
hemen dr u aradım şişlik kanama yoksa takip edin kusarsa hemen getirin dedi... takip ettik artık çok şükür kusma yok şu an çok iyi...
ama işin komik tarafı kızım hiç ağlamadı... düştü koştum baktım cadı kahkaha atıyor..
sonra bize şarkılar mırıldandı alkışlar yaptı ben ağlıyorum ha bire korkudan o sanki anne benim bişeyim yok dercesine neşeliydi...
Anne ve Baba..
Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu,� market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına �daha hazırlanmadın mı?� diye sorana BABA denir.
> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; �uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten� diyene de BABA denir.
> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak �sofrayı hazırladım� diyene de BABA denir.
> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; �dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından� diye şikayet edene de BABA denir.
> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına �ilaçlarını verdin mi?� diye sorana BABA denir.
> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; �bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım� diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; �hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum� diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
����.veee
> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?