Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

maicim ya bırakıyormusun.yaaaa

kendımdekı kk aşkına ınanamıyorum....

çorbanın altını karıştrımak gerekiyo dıye....

netbookumu mutfaga getırdım bı sayfa okuyup bı çorba karıştırıyom.....

hanı şu bi yandfan çocuk kucağında emzirip bı yandan çorba karıştıran kadın tıplemelerı olur ya.....

onlar gıbı benım cocukta netbok.....haha....

o günleride görücez inş. biz bu gidişle mezun olamayacağımıza göre senin 2 bilemedin 3 tane küccük sudemlerle uğraştığını görücez kız burda ayyy ne yoruldum evi dağıtmışlarrr yok ayyy bugün hiç uyumadımm dediğin günlerii:)))))))))))))))))))))

offf kızlar bugün kendime karpuz günü yaptım sabahtan beri girip çıkıp karpuz yiyom ne çok özlemişim yahu..

afiyet olsun bacım yarasın ama kilo olmasın inşşş...
innuk sen biliyomusun lesliyi nerden çabuk sorunsuz indirebilirim maiiiye.. yazıyorum 2 dir görmüyo sanırım önümüzdeki 1 hafta leslie ağırlık vericem

canim yapma ya hani sen bizleri mezun etmeden gitmeyecektin ? hani dukan icin bize yol gosterecektin mai.. ne oldu yoksa seni uzdukmu ?
istedigin gibi kilo veremiyormuyuz yoksa

Son düzenleme:

canım maalesef..
Benim daha önce indirdiğim bir site vardı herkes ordan indiriyodu ama linkleri kaldırmışlar ve link koymayı yasaklamışlar elinde olanlar birbirine gönderiyorlarmış.. ( üzgünümm..
Sen mai ye özelden msj at o görür gönderir sana canm..

Kızlar bu hafta takım olarak 4. olmuşuz ve bireyselde derecemiz yok.. bu hafta küçük bir düşüş yaşadık ama genel olarak hepimiz az da olsa kilo verdik.. hepinizi kutluyorum ama bizim gibi 1. olmaya alışık bi takım böyle aşağılara nmesin kızlar haftaya biraz daha azimli olalım.. Hafta sonu abartmazsak, kaçamaklarımızı kontrol altında tutarsak haftaya yine 1. olabiliriz diye düşünüyorum...

maicim seninle daha yeni tanıştık burdan ama çok iyi karşıladın çok tşk ederim bu yakınlığından dolayı ama zor oluyor diyosan tabiki haklısın aile herşeyden önce gelir ama arada sırada gelip bir merhaba de sevgiyle kal canım yeni kaptanımızada başarılar dilerim

kaptanımm slm inşallah haftaya daha başarılı oluruz ama ben pazar günü pikniğe gitcem napcamm yaaa

kaptanımm slm inşallah haftaya daha başarılı oluruz ama ben pazar günü pikniğe gitcem napcamm yaaa

Teşekkür ederim canım saol..
Pazar günü pikniğine git ve keyfine bak ama ekmek yeme.. et bol bol yersin ama o gün kilo yapacak şekerli yağlı şeyler yeme.. proteinlerin sindirimi zor olduğu için hem tok tutar hem ekstra kalori harcatır.. amma karbonhidrat ve şekeri az almak hatta mümkünse hiç almamak gerek.. Birde boll boll su iç kazasız kilosuz geçir mangal gününü...

inşallah dediğin gibi kilosuz geçer zaten dediğin gibi ekmek yemiyorum bol bol salata ve et yerim

nasıl yani yaaaaaakararına saygı duyarım ama şaşırdım yanii hiç böle bişey beklemiyordum çok üzüldüm mainin gidişine ben onun tatlı sert uslubuna çok alışmıştım şimdi kimden korkcaz:18: biz yaa kim frenlicek bizi?????

teşekkür ederim canımm bakıcam hemen sağolsun maiicimde yolldı bugün onada bakamadım
innukkk bu videoyu indirmek paralımı biliyormusun canım

haha eşim duymasın kız çocugu fobisi var.....bıde dağıtma işine gelince eşim mutfak dışında her yerı dagıtır...arkasından toplarken ben yoruluyom valla....mutfagıda yemek vs işine bulaşmadıgından temız tutra.....bıde onu yapsa hepten mahfolmuştum.....

offff allah yardımcın olsun o zaman benim eşim pek dağıtmaz herşeyi benden ister tabi oda ayrı bir dertgaribim toplamaya bile çalışır kendi çapında.. hah hah.. 3 de kızım var işte benim kilo alma sebeplerimm
yoksa ben hiiiiiiiiiiiç kalorili bişey yemiyorum

o zaman sen dağıt onlar toplasın....3 kız bıde babaları.....haha

aslım gel pazrtesi dukana aşlıyalım 5 gun atak yapıp 3-5 kılo verelım sonra sen ıstedıgın dıyetı yaparsın....

o zaman sen dağıt onlar toplasın....3 kız bıde babaları.....haha

aslım gel pazrtesi dukana aşlıyalım 5 gun atak yapıp 3-5 kılo verelım sonra sen ıstedıgın dıyetı yaparsın....

aslında ne iyi olur varya acilen 2 kilo vermeye çoooook ihtiyacım var 70 i bi görsem gözüm açık gitmiycek valla da salı bi arkadaşa gidecem tadımlıkta olsa bişeyler yemeden duramamki bu hafta zaten meyveyi kesip yada çok azaltıp protein ağırlıklı beslenicem hiç olmazsa 71 oluyum ramazanda 1 kilo daha versem bayrama bari 70 oluyum diyorum ayyyyyy işim gücüm hayal işte
ama bayram sonu kesin yapıcam dukan

baya düsmüsük yaw...
ben dukani birakcaktim ama devam etmeye karar verdim
haftaya kadar denicem bakalim
hala kilo veremezsem düsünürüm

tatlım gidiyormuşsun ama yine de sana sööliyim canım kaptanım.aslında karışıklık oldu o haftalar da ben bildirim yapıp ayrılmıştım madure bakıyodu.ben bildirim yaptığım halde beni izinli diye yazmış.ben fark ettiğimde listeler yayınlanmıştı.düzeltemedim o yüzden.yani karışıklıktan.asıl izin istediğim 214. etaptı ve 216.da girdim.212 de aslında bildirim yaptım ben sadece siteye yazamıcam diye izin istemiştim.karışık oldu umarım anlaşılmıştır.
canım yaaa çok alıştım ben sana amaaaaaaaa

evet evet daha beni furacan amaaaaa gitmeeee maicimmm.

kızzzzz sudemmmm ben seni furacam heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…