kızlar bu hafta son haftam aranızda...
gerçekten kendimi çok yorgun hissediyorum...
kızımın dersleri de çoğaldı fazla vakit ayıramıyorum takıma..
kaptanınız bundan sonra innuk, yardımcısıda thirty four...
mağdure dönene kadar böyle döndüğü zaman aranızda konuşur anlaşırsınız...
burada bana destek olan derdimipaylaşan kahrımı çeken herkese çokkk teşekkürler...
hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.... çok güzel paylaşımlarda bulunduk...
vakit buldukça yine girerim inşallah...
siz de sık sık gelmeye çalışın takımı boş bırakmayın kaptanlarınızı üzmeyin...
bu gün özellikle uğraşıp özelden bildrimde bulunanlara çok teşekkürler...
innukcum sen de sağol canım bu gün çok yardımcı oldun...
hepiniz allaha emanet olun..
fırsat buldukça girmeye çalışıcam...
hoşçakalın...
kendımdekı kk aşkına ınanamıyorum....
çorbanın altını karıştrımak gerekiyo dıye....
netbookumu mutfaga getırdım bı sayfa okuyup bı çorba karıştırıyom.....
hanı şu bi yandfan çocuk kucağında emzirip bı yandan çorba karıştıran kadın tıplemelerı olur ya.....
onlar gıbı benım cocukta netbok.....haha....
offf kızlar bugün kendime karpuz günü yaptım sabahtan beri girip çıkıp karpuz yiyom ne çok özlemişim yahu..
burada bana destek olan derdimipaylaşan kahrımı çeken herkese çokkk teşekkürler...
hoşçakalın...
o günleride görücez inş. biz bu gidişle mezun olamayacağımıza göre senin 2 bilemedin 3 tane küccük sudemlerle uğraştığını görücez kız burda ayyy ne yoruldum evi dağıtmışlarrr yok ayyy bugün hiç uyumadımm dediğin günlerii:)))))))))))))))))))))
afiyet olsun bacım yarasın ama kilo olmasın inşşş...
innuk sen biliyomusun lesliyi nerden çabuk sorunsuz indirebilirim maiiiye.. yazıyorum 2 dir görmüyo sanırım önümüzdeki 1 hafta leslie ağırlık vericem
Kızlar bu hafta takım olarak 4. olmuşuz ve bireyselde derecemiz yok.. bu hafta küçük bir düşüş yaşadık ama genel olarak hepimiz az da olsa kilo verdik.. hepinizi kutluyorum ama bizim gibi 1. olmaya alışık bi takım böyle aşağılara nmesin kızlar haftaya biraz daha azimli olalım.. Hafta sonu abartmazsak, kaçamaklarımızı kontrol altında tutarsak haftaya yine 1. olabiliriz diye düşünüyorum...
kaptanımm slm inşallah haftaya daha başarılı oluruz ama ben pazar günü pikniğe gitcem napcamm yaaa
Teşekkür ederim canım saol..
Pazar günü pikniğine git ve keyfine bak ama ekmek yeme.. et bol bol yersin ama o gün kilo yapacak şekerli yağlı şeyler yeme.. proteinlerin sindirimi zor olduğu için hem tok tutar hem ekstra kalori harcatır.. amma karbonhidrat ve şekeri az almak hatta mümkünse hiç almamak gerek.. Birde boll boll su iç kazasız kilosuz geçir mangal gününü...
hoşçakalın...
kendımdekı kk aşkına ınanamıyorum....
çorbanın altını karıştrımak gerekiyo dıye....
netbookumu mutfaga getırdım bı sayfa okuyup bı çorba karıştırıyom.....
hanı şu bi yandfan çocuk kucağında emzirip bı yandan çorba karıştıran kadın tıplemelerı olur ya.....
onlar gıbı benım cocukta netbok.....haha....
Aslıcım bi yerde buldum ama sen kaç mile olanı istiyorsun farklı farklı ya
LESLİE SANSONE YÜRÜ VE İNCEL PROGRAMI
Bu işine yarar umarım :))
unutma hepsini indirdikten sonra açabiliyorsun.. aralarında en az 20 dk lık süre bırakmak gerekiyo..
o günleride görücez inş. biz bu gidişle mezun olamayacağımıza göre senin 2 bilemedin 3 tane küccük sudemlerle uğraştığını görücez kız burda ayyy ne yoruldum evi dağıtmışlarrr yok ayyy bugün hiç uyumadımm dediğin günlerii:)))))))))))))))))))))
afiyet olsun bacım yarasın ama kilo olmasın inşşş...
innuk sen biliyomusun lesliyi nerden çabuk sorunsuz indirebilirim maiiiye.. yazıyorum 2 dir görmüyo sanırım önümüzdeki 1 hafta leslie ağırlık vericem
haha eşim duymasın kız çocugu fobisi var.....bıde dağıtma işine gelince eşim mutfak dışında her yerı dagıtır...arkasından toplarken ben yoruluyom valla....mutfagıda yemek vs işine bulaşmadıgından temız tutra.....bıde onu yapsa hepten mahfolmuştum.....
offff allah yardımcın olsun o zaman benim eşim pek dağıtmaz herşeyi benden ister tabi oda ayrı bir dertgaribim toplamaya bile çalışır kendi çapında.. hah hah.. 3 de kızım var işte benim kilo alma sebeplerimm
yoksa ben hiiiiiiiiiiiç kalorili bişey yemiyorum
o zaman sen dağıt onlar toplasın....3 kız bıde babaları.....haha
aslım gel pazrtesi dukana aşlıyalım 5 gun atak yapıp 3-5 kılo verelım sonra sen ıstedıgın dıyetı yaparsın....
Kızlar bu hafta takım olarak 4. olmuşuz ve bireyselde derecemiz yok.. bu hafta küçük bir düşüş yaşadık ama genel olarak hepimiz az da olsa kilo verdik.. hepinizi kutluyorum ama bizim gibi 1. olmaya alışık bi takım böyle aşağılara nmesin kızlar haftaya biraz daha azimli olalım.. Hafta sonu abartmazsak, kaçamaklarımızı kontrol altında tutarsak haftaya yine 1. olabiliriz diye düşünüyorum...
tatlım gidiyormuşsun ama yine de sana sööliyim canım kaptanım.aslında karışıklık oldu o haftalar da ben bildirim yapıp ayrılmıştım madure bakıyodu.ben bildirim yaptığım halde beni izinli diye yazmış.ben fark ettiğimde listeler yayınlanmıştı.düzeltemedim o yüzden.yani karışıklıktan.asıl izin istediğim 214. etaptı ve 216.da girdim.212 de aslında bildirim yaptım ben sadece siteye yazamıcam diye izin istemiştim.karışık oldu umarım anlaşılmıştır.1.TAKIM 216. ETAP
asl35(72/72/0,0/0,00%)
innuk(58,6/57,9/0,7/1,19%)
maibeyaz(54.4/ 54/0,4/0,62%)
PAPATYAM(67,1
thirtyfour(/88
elifsena(65,7/65/0,7/1,06%)
sudem34(72.8/
kaçakçay(80/78/0,6/0,75%) 214, etapta ayrılmıştı verdiği kilo 3 e bölündü
shryvz(67,2/69,1/-0,6/0,90%) 214. etapta izne ayrılmıştı aldığı kilo 3 e bölündü
perigül(104/102/2/1,92%) yeni üye 13 temmuzda aramıza katıldı
1.TAKIM TOPLAM KİLO
seher sen 212 de ayrılmış tekrar girmiş sonra 214 de tekrar ayrılmış 216 da yine giriyosun yakın zamanda ayrılma ihtimalin var mı...
bu arada innukcum sağol düzelttiğim için..
böldüğümüz zaman sasdece virgülden sonra 1 rakam alıyorum ben...
canım yaaa çok alıştım ben sana amaaaaaaaakızlar bu hafta son haftam aranızda...
hoşçakalın...
mai bacı tatil dönüşü bana diyetı bıraktırmadın....
sen de bizi öksüz mü bırakacaksın....
ya ben senın ayrılacagını düşünmüyorum....sen bensız yapamazsın....kimin saçını cekıcen....daha seherı furacan...bak kılo almış bu hafta seheri furmadan mı gidecen......
dönemsel bırakma düşüncesi oluyo.....seni hedefe ulaştırmadan göndermeyız.....bak bız hep yanındaydık ...eşini askere uğurlarkende....eşin geldıgınde de.....az mı dertleştık msn de.....
daha ramazanı beraber gecırıcez.....beraber dukan ıftar sofrası hazırlycaz.....dukan sahur yemeği hazırlıycaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?