Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

spor yapamıyorum..yulaf kepeğini realden bulabilirsin..denizlide yoktu.ben ankaradan kardeşime aldırttım.kargoyla yolladı bana..

dün yeniden oruç tutmaya başladım.menümü yazayı kızlar..
SAHUR:1 dilim börek,1 çay bardağı meyve suyu(çok uykum vardı.hızlıca yiyip yattım)
İFTAR:1 kepçe yağsız yeşil mercimek yemeği
1 su bardağı cappy ramazan şerbeti,4 yağsız kıymadan ızgara köfte
3 biber+2 domatesi çelik tencerde suyunu çekene kadar kavurdum(yağsız),üzerine 1.5 kaşık süzme yoğurt,baharat ekledim..mmm..nefis oluyor..tavsiye ederim..
1 kase hazır muhallebi(yarım yağlı sütle hazırladım)
bardak bardak su:)miktarını bilmiyorum.

spor yapamıyorum..yulaf kepeğini realden bulabilirsin..denizlide yoktu.ben ankaradan kardeşime aldırttım.kargoyla yolladı bana..

aa real cok yakın bana alıcam bugun hemen saol canımm ..ıstersen alırım sanada gönderırım canım yeterkı zayıflayalım

ay bilsemmm bogazlarim sisss hic iyi degilim

günde 3 bardal yesil cay demistim ben

ok canım sen, özlem, beyaz, aslı hepiniz aynı hafta izne çıkmış olucaksınız takım boş kalcak çabuk ve kilo almadan dönün emi?

ben ayakta tutarim ayaklanabilirsem

kizlar hastayim... ugramaya calisirim yine. öptm

bende dışarı çıkıyorum kızlarr akşama kadar yokum akşam gelir gelmez ilk işim tartılmak vee sizi şooooooooook yapmak inş... allahım dua edicem akşama kadar:))))

aa real cok yakın bana alıcam bugun hemen saol canımm ..ıstersen alırım sanada gönderırım canım yeterkı zayıflayalım

ayy canım..sağolasın..elimde biraz var..zaten sıklıkla yediğim bişey değil..sen çok azimlisin..bence istediğin kiloya kavuşacaksın..güzel bi gelin olacaksın..

ok canım sen, özlem, beyaz, aslı hepiniz aynı hafta izne çıkmış olucaksınız takım boş kalcak çabuk ve kilo almadan dönün emi?

tşk...diğerlerini bilmem ama beni merak etme canım.diyeti elden bırakmam ben..hele ki bu kadar kilo vermişken geri dönmeye hiç niyetim yok..ocak ayında 65 im...mayısta da 55 ...inşallah..

ee desenize bayramda takımda kimse olmıcak :44:
bende bayramın birinci günü gidiyorum innukcum, bu sene tatil yapamadığımız için bayramı fırsat bilip erdek' e gitmeye karar verdik. umarım havalar güzel olurda gittiğimize değer.

kizlar hastayim... ugramaya calisirim yine. öptm
geçmiş olsun canım, bu havalarda hastalık hiç çekilmiyor. neyseki ben toparladım biraz biraz.

bende dışarı çıkıyorum kızlarr akşama kadar yokum akşam gelir gelmez ilk işim tartılmak vee sizi şooooooooook yapmak inş... allahım dua edicem akşama kadar:))))

aslııı akşama patlat bombanı da yeryerinden oynasın. Sana güveniyorum...

oy cnm benim, fark etmem mi yoklugunu hic ben senin :) cok gecmis olsun...
vitaminsiz mi kaldin acaba cnm? dukan boyunca aldide actimeller oluyor ya 0.1 yagli, onlardan ic canim...

insallah canim. cok kilo alirsam yandim, insallah orda tatlilari, kebablari görünce dayanabilirim.

cnm erdekte nerde kaliyorsunuz? varmi bildigin güzel ve uygun bi yer

herkeslere merhaba...

evet dün cikarken yaptigim dilek kabul oldu,
tartida 7leri gördüm.
dün 80.1dim bugun 79.3 olmusum :) güne yine cok mutlu basladim...
yarina kadar 300 gramda gider insallah bu haftayida 2 kilo eksikle kapatmis olurum.
listeyi yayinlicam birazdan, oruc tutanlar iftardan önce tartilip bildirim yaparlar.

asl35 (72/...)
ThirtyFouR (81/...)
innuk (57,7/...)
bal10 (60,7/...)
aylin90 (94,6/...)

hepbera (75,9 /..,) 219ncu etaptan sonra 9ncu gruptan bize gecis yapti, gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin verdigi kilo ikiye bölündü
sinem866 (89 /...) yeni üye, 19 agustos tarihinde yarismaya katildi, hedefi 68 kilo
beyaz16 (66/...)

kaçakçay (78,2/)geri dönmek üzere ayrildi

liste bu sanirim. bazi bilgileri bilmedigim icin bosluk biraktim. hepbera 9uncu gruptan gelmistin demi cnm, gecen hafta bildirim yapmamistin, peki ondan önce ki etapta kilon kacti?
sinem canim sen ne zaman katilmistin bizim gruba? hedef kilon kac? kac kiloyla gelmistin bize ?
ben bunlair bilmiyorum... belki innuk bilir ve ekler...

Son düzenleme:
canım gecen hafta cuma katıldım takımınıza baslama kg 89 du hedef kg 68 inş. :)

bilgileri ekledim tatlim...
bu arada haftaya bayram dolayisiyla bildirim yapilmiyormus canlar...
ondan sonraki haftaya bildirim oluyor tekrar

cnm erdekte nerde kaliyorsunuz? varmi bildigin güzel ve uygun bi yer

bi otel ayarladık tatlım orda kalıcaz. ama erdek'te öyle 5 yıldızlı oteller falan yok. tatil merkezinden ziyade tatil kasabası gibi ama güzel bi yer neticede. fiyatlarıda çok uygun yarım pansiyon kişi başı gecelik 90 tl. biz 4-5 günlüğüne gideceğimiz ve kızım daha 7,5 aylık olduğu için yakın bi yeri tercih ettik.

ben bursaya gidiyorum ya, denize gitmek istiyorum biraz. esim bursada denize gidilecek güzel yer yok dedi, anca erdek olurmus
o yüzden sordum tatlim

aylin geçmiş oslun...

tatile çıkanlara iyi tatiller...
canım harıka ya ..
bu kadar kısa sürede 70 lerı gördun...
aslı senden ibret aslın...
o 1 senedır 70lerde 60 ları göremedı...
sen 2 ayda 90 lardan 70 lere ındın...
bravo....maşşş....

aslı bombayı patlatman için en az 69.9 olman lazım....

saol canim benim, bu takim ve kk olmasaydi ben su an hala 90larla bogusuyor olurdum...iyi ki buraya girmisim
ben devam etmek istiyorum 60a kadar, iyi gidiyorum... metabolizmam cok hizli (masallah) bunu degerlendirmek istiyorum.
cünkü diyetten sonra kesin 5 kilo falan alirim.
aldiktan sornada normal kilomda kalayim en azindan...
ALLAH yardim ederde bu hizla kilo verirsem 1 aya bende mezunum :)
75den sonrasina yavas yavas kendim devam ederim belki...

bugun 3 but yedim... nasil yedim hayret,hic sevmem but ve kanat. elimi sürmezdim normalde
ama ayni seyleri ye ye SIKILDIM artik degisiklik istedi cnm.
sabahta yine 150 grm yogurtla yulaf kepegi yemistim.
Yulaf kepegini cok ihmal etmistim bbu haftaya kadar, hata etmisim. Kabizliga bire birmis gercekten.... sindirim sistemim düzene girdi.
bundan sonra her sabah yulaf kepegi yicem
ama yemeye basladigimdan beri sabahlari karnima birden kramp giriyor, sana hic oldu mu öyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…