yarin bi tartil bakalim cnm bakalim ne dicek tarti
hatta bugun iftardan önce tartil...
nereye gidiyorsun pazar?
kıızımda ateşlllllendi..offf ki neeee ooffffff
kızlar bi kadın vardı..haftada bir bana temizliğe geliyordu..yaşlı biraz ama ihtiyacı da var..çok da neşeli bi insan..bi pazar günü yine bendeydi..2 odayı temizledi...yanıma geldi.."hava çok güzel ya,benim pikniğe gidesim geldi dedi".."tmm abla git o zaman yarın devam edersin" dedim..eşini aradı,gelini falan onu benden aldılar,pikniğe gittiler...hala gülerim..
bugun benim canim tartim 80.1 gösterdi. yani dünden beri 700 gram gitmis
Dr DUKAN hayatimi kurtaran adamsin
valla inanmicaksin, belki deli diceksiniz ama dua ederken arada sirada dr dukana sükür duasi ediyorum
oooh herkes tatil yapiyor bu sene :) birlikte cikiyoruz asli tatile...
bakalim hangimiz daha cok kararip döncek
iyi geceler kizlar size, yarin baya gec gelirim, toplantim falan var is yerinde... aksama görüsürüz
(insallah sabah 7leri görürümde buraya musmutlu gelirim)
ayliniiiiiiiim bugun hic ugramadin bebegim nerelerdesin :44:
hadi ba baii
hayırlısı başka bı topıkte duydum hamılelıkte şeker çıkmış..tabi tabi gönül öyle istiyo hatta hiiiiiiiçç kilo almadan bitse hamilelik ama öyle olmuyo canımmm allah sana kolaylık versin sen o doğum kilolarınla cebelleşirken ben sana nasıl zayıflarsın anlatırım artık mağlum bayağı bi tecrübeliyimm hah hah hahhhhh:)))))))))
yanıldın canım hiçbişey hüpletmedim yiyecek halmi bıraktınız kız((
güle güle git ay yani gel canım :))))şimdi 3 gün geçmezde nasıl anlıyorum seni bi bilsen bende yeni evliyken eşimle zorunlu 3 ay ayrı kaldımda 3 sene gibiydi
evet canım sudemle innuk bugünlerde beni hedef tahtası yaptılar ama ben cuma günü onlara göstericem
inş.. 70 olucam çok değil aslında toplam 4 kilo vermek istediğim ama artık senelerdir yerleşen kilolar olduğu için çok zor gidiyo bide beni ramazan çok zorluyo o yüzden sıkı tutamadım buralar çok sıcak nemli bende daha düne kadar hergün dışarı çıkmam lazımdı güçsüz kaldım:))
oğluşuna çok geçmiş olsun canımm ne zordur şimdi o diş ağrısı....temizlik içinde kolay gelsin kaldır potişleri çabucak yaparsın yeterki biran önce başla hem iyide kal. yakarsın canımmm:)))
bana diyene bak dışarda yemek yemiş hanım nereye gitti diyet canımm heeeee öyle aslıya laf söylemek kolay dimiii
salatalıga çok dıycektımde senden herşey beklenır...bu arada bugün yediklerim sudem .. ve innuka hitaben
sahur:1.5 dukan krep
boll maydanoz 1 salatalık
iftar:yayla çorba1 kaseden az
fırında köfte
cacık
2 lokma kavun hemen laf edeceğinizi bilerek yazdım yinede napıyım çok güzel koktu :)))))
bunu aslıya nalatamazsın o bıldiğini okur12 gün kalcam cnm, pazar gidip ondan sonraki cuma dönüyorum....
daha iyi olmana sevindim tatlim...
hehehe süper taktik :)
napsin kadincagizin cani piknik cekmis
aynen gecmiyor günler
o iki lokma kavun yüzünden o aksam ne yediysen vücut degerlendirebiliyor, yani kalori yakamiyorsun.
eger yemeseydin vucudun sirf protein oldugu icin degerlendiremicekti, mecbur kendi yag stoklarini kullanacakti...
evet ya keşke 10 ay önce dukan yapsaydım..bugun benim canim tartim 80.1 gösterdi. yani dünden beri 700 gram gitmis
valla inanmicaksin, belki deli diceksiniz ama dua ederken arada sirada dr dukana sükür duasi ediyorum
dalga hiç geçmedıkkı hepsi gerçekti...yok canımm dukan yapmaya çalışıyorum güüyaa ondada meyve yasak o yüzden az yedim canım
özlemcimm 2 çataldı küçük 2 parça yine aynı etkiyimi ederki offfff yaaa sudemle ınnuk.. yine dalga geçecek benleee:84::84::83::83:
alkış alkış....evet aslicim, etki eder...
karbonhidratla proteini ayni anda yedigin an vucut bunu enerjiye dönüstürebiliyor, haliyle kendi depolarina dokunmak zorunda kalmiyor
neyse sen yine bildigini yapicaksin :)
biz meyve yasak, meyve yasak dedikce sen yine yiyorsun...
bu kadar insan senin icin cabaliyor canim, sana dil döküyor, anlatiyor, anlatiyor, anlatiyor... Kizmalari bile seni sevdikleri icin...
ama sen yine bildigini yapiyorsun...bu gercekten cok üzücü ve umut kirici.
neyse ben kac gündür menü yazmamistim, cünkü yazicak pek bisey yok.
bu aralar tek ögünden besleniyorum sayilir
sabahlari, 150 yogurt ve yulaf kepegi, sütlü kahve
öglenleri, 2 tane büyük ince köfte yanina baharatli, bol otlu yogurt sosu.
bu aksam ayriyetten bi kutu ton baligi yedim, öglen köftelerde kokusu tuhafima gitti bozuldu mu acaba diye yiyememistim, ac kalmim diye bi ton baligi yedim...
insallah yarin 7leri görürürüm kizlar...
yolum gittikce kisaliyor, bende mezun olabilirim artik yakinda :)
hedefe ulasmam icin 10 kilom kaldi...
hedefimin yüzde 80ne ulasmam icin 5 kilom... izne gitmesem 2-3 haftada veririm bunuda izin var iste... bakalim kac kilo alicam...
kılo alıp gelcen kesınözlemcimm farkındayım canım benim için uğraştığınızın ama dediğim gibi günler uzun ve ben çok zorlanıyorum eskiden olsa ben 10 günde 5 kilo verdiğimi biliyorum tabi çoğu sudur muhtemelen ama olsun veriyodum tartıda eksiliyodum canım demek met. çok hızlıymış ama ben şok diyetlerle malesef onu mahvettim neyse....kızlar ben aktardan bi çay aldım acaip ödem attığımın farkına vardım akşama kadar hiç su içmediğim halde 4.5 defa wc ye gidiyorum içeriğini yazıyım size
sinameki
funda
biberiye
yeşilçay
anason
kitre
kekik
mısırpüskülü
kirazsapı
rezene
limonkabuğu
hiç diyet yapılmasada 1 ayda 4 kilo verdiriyo dedi aktar ve ben farkettim bayağı inceldim etrafımdanda duymak hoşuma gitti inş.. yarın tartıda güldürecek yüzümüve ben pazar günü yolcuyum kızlarr
ıyıkı okumadın kriz gecirirdin..Kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün fena halde temizlik yaptım ama hala bitmedi 2 oda yı ve banyoyu bitirdim ama asıl beni en çok oyalayacak olan mutfak ve salon kaldı onlarıda yarın öbürgün bitiririm inşallah ..
iftarımı yaptım oğlumu yıkadım geldim geçmişi okuyamıycam çok yorgunum..
şimdi gidip az dnleneyip eşim gelincede duş alıp yatarım hadi iyi geceler herkese..
bende merak ediyorum açıkcası yarın görücez bakalımm bayram tatiline çıkıyoruz canımm sonrasındada 2 hafta yine eşim senelik iznini kullanıcak denize gidecez ama karar veremedik hele bi memlekete gidelim ordaki eltimlerle gidicez 2 aile ya antalya yada marmaris olacak büyük ihtimalle orda da eltimler var çünki
şimdi benim tek hedefim bundan sonra kilomu korumak kalanlarıda gelince son sürat verip kurbana kilo propleminden kurtulmak artık sıktııı hem beni hem ev halkını herkes iflas bayrağını çekti baksana sizleri bile bıktırdım((((
innukcum güle güle kirlet canımm ohhh miss gibi deterjan kokuyodur temizlikten sonraki halini çok seviyorum evin bide öyle dursa uzun bi süre :)))))iyi gecelerr hayırlı sahurlarrr kızlarr
hepinize günaydın fıstlarr,
bu sabah henüz kimse uğramamış. Herkes uykudamı ne ?
canım ya regl oldugumuzda tartıda kac gram oynuyo ben şiştikte şiştim çunku
bugun benim canim tartim 80.1 gösterdi. yani dünden beri 700 gram gitmis
hap$uuuuuuuuuuuuu
bacular nerdesiniz, pek fazla sohbet olmamis bugün, herkes bayram temizliginde desenize... negüzel... burda almanyada dogru duruz bayram bile yok
akrabaglar hep TR de :2:
günaydın kızlar..
ama sinem dukanın bazı nimetlerini de kullanıyorum:)mesela yulaf kepeği+yoğurt+baharat karışımı lezzetli ve tok tutuyor.kalorisi de yok denecek kadar az..bazen yiyorum.kalori sayımından sıkılırsam bi gün...daha doğrusu kalori sayımıyla kilo veremezsem bi gün..belki o zaman dukan yaparım..şimdilik ayda 4 kilo veriyorum.bu da bana yeter..acelem yok..bu kiloyu 2 senede almıştım..2 senede versem razıyım:)
ödem için olan ilacı tabi ki kullanamazsın..ben bile sürekli kullanmıyorum..yan etkileri var epey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?