Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

özlemcimm farkındayım canım benim için uğraştığınızın ama dediğim gibi günler uzun ve ben çok zorlanıyorum eskiden olsa ben 10 günde 5 kilo verdiğimi biliyorum tabi çoğu sudur muhtemelen ama olsun veriyodum tartıda eksiliyodum canım demek met. çok hızlıymış ama ben şok diyetlerle malesef onu mahvettim neyse....kızlar ben aktardan bi çay aldım acaip ödem attığımın farkına vardım akşama kadar hiç su içmediğim halde 4.5 defa wc ye gidiyorum içeriğini yazıyım size

sinameki
funda
biberiye
yeşilçay
anason
kitre
kekik
mısırpüskülü
kirazsapı
rezene
limonkabuğu

hiç diyet yapılmasada 1 ayda 4 kilo verdiriyo dedi aktar ve ben farkettim bayağı inceldim etrafımdanda duymak hoşuma gitti inş.. yarın tartıda güldürecek yüzümü ve ben pazar günü yolcuyum kızlarr

yarin bi tartil bakalim cnm bakalim ne dicek tarti
hatta bugun iftardan önce tartil...
nereye gidiyorsun pazar?

Kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün fena halde temizlik yaptım ama hala bitmedi 2 oda yı ve banyoyu bitirdim ama asıl beni en çok oyalayacak olan mutfak ve salon kaldı onlarıda yarın öbürgün bitiririm inşallah ..
iftarımı yaptım oğlumu yıkadım geldim geçmişi okuyamıycam çok yorgunum..
şimdi gidip az dnleneyip eşim gelincede duş alıp yatarım hadi iyi geceler herkese..

yarin bi tartil bakalim cnm bakalim ne dicek tarti
hatta bugun iftardan önce tartil...
nereye gidiyorsun pazar?

bende merak ediyorum açıkcası yarın görücez bakalımm bayram tatiline çıkıyoruz canımm sonrasındada 2 hafta yine eşim senelik iznini kullanıcak denize gidecez ama karar veremedik hele bi memlekete gidelim ordaki eltimlerle gidicez 2 aile ya antalya yada marmaris olacak büyük ihtimalle orda da eltimler var çünki
şimdi benim tek hedefim bundan sonra kilomu korumak kalanlarıda gelince son sürat verip kurbana kilo propleminden kurtulmak artık sıktııı hem beni hem ev halkını herkes iflas bayrağını çekti baksana sizleri bile bıktırdım((((

innukcum güle güle kirlet canımm ohhh miss gibi deterjan kokuyodur temizlikten sonraki halini çok seviyorum evin bide öyle dursa uzun bi süre :)))))iyi gecelerr hayırlı sahurlarrr kızlarr

oooh herkes tatil yapiyor bu sene :) birlikte cikiyoruz asli tatile...
bakalim hangimiz daha cok kararip döncek

iyi geceler kizlar size, yarin baya gec gelirim, toplantim falan var is yerinde... aksama görüsürüz
(insallah sabah 7leri görürümde buraya musmutlu gelirim)

ayliniiiiiiiim bugun hic ugramadin bebegim nerelerdesin :44:

hadi ba baii

kıızımda ateşlllllendi..offf ki neeee ooffffff

gecmis olsun canim :44:

ay nekadar güzel hihi

bugun benim canim tartim 80.1 gösterdi. yani dünden beri 700 gram gitmis
Dr DUKAN hayatimi kurtaran adamsin
valla inanmicaksin, belki deli diceksiniz ama dua ederken arada sirada dr dukana sükür duasi ediyorum

kocum beniiiiim

anca geldim yaa.......... cok halsizdim bugün, birtek de sen fark etmissin yoklugumu valla...
yüzümün sol tarafi iltihaplandi sanki, kulagim bogazim burnum....
bide evde degildim 18 den itibaren...
öglen de odamla ugrastim dolaplarimi düzenledim... okula baslicamya tekrar.. heycan bastii...

bende bugün 93,4 gördüm mutluyum...

ay kizlar ben su DUKAN OMLET maydonozlu, cok sevdim.. her sabah yiyorum

hap$uuuuuuuuuuuuu

bacular nerdesiniz, pek fazla sohbet olmamis bugün, herkes bayram temizliginde desenize... negüzel... burda almanyada dogru duruz bayram bile yok
akrabaglar hep TR de :2:

bugünkü menüm:

öglen:

1 Dukan omlet maydonozlu
1 bardak soguk süt

aksam:

2 avucum kadar büyük dukan köfte (busefer tavada kizarttim 1 damla yag ile mendille yaydim)
250gr yogurt dan ayran

gece: 500ml Cola light (iyi geldi)

1,5 litre su... bugün az oldu...

hayırlısı başka bı topıkte duydum hamılelıkte şeker çıkmış..
dr. karbonh. yasaklamış meyve bıle yemıyomus..
8 aylık hamıleymış ve 3 kg vermış..
demekkı bıze kılo aldıran şey yaşımzı metabolızma hızımız gunlerın uzunlugu vs. degıl..
meyve ve tatlı..
salatalıga çok dıycektımde senden herşey beklenır...
bunu aslıya nalatamazsın o bıldiğini okur
valla inanmicaksin, belki deli diceksiniz ama dua ederken arada sirada dr dukana sükür duasi ediyorum
evet ya keşke 10 ay önce dukan yapsaydım..
8 aydır fıstık gibi dolaşıyo olacaktım..
dalga hiç geçmedıkkı hepsi gerçekti...
alkış alkış....
kılo alıp gelcen kesın
ıyıkı okumadın kriz gecirirdin..

korumak hayal canım...
81 olmadan gelsen barı 3 haftada...
aşurede yakın sen mezun olamıycan bu gidişle....
kadro isteyelım püsküütten sana...

hepinize günaydın fıstlarr,
bu sabah henüz kimse uğramamış. Herkes uykudamı ne ?

hayır ben gece 23 ten berı ayaktayım.......

yıkılmadım ayaktayım......

gündüz mesaisi tam başlamadı galiba.........

günaydın kıslar........

canım ya regl oldugumuzda tartıda kac gram oynuyo ben şiştikte şiştim çunku

bende bi ilaç var sinem..dr vermişti rahatsızlığımdan dolayı..bazen ödemden ayak bileklerim şişiyor..o ilacı zaman zaman kullanıyorum..2 kilo farkediyor bende..inanılmaz değil mi..

ayy kıyamam ben sana..ben de bazen klimayı icat edene dua ederim..nur içinde yatsın..değilse ben ter içinde yatacaktım
hap$uuuuuuuuuuuuu

bacular nerdesiniz, pek fazla sohbet olmamis bugün, herkes bayram temizliginde desenize... negüzel... burda almanyada dogru duruz bayram bile yok
akrabaglar hep TR de :2:

kız fotoğraflarına baktık.beğendik.nazar mı değdi sana..tü tü tü ....geçmiş olsun..

Günaydın bacılarım..
Dünkü temizlik yorgunluğundan sonra gee sahura uyanamamışım bugün oruç tutamadım maalesef o yüzden.. Dukanda da bugün itibariyle 2+5 e geçmeyi planlıyorum..
bugün kalan temizliği btirmeye gayret edecektim ama dışarıda çıkmam gerekiyor napsam bilemedim sabah sabah..

Kahvaltı menümü yazayım..
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 tutam maydanoz
1 fincan yeşil çay

Aylincim ben dün cezalarımın bir kızmını yaptım akşam yazmıayı unutmuşum..
cam silme olayı tamam
mekik dün 2 defa 30*3 yaptım
bi kek kaldı birde 1 fincan yeşil çay
onlarıda bugün yarın halledicem..

innuk..mrb..ben yarın kilo bildiriminde bulununca tatile çıkacağım.3 hafta yokum..beni de izinli yazar mısın..

günaydın kızlar..

GUNAYDIN CANIM ;gercekten ınanılmaz ..bende kullanabılırmıyımkı onu gercı doktor vermıs kafama gore alıp içmem dogru olurmu ?evde kıtaplıgımde aylardır duran mucize kitabı yanıma aldım bugun okuycam ınş ..dukanla bende vermek ıstıyorum ..burdakı yazılanları okudukca bende verırırım herhalde diye dusunuyorum..canım sen dukan diyetı yaptınmıı ?

ama sinem dukanın bazı nimetlerini de kullanıyorum:)mesela yulaf kepeği+yoğurt+baharat karışımı lezzetli ve tok tutuyor.kalorisi de yok denecek kadar az..bazen yiyorum.kalori sayımından sıkılırsam bi gün...daha doğrusu kalori sayımıyla kilo veremezsem bi gün..belki o zaman dukan yaparım..şimdilik ayda 4 kilo veriyorum.bu da bana yeter..acelem yok..bu kiloyu 2 senede almıştım..2 senede versem razıyım:)
ödem için olan ilacı tabi ki kullanamazsın..ben bile sürekli kullanmıyorum..yan etkileri var epey..

bende yulaf kepeğinden alıcam haftasonu tum marketlerı dolasıcam :) ..dukan ı okumaya basladım altını çize çize .dogru soluyossun 2 yılda alınan kilo hemen gıtmez işte bu konuda ben cok sabırsızım hemen gıtsın ıstıyorum ama mumkun degıl bunu kendıme kabullendırmem sart ..bıde spor yapabılıyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…