selam kızlar,uğrıycam dedim ama olmadı,3 gündür mehmet ateşli,bugün 39.8 oldu baya kokrtum,fitil,şurup ve soğuk suyla sildim her yerini,anca 39.1 oldu hemen acile gittik,boğaz enfeksiyonu omuş,bademcikleri şişmişalerjik dedi dr.bayramdan sonra kan tahlilleri yapılacak,zeynep de azcık koşunca çok öksürüyordu,dr.a sorduk alerjik o da dedi,bayramdan sonra ikisine de bakılacak annem bende azcık ortalığı toplayayım ev dandinioldu,ucaktaninmiyo mehmet hiç,ateşli de olunca yavrum tüm gece geziyoruz
kızlar hepinize günaydın..
Takımızın çalışan bayanları mesaiye başlamış bal10, sinem ve hepbera.. Nasılsınız kızlar..
Bugün o kadar çok işim varki buraya pek uğrayamıycam (nedense bu yazdığıma ben bile inanmıyorum)
dün akşam oğlumu diş hekimine götürdük allahtan korktuğum gibi bişe çıkmadı ama azı dişleri beklenenden erken çıkmaya başlamış tabi birde diş temizliği yapıldı doğru düzgün fırçalayamadığımız için..
Neyse çıkışımız tam iftar saatine denk geldiği için mecbur dışarda yedik bu durumda benim diyet gümledi.. Ama tabi yinede fazla kaçırmadığımı bu sabah tartıda fark ettim ve sevindim kızlar..
Bu arada bayram temizliğinin hala içinden çıkamadım tğm konu komşu bitirdi temizliği.. Ben hala temizlik yapmaya tam olarak başlayamadım bile maalesef bi yatal odasını temizledim o kadar. Allah güç versede bitiriversem yaa..
Neyse ben ufaktan kaçar bi mesajı tam 42 dk da yazabildim oğlan huysuz iki de 1 de gelip kaldırıyor beni napaalım çekicez bir müddet..
Bu arada size kaç gündür menümü yazamıyorum..
Bu sahurda
2 yumurtayala yapılmış lor peynr ve maydanozlu omlet,
1 büyük bardak süt ve 700 ml su içtim..
Iftara
kıymalı kabak yemeği
salata
yoğurt
kaç günüdr cezalarda boşa gidiyor sanmayın bugün tam 3 tane hatta belki daha fazla cam silicem.. Mekiklerimide sabah akşam çekicem 30*3 olarak ..
Yapınca yazarım yine size...
cuma hele bı olsun aslı öyle konuşalım...
zayıflamak lafta olsaydı make söz vermişsin şubatta hedefe ulaşıyom dıye...
hangı şubat 2012 şubat mı??????
ben hamiş olup kılo alıp sende göreceğine göre sen az az bı 9-10 ay daha burdasın anlaşılan....
ben en erken ihtimalle 10 ay sonra burda olurum....
ama şekerım benım nıyetım yok pek...
hamiş olup tekrar 84.5 kıloya kadar çıkmayı düşünmüyom kısmetse 75 te kapatmayı istiyom...
65 te hamış kalıp hatta belkı 63 te 75 te kapatsam....ne güzel olur........
kızlar aslı iftar ve sahur menusunu yazmamış....
akılama kötü şeyler geliyo........
yoksa kaçamak mı yapıyo......
salatalıkla başlayıp.......sabaha öğreniriz anyayı konyayı.....
bakalım dukan hariç neler hüpletmiş.......şişko aslı..........
güle güle git ay yani gel canım :))))şimdi 3 gün geçmezde nasıl anlıyorum seni bi bilsen bende yeni evliyken eşimle zorunlu 3 ay ayrı kaldımda 3 sene gibiydiay canim benim sende mi duydun gidecegimipazar ucuyorum...
ama simdiden mutluluktan ucuyorum desem yeridir. anlatirim tabii, bi kocisime kavusayimda
slmm kızlarrr nasılsınızzz fıstıklarımm.
thirtyfour canım gidişin yaklaşmış.ne güzel çok heyecanlısındır şimdi.ne kadar kalıcaksın??
aslıı güzelimm ne kadar üstüne gelmiş cadılar yaaaa.bak çok değil hedef 68 zaten dukansız bile 1 ya ancak sürer bebeğim.bayramdan sonra ben de asılıcam inşş.birlikte verip mezun olalım okkk...
Kızlar hepinize günaydın..
Takımızın çalışan bayanları mesaiye başlamış bal10, sinem ve hepbera.. nasılsınız kızlar..
bugün o kadar çok işim varki buraya pek uğrayamıycam (nedense bu yazdığıma ben bile inanmıyorum)
Dün akşam oğlumu diş hekimine götürdük allahtan korktuğum gibi bişe çıkmadı ama azı dişleri beklenenden erken çıkmaya başlamış tabi birde diş temizliği yapıldı doğru düzgün fırçalayamadığımız için..
Neyse çıkışımız tam iftar saatine denk geldiği için mecbur dışarda yedik bu durumda benim diyet gümledi.. Ama tabi yinede fazla kaçırmadığımı bu sabah tartıda fark ettim ve sevindim kızlar..
bu arada bayram temizliğinin hala içinden çıkamadım tğm konu komşu bitirdi temizliği.. Ben hala temizlik yapmaya tam olarak başlayamadım bile maalesef bi yatal odasını temizledim o kadar. Allah güç versede bitiriversem yaa..
Neyse ben ufaktan kaçar bi mesajı tam 42 dk da yazabildim oğlan huysuz iki de 1 de gelip kaldırıyor beni napaalım çekicez bir müddet..
Bu arada size kaç gündür menümü yazamıyorum..
bu sahurda
2 yumurtayala yapılmış lor peynr ve maydanozlu omlet,
1 büyük bardak süt ve 700 ml su içtim..
İftara
kıymalı kabak yemeği
salata
yoğurt
kaç günüdr cezalarda boşa gidiyor sanmayın bugün tam 3 tane hatta belki daha fazla cam silicem.. mekiklerimide sabah akşam çekicem 30*3 olarak ..
yapınca yazarım yine size...
dün çok işim vardı sinem..yazamadım sana.gerçi pastayı çoktan yemişsindir:90:ama sana bi taktik vereyim.işine yarar.böylesi davetlere gitmeden önce 1 su bardağı acılı şalgam suyu içerim benyarım saate şalgam suyu etkisini gösteriyo...midemi şişiriyo..mahvediyo gittiğim yerde mutsuz bi yüz ifadesiyle midem iyi değil...bişey yiyemiyecem...ben sadece açık bi çay alayım diyorum...kalanlardan kurtuluyorum...
bu arada bugün yediklerim sudem .. ve innuka hitaben
sahur:1.5 dukan krep
boll maydanoz 1 salatalık
iftar:yayla çorba1 kaseden az
fırında köfte
cacık
2 lokma kavun hemen laf edeceğinizi bilerek yazdım yinede napıyım çok güzel koktu :)))))
tavsıyenı denıcem canım ...dünn pastaa YEMEDİMMcunku meyvelı pastaydıı hiç sevmem yırttımmmm oyuzdenn şalgam suyunu denıcem caanım sonrasında kabızlık yaparmı pekı bılıosun problemlıyım nu konuda ..
tavsıyenı denıcem canım ...dünn pastaa YEMEDİMMcunku meyvelı pastaydıı hiç sevmem yırttımmmm oyuzdenn şalgam suyunu denıcem caanım sonrasında kabızlık yaparmı pekı bılıosun problemlıyım nu konuda ..
aferim sana kız...bana yaşpasta de..gerisini koyver:)neli olsa farketmez..bi düğün pastalarını sevmem..çok dandik olur..
şalgamı yazcaktım.ama dedim ya yaşpasta aklımı alır.he he..kabızlık yapmaz canım..
thirtyfour canım gidişin yaklaşmış.ne güzel çok heyecanlısındır şimdi.ne kadar kalıcaksın??
günaydın şekerlerr.
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim . düne göre bugün biraz daha iyiyim ama halsizlik yine devam ediyor. sanırım fena halde üşüttüm midemi. akşam 8:30 dan beri yatıyorum doğru düzgün bişi yiyemedim. eşim sağolsun hem bana hem kızıma baktı dün gece. bi kaç bardak nane limonun ardından bulantım hafifledi. umarım ilaçlarla toparlarım.
dün çok işim vardı sinem..yazamadım sana.gerçi pastayı çoktan yemişsindir:90:ama sana bi taktik vereyim.işine yarar.böylesi davetlere gitmeden önce 1 su bardağı acılı şalgam suyu içerim benyarım saate şalgam suyu etkisini gösteriyo...midemi şişiriyo..mahvediyo gittiğim yerde mutsuz bi yüz ifadesiyle midem iyi değil...bişey yiyemiyecem...ben sadece açık bi çay alayım diyorum...kalanlardan kurtuluyorum...
kızlar bi kadın vardı..haftada bir bana temizliğe geliyordu..yaşlı biraz ama ihtiyacı da var..çok da neşeli bi insan..bi pazar günü yine bendeydi..2 odayı temizledi...yanıma geldi.."hava çok güzel ya,benim pikniğe gidesim geldi dedi".."tmm abla git o zaman yarın devam edersin" dedim..eşini aradı,gelini falan onu benden aldılar,pikniğe gittiler...hala gülerim..
güle güle git ay yani gel canım :))))şimdi 3 gün geçmezde nasıl anlıyorum seni bi bilsen bende yeni evliyken eşimle zorunlu 3 ay ayrı kaldımda 3 sene gibiydi
bu arada bugün yediklerim sudem .. ve innuka hitaben
sahur:1.5 dukan krep
boll maydanoz 1 salatalık
iftar:yayla çorba1 kaseden az
fırında köfte
cacık
2 lokma kavun hemen laf edeceğinizi bilerek yazdım yinede napıyım çok güzel koktu :)))))
aslıcım kavun cok mu kalorili oyuzdenmı az tükettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?