Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünkü menüm
SABAH:yarım çay bardağı meyve suyu,yarım dilim börek
ÖĞLE:avuç içi kadar pide(2 dilim ekmek karşılığı),3 ızgara köfte,1 bardak kola
SAAT 4:1 büyük bardak yarım yağlı süt
SAAT 6:yarım elma
AKŞAM:1 tabak yağsız kabak yemeği,2-3 kaşık yoğurt
şimdi de kalorisiyle beraber......
[1] Kabak Yemeği 1 TABAK 240 (aslında ben yağ koymadım..kalorisi bu kadar yoktur ama listeye bunu koymuşlar sadece.)
[2] yörükoğlu yarım yağlı homojenize yoğurt 1 100 gr 60
[3] Elma 0.5 ADET 30
[4] yarım yağlı süt 250ml 1 bardak 120
[5] kola (250ml) 1 büyük bardak 89
[6] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 3 adet 180
[7] Ekmek 2 DİLİM 130
[8] Börek 0.5 PORSİYON 165
[9] TAMEK-fruit mix 50 ml 23.5
TOPLAM KALORİ:1037.5

Kızlar hepinize günaydın..
Takımızın çalışan bayanları mesaiye başlamış bal10, sinem ve hepbera.. nasılsınız kızlar..
bugün o kadar çok işim varki buraya pek uğrayamıycam (nedense bu yazdığıma ben bile inanmıyorum)

Dün akşam oğlumu diş hekimine götürdük allahtan korktuğum gibi bişe çıkmadı ama azı dişleri beklenenden erken çıkmaya başlamış tabi birde diş temizliği yapıldı doğru düzgün fırçalayamadığımız için..

Neyse çıkışımız tam iftar saatine denk geldiği için mecbur dışarda yedik bu durumda benim diyet gümledi.. Ama tabi yinede fazla kaçırmadığımı bu sabah tartıda fark ettim ve sevindim kızlar..

bu arada bayram temizliğinin hala içinden çıkamadım tğm konu komşu bitirdi temizliği.. Ben hala temizlik yapmaya tam olarak başlayamadım bile maalesef bi yatal odasını temizledim o kadar. Allah güç versede bitiriversem yaa..

Neyse ben ufaktan kaçar bi mesajı tam 42 dk da yazabildim oğlan huysuz iki de 1 de gelip kaldırıyor beni napaalım çekicez bir müddet..
Bu arada size kaç gündür menümü yazamıyorum..
bu sahurda
2 yumurtayala yapılmış lor peynr ve maydanozlu omlet,
1 büyük bardak süt ve 700 ml su içtim..

İftara
kıymalı kabak yemeği
salata
yoğurt

kaç günüdr cezalarda boşa gidiyor sanmayın bugün tam 3 tane hatta belki daha fazla cam silicem.. mekiklerimide sabah akşam çekicem 30*3 olarak ..
yapınca yazarım yine size...

beyazım panikleme,üzülme çocuklara...diş çıkarma zamanı bunlar böyle oluyorlar...ikisi de aynı olunca bunaltmışlar seni...benim oğlan senin mehmet kadarken çok hastalandı bigün...dökülüyo çocuk...ateş,kusma,deri döküntüleri,boğazı kızarık..hemen doktoruna götürdük..tahliller falan yapıldı...sonuçları temiz ama çocuk fena....antibiyotik başlayalım dedi dr....1 poşet dolusu ilaçla eve geldik..ilaçları sulandırdım,hazırladım...çöktüm oğlanın başına..aaaa ne göreyim...2 tane dişi patlamış...o vakte kadar da hiç dişi yoktu...dr'u aradım...ilaçlardan vazgeçtik...bi ateş düşürücüyle devam ettik:)hele ki dr seni bayramdan sonraya bıraktıysa bence o da dişten diye düşünüyor...zeynep koştuğunda öksürüyor demişsin..bence onu bi de çocuk kardiyolojiye götür..kalbine bi baksınlar...Allah şifa versin bebelerine...

günaydın kızlar
innukcum beni bu haftas geçme ama çok giremiycem,68 kiloyum,dün diyetisssyyene gittim,56 olucam,klavye bbboooooozuk:::: yaaaaazaaaaammıııyorum.

kolay gelsin canım kendını cok yormadan temızlıgını yap nası olsa yıne kırlenıcek :26:

ayyyyyyy dip köşe ev temizliği yaptığımı düşünemiyorum..düşünmek bile yorucu geliyor..bayramda konya ya gittiğim için bayram temizliğine de ihtiyaç duymuyorum:)Allah yardımcın olsun innuk..

kızlar bi kadın vardı..haftada bir bana temizliğe geliyordu..yaşlı biraz ama ihtiyacı da var..çok da neşeli bi insan..bi pazar günü yine bendeydi..2 odayı temizledi...yanıma geldi.."hava çok güzel ya,benim pikniğe gidesim geldi dedi".."tmm abla git o zaman yarın devam edersin" dedim..eşini aradı,gelini falan onu benden aldılar,pikniğe gittiler...hala gülerim..

tabi tabi gönül öyle istiyo hatta hiiiiiiiçç kilo almadan bitse hamilelik ama öyle olmuyo canımmm allah sana kolaylık versin sen o doğum kilolarınla cebelleşirken ben sana nasıl zayıflarsın anlatırım artık mağlum bayağı bi tecrübeliyimm hah hah hahhhhh:)))))))))

yanıldın canım hiçbişey hüpletmedim yiyecek halmi bıraktınız kız ((
ay canim benim sende mi duydun gidecegimipazar ucuyorum...
ama simdiden mutluluktan ucuyorum desem yeridir. anlatirim tabii, bi kocisime kavusayimda
güle güle git ay yani gel canım :))))şimdi 3 gün geçmezde nasıl anlıyorum seni bi bilsen bende yeni evliyken eşimle zorunlu 3 ay ayrı kaldımda 3 sene gibiydi

evet canım sudemle innuk bugünlerde beni hedef tahtası yaptılar ama ben cuma günü onlara göstericem
inş.. 70 olucam çok değil aslında toplam 4 kilo vermek istediğim ama artık senelerdir yerleşen kilolar olduğu için çok zor gidiyo bide beni ramazan çok zorluyo o yüzden sıkı tutamadım buralar çok sıcak nemli bende daha düne kadar hergün dışarı çıkmam lazımdı güçsüz kaldım:))

oğluşuna çok geçmiş olsun canımm ne zordur şimdi o diş ağrısı....temizlik içinde kolay gelsin kaldır potişleri çabucak yaparsın yeterki biran önce başla hem iyide kal. yakarsın canımmm:)))

bana diyene bak dışarda yemek yemiş hanım nereye gitti diyet canımm heeeee öyle aslıya laf söylemek kolay dimiii

bu arada bugün yediklerim sudem .. ve innuka hitaben

sahur:1.5 dukan krep
boll maydanoz 1 salatalık

iftar:yayla çorba1 kaseden az
fırında köfte
cacık
2 lokma kavun hemen laf edeceğinizi bilerek yazdım yinede napıyım çok güzel koktu :)))))

tavsıyenı denıcem canım ...dünn pastaa YEMEDİMM cunku meyvelı pastaydıı hiç sevmem yırttımmmm oyuzdenn şalgam suyunu denıcem caanım sonrasında kabızlık yaparmı pekı bılıosun problemlıyım nu konuda ..

aslıcım kavun cok mu kalorili oyuzdenmı az tükettin

aferim sana kız...bana yaşpasta de..gerisini koyver:)neli olsa farketmez..bi düğün pastalarını sevmem..çok dandik olur..

şalgamı yazcaktım.ama dedim ya yaşpasta aklımı alır.he he..kabızlık yapmaz canım..

thirtyfour canım gidişin yaklaşmış.ne güzel çok heyecanlısındır şimdi.ne kadar kalıcaksın??

12 gün kalcam cnm, pazar gidip ondan sonraki cuma dönüyorum....

daha iyi olmana sevindim tatlim...

hehehe süper taktik :)

napsin kadincagizin cani piknik cekmis

güle güle git ay yani gel canım :))))şimdi 3 gün geçmezde nasıl anlıyorum seni bi bilsen bende yeni evliyken eşimle zorunlu 3 ay ayrı kaldımda 3 sene gibiydi

aynen gecmiyor günler

o iki lokma kavun yüzünden o aksam ne yediysen vücut degerlendirebiliyor, yani kalori yakamiyorsun.
eger yemeseydin vucudun sirf protein oldugu icin degerlendiremicekti, mecbur kendi yag stoklarini kullanacakti...

bugun benim canim tartim 80.1 gösterdi. yani dünden beri 700 gram gitmis
Dr DUKAN hayatimi kurtaran adamsin
valla inanmicaksin, belki deli diceksiniz ama dua ederken arada sirada dr dukana sükür duasi ediyorum

evet aslicim, etki eder...
karbonhidratla proteini ayni anda yedigin an vucut bunu enerjiye dönüstürebiliyor, haliyle kendi depolarina dokunmak zorunda kalmiyor
neyse sen yine bildigini yapicaksin :)
biz meyve yasak, meyve yasak dedikce sen yine yiyorsun...
bu kadar insan senin icin cabaliyor canim, sana dil döküyor, anlatiyor, anlatiyor, anlatiyor... Kizmalari bile seni sevdikleri icin...
ama sen yine bildigini yapiyorsun...bu gercekten cok üzücü ve umut kirici.

neyse ben kac gündür menü yazmamistim, cünkü yazicak pek bisey yok.
bu aralar tek ögünden besleniyorum sayilir

sabahlari, 150 yogurt ve yulaf kepegi, sütlü kahve
öglenleri, 2 tane büyük ince köfte yanina baharatli, bol otlu yogurt sosu.

bu aksam ayriyetten bi kutu ton baligi yedim, öglen köftelerde kokusu tuhafima gitti bozuldu mu acaba diye yiyememistim, ac kalmim diye bi ton baligi yedim...
insallah yarin 7leri görürürüm kizlar...
yolum gittikce kisaliyor, bende mezun olabilirim artik yakinda :)
hedefe ulasmam icin 10 kilom kaldi...
hedefimin yüzde 80ne ulasmam icin 5 kilom... izne gitmesem 2-3 haftada veririm bunuda izin var iste... bakalim kac kilo alicam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…