Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kaptanim, nesemesenin fikri cok super.. olculmek.. bel-basen olculerini aciklama cezasi o hafta kilo veremeyenlere.. ayy cok fena bi ceza bu.. benim aklima gelince korkuyom :)) dikkat ediyom..

Ben de korkuyorum ölülerimi vericem diye, offf yarına az akldı...

neşecim canımcımmm burdayım..... bende bugünlerde su içemiyorum fazla....

Hayatım hadi beni aktifleştir hihoyyyt))

eti puf kacamak olmus sositososito
yedigin saat gec bir saat olmasindan iyidir ama etipuf'un cok kalorili ve cok yagli birsey oldugunu dusunuyorum. klava:

eti puf kacamak olmus sositososito
yedigin saat gec bir saat olmasindan iyidir ama etipuf'un cok kalorili ve cok yagli birsey oldugunu dusunuyorum. klava:

Çok kalorili ve çok mu yağlı :1shok:
Yaw parmak kadar şey halbuki ....
Beni tutan olmasa bi oturuşta 10 tanesini rahat yerim ama bu diyet işi elimi kolumu bağlıyor :roflol:

yarin takim ne olur bilmiyorum ama ben yine kilo veremedigimi dusunuyorum.
hareket edemiyorum bildiginiz gibi ama neyse ki aof sinavlari bu haftasonu.
bittikten sonra tam gaz yuruyuse devam, hatta spora bile yazilabilirim gobişten kurtulmak ve sıkılasmak icin.
uzerimde bir sislik var, ne oldugunu anlayamadim.
adetim biteli 1.5 hafta oldu ama bgn belirtilerle karsilastim yine. sanirim stresten dolayi vucut isyan ediyor artik.
pazar ogleden sonra strese son!

Çok kalorili ve çok mu yağlı :1shok:
Yaw parmak kadar şey halbuki ....
Beni tutan olmasa bi oturuşta 10 tanesini rahat yerim ama bu diyet işi elimi kolumu bağlıyor :roflol:

bilmiyorum ki kac kalori oldugunu, belki de dusundugum gibi ne cok yagli ne de cok kalorilidir ama yerken boyle vicik vicik yag gibi geliyor bana icindeki sey. agzimda kaygan tat birakiyormus gibi. markete giderken bakayim kac kaloriymis.

turuncucum kalori degerini buldum:

Besin öğeleri (100 gramda)

Enerji (kcal) 427
Protein (gr) 5.18
Karbonhidrat (gr) 68.8
Yağ (gr) 16.12

1 tanesi de 18 grammis sanirim.
hesapladim 18 gram oldugunu dusunursek 76.86 kalori ediyor =)

abooow 1 elmadan bile fazla kalorisi...Bundan 10 tane yediğimi düşünürsek neredeyse 800 kaloriye yakın almış olurum :1shok:....
Yok yok diyette olduğuma seviniyorum doğrusu..Yoksa böyle gereksiz yere 800lü kalorileri vucuduma depolamış olacağım her seferinde..
Yaşasın sağlıklı beslenmek :lepi:

Benim kilo vermemde çok düştü bu aralar..Gündüz iş yerinde oluyorum,işim olursa öğleden sonra dışarda onlarla uğraşıyorum.Akşam eve gelincede taşınacağımız için yavas yavas annemle evi toparlıyoruz.Derken yürüyüş yapmaya hiç vakit kalmıyor.Ama olsun kafama takmıyorum doğrusu.Kilo almıyorum nasıl olsa.

Sende sıkma kendini yulafım...Nasıl olsa vermen gereken birkaç kilo kaldı...Onlarda yavas yavas gidiyor işte..Yeter ki kilo almayalım hihoyyyt

Kızlar pazartesi günü gelinliğimi beğendim...
Bu da resmi.
Kapalı olduğum için bolero giymek zorundayım üzerine.O da gelinliğin güpürlü olan kumaşından özel dikiliyor.Birde rahibe duvağı dikilecek gelinliğin güpüründen.Resimdeki boleroyu emaneten giydim yani.Gelinlikle alakası yok a.s

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım ailece taşınıyoruz başka bi eve.Ailece taşındıktan sonrada sıra benim taşınmama gelecek.Anlıyacağın çok yoğun günler beni bekliyor..

Tşk ederim canım...Darısı bekar arkadaşlara olsun a.s

evet meyve yememişim dün hiç

turuncucuguma katiliyorum. eski menulerine gore baya az.

emziren anne oldugun goz onune alinirsa, bu gercekten az olmus. daha sonra sen de celik anne gibi halsizlik yasama canim. ayni zamanda calisan bir annesin cunku.

kaydirigubbakcemile5

ekmek yemezdim hiç ama bugünlerde yemeye başladım acaip canım istiyor...
sanırım börek yemediğimden :roflol:

28.05.2009 Persembe

11.00: 2 buyuk bardak su
11.30: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim kizarmis ekmek, 1 domates, 1 kk beyaz peynir, 1 fincan sekersiz cay
14.00: 1 kuru kayisili activia yogurt
14.00-19.00 arasi 3 kepekli grisini, 2 misir pirinc patlagi
19.15: corba kasesinde yagsiz makarna (bol aci soslu)

su simdiye kadar 2 litre olmustur, yatana kadar 2.5 litre belki de daha fazlasi olur.
yesil cay icmiyorum bu aralar, ara verdim. kokusu ve tadini kaldiramiyorum. o yuzden ara verdim.
nefesimi aklima geldikce tutup biraktim.
hareket 0, bol ders.
uyumadan 50 mekik cekilcek.
halimize sukurler olsun, Allah gordugumuzden geri koymasin bizleri.

bhk cim, canim balim, ben kesinlikle senin isyan cikardigini falan dusunmuyorum canim benim. sadece senden gelmediki itirazlar, hem itiraz edilmesin de demedim. ama masum cezalara bile ben takimdan cikarim diye mesaj yazinca ben de kendimi kotu hissettim acikcasi. dun senin takimdan uzak kalmaman icin alternatif bir seyler dusunuyordum.. hatta dun aksam kaptanimizla msn de konustuk.. bhk boyle giderse takima hic gelemeyecek dedim.. suyu azar azar artirma aklima geldi. sonra belki nesemesenin onerdigi esprili ceza hem komik bi sey olur , hem de ise yarar belki diye dusundum.. cunku 2lt su olayindan kaptanimizin hic taviz vermeye niyeti yok gibiydi.. ustelik su icmemin benim icin kilo vermeme yardimci olabilecegini dusunuyordum. cunku cok az iciyorum gunluk..

ama sen o mesajim uzerine o zaman ben takimdan cikarim yazinca. ben de cok sasirdim ve kendimi kotu hissettim.. :çok üzgünüm: sonra eski mesajlar aklima geldi, kaptan gelsin, ceza gelsin turunden olanlar. dusundum de boyle masum bi cezaya o zaman takimdan cikarim diye yazinca, ben bi seyleri anlamadim galiba diye dusundum..

canim benim yaa. bhk cim benim tatli kocum... senin yerine kalan 500 lt yi de ben icicem bak Şeniz :teselli:

turuncuuu , canim cok guzel masallah.. Allah gule gule giymeyi nasip etsin, tamamina erdirsin.. a.s. cok az kaldi bu ozel gununuze, geri sayim basladi.. hihoyyyt

yulafcim son zamanlarda kahvaltilarin cok guzel... aslinda 1 tanecik meyve olsa ara ogun olarak guzel olabilir..

yarin tarti gunu, bakalim buddy im naapcak.. hihoyyyt

yulaf su dersler bitse de spor yapabilsen keske.. yoksa yediklerin baya az canimcim..

ben de cok istiyorum cokkk spora baslamayi anlatamam.
evde bunaldim artik oturup ders calismaktan. hareket istiyorum artik :)

sanırım bu mesajda yanlış anlaşılmışım.

su ile ilgili ceza olursa takıma katılamayacağım dedim sadece.
yani paylaşım yasağı vardı biliyorsun.
1 gün de zaten zorunlu olarak giremeyince kendimi cok kötü hissettim.

öyle takımdan ayrılırım tarzı tehditvari bir söz zaten benim tarzım olan bir ifade değil.

neyse konuyu cok uzattığımı düşünerek burada kesiyorum.
iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…