canim ya kaynana sopasi grisini gibi
ondan biraz daha kalin, daha uzun ve bence daha lezzetli =)
kabak citmesini de cok abartmadim canim. yani toplamda 4 yk gecmiyordur
lahana yagina basladim bgn kizlar. gogus altindan gobek altina kadar asagidan yukariya dogru masaj yaptim iyice yedirdim, ust bacaklarima da ayni sekilde. sonra strecledim, uzerine de korse girdim. yuruyusten sonra eve geldigimde sirilsiklam olmustum. belden asagimi soyle bir yikadim yag gitsin diye. inanilmaz rahatlamis hissediyorum kendimi.
olculerimi de aldim, buyrun:
gogus: 92 cm
bel: 75 cm
gobek: 94 cm
basen: 98 cm
yulafcim kabak citme ne demek? ben kabak cekirdegi sanmistim. bi yemek cesidi mi yoksa?
insallah bi yemek cesidir yulafim. cunku eger kabak cekirdegi ise 100 gr . 500 kalori civari.. kucuk bir avuc 30 gr ediyor..
ewet canim haklisin benim menum dun cok karbonhidrat agirlikli oldu dun.. aslinda sabah kahvalti edemedigim icin oglenki fena degildi.. ama aksam ikinci lahmacun yenmese kesinlikle cok daha iyi olurdu..
kizlar bu arada haberiniz olsun simit da cok masum bisi diil. ben bayilirim gerci ama..
diyetisyene gitmistim tr'da. bana oglen menusu olarak cok sevdigimi soyleyince yarim simit yaziyordu.. cunku 1 adet simit = 260 kalori.. 1 adet lahmacundan bile daha fazla..
1 adet lahmacun: 250 kalori.. aslinda bazen porsiyon olarak az yedigimizi dusunup, ama kalori olarak fazla almis olabiliyoruz bu yuzden.. ama ben kendime bi simit diyeti buldum belki gelince 1 hafta onu yapmak istiyorum :))
1. TAKIM **107. ETAP**
nrymn (59,3 / / / %)
neşemeşe ( 76,4 / / / % )
hayat70 (59,0 / / / %)
KHENA (63,8 / / / %)
herbal(90.6 / 89.9 / 0,7 / %0.77)
bhk (66,9) 5. takıma transfer oldu.
çelik198408 ( 69,8 / / / %)
yulaf ( 66,4 / / / % )
TuRuNCu ( 57,7) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
flawless ( 61 / / / %)
cocostar (63,3) 5. takıma transfer oldu.
elifcino (65,4) paylaşımda bulunmadığından diskalifiye edildi.
1. TAKIM TOPLAM KİLO( 546,3/ / / %)
04.06.2009 Persembe
11.30: yarim litre su
12.00: kucuk kasarli tost, 1 fincan sekersiz cay
15.00: 1 kuru kayisili activia yogurt
15.00-19.30 arasi 5 grisini
19.30: 1 dilim kepek ekmegi, 3yk kabak citme, sarimsakli yogurt
2.5 litreye yakin su.
75dk yuruyus.
ne yemişsin ki çok diyorsun canımcım....bence kahvaltı yap mutlaka....bugünkü menüm
sabah hiç bişe ( geç kalktım )
öğle yoğurtlu makarna
akşam balık 2 dilm ekmek salata
bol su yeşil erik çok yiyorum umarım kaptan kızmaz mevsimi çabuk geçtiği için derğerlendirmek istiyorum hergün yiyorum 1 fincan yeşil çay içtim...bugünlük bukadar daha ne olsun yazınca nekadar çok geldi gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?