bu sabah merak edip tartıldım ama durum çok vahim :çok üzgünüm:
can kuşlarıımm napıyorsunuz baklalımm
başınız çok boş kaldııııııı
ben dün 1 saatt yüzdüüm canlarımm
yahu sizler neler yapıosunuz bakiym oralardaa
neşemeşecim bırak bakkiym elindki o keki
aa herbalim o simitten bi lokma daha ısırma artııkkk
yulaf güzeli kim bilir nerelerde geziyorsun
fılavlıscıım khenacım tatilden döndünüz bi cee deyip gidiverdiniizz
ama niye sevmiosunuz siz beniiiiiiiii
kuğu gelinnn naptıınnnnndelikafadulden
bak zaten ticker ında 80 günden beri hiç update etmedin yazıyor
demekki 80 gündür hiç kilo veremiyosun:umursamaz:
......
nerminimi kim sevmiyo bakalım hııııııııı ben çooookkk seviyom efe hasta oldu çok kötüyüm dr amcası dediki dişleri çıkacak kuzucuğun tabi ateşlendi ilgili babamızdı soktu suyun altına devamlı üşüttük bu sıcakta bademcikleri şimiş balgam için dr ilaç verdi o da öksürük yapıyo offf en kötüsü hiç bir şey yemiyo herkes zayıfladı diyo sadece anne sütü içiyo ondan ben pek yediklerime dikkat etmiyorum sütüm olsun diye kuzucuk iyleşsinde veririm yine ne yapayım mafoldumben
canım 2 tane resim var şimdilik onlarda albümümde ordan görebilirsin. bebişe geçmiş olsunn. bebişin canı sağolsun kilo herzaman verilir.oooooooo kuğu gelinimiz gelmiş hadi bakalım taze gelin resimler nerde dediğin çok doğru şeker ben hala alışamadım evliliğin temposuna iş bitmiyo benim gibi yap boşverrrrrrrrrr
nerminimi kim sevmiyo bakalım hııııııııı ben çooookkk seviyom efe hasta oldu çok kötüyüm dr amcası dediki dişleri çıkacak kuzucuğun tabi ateşlendi ilgili babamızdı soktu suyun altına devamlı üşüttük bu sıcakta bademcikleri şimiş balgam için dr ilaç verdi o da öksürük yapıyo offf en kötüsü hiç bir şey yemiyo herkes zayıfladı diyo sadece anne sütü içiyo ondan ben pek yediklerime dikkat etmiyorum sütüm olsun diye kuzucuk iyleşsinde veririm yine ne yapayım mafoldumben
sağol cicimmkugu gelinimmm super ya. masallah.
ben de yediklerimi artirdim kizlar bu ara. ama bu hafta kilo verdim mi vermedim mi bilmorm
1. TAKIM **114. ETAP**
nrymn (57 / 57 / 0 / 0%)
neşemeşe (76 / 75,5 / 0,5 / 0,65% )
KHENA ( 62,9 / 64,8 / -1,9 / -3,02 %)
herbal ( 87,7 / 87.7 / 0 / 0%)
çelik198408 (66.1/ 66,1 / 0 / 0%)
yulaf (63,4 / 63,4 / 0 / 0% )
flawless ( 60,3 / 58,8 / 1,5 / 2,49%)
1. TAKIM TOPLAM KİLO(473,4 / %)
herbalim 24 vnisan 2009 da ilk uyarını almıştın, bu ikinci olmasın
nerdesin nerdesin?
hep glirdin kötü bir şey yok deil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?