Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi geceler kızlar ben geldim nerelerdesiniz bakiyim ...

ben şehir dışındaydım döndüm bugün..

hiç kaçırmadım keyifli bir geziydi...şimdilik hoşçakalın...

Günaydın kızlar cuma günü şehir dışına görümceme gittik dün döndük. Orada bol kalorili beslendik, her ne kadar tabağın yarısını alsam da. ınşallah bu haftaya yansımaz. Ayrıca dün sabah adetim başladı. Bu haftasonu da eşimin abisi ailesiyle gelecek. ınşallah kilo bildiriminden sonra gelirler:)).. Kızlar bu seneki tatilim eşimin ailesiyle ve hiç tatil yapmadan geçti. Önümüzdeki kış benim için çok zor olacak. Zaten bu bebek de gelmek bilmedi sinir oluyorum. Az sonra neti kapatıp dantel örüp tv seyretmek istiyorum, çok canım sıkkın. Hepinizi öpüyorum. Herkese iyi tatiller...

selam kızlar

nasılsınız.. ben acaıp yogundum.. yarından sonra da gıdıyoruz donuyoruz ottawa ya.. bıletı ertelemek ıcın cok ugrastım son bır kac gundur ama olmadı..:sinifsinif: yer yokmus.. nasıl da gectı uctu gıttı zaman.. cok sukur guzeldı.. ıkı hafta daha kalmak ısterdım.. pek cok yapmak ıstedıgım seyı tamamlayamadım..

gecen hafta dısım cok sorun oldu.. 20 yas dısım 32 yasımda cıkmaya karar verdı hem de yandan.. ve de ıltıhap olmus.. antıbıyotık falan kullandım.. soz de cektırıp gıdecektım ama amelıyat gıbı oluyormus hatta cene cerrahının yapması gerekıyormus o yuzden de ucaga bınmem rısklıymıs.. neyse apse epey ındı su an cok sukur... artık ottawa da cekım ısını yaparız herhalde.

bakalım donunce hıc bı planım yok sımdılık.. 3 yıla yakın suredır ıssız kalmamıstım.. yenı bır seyler mı denesem yenı bır seyler mı okusam ıs bulur muyum.. kızın okulu ne olacak.. dyetısyene yıne gıtsem mı vs.. bakalım.. oncelıkle bı bos gezenın bos kalfası pozısyonuna basvururum herhalde..

pek sIk yazamadım ama herkes yaz dolayıdsıyla aynı durumda gıbı.. ama yıne de bı takımız dımı.. ve bu yaz rehavetı gecer bır kac hafta sonra herhalde..

bız toronto uzerınden ottawa ya gececegız. sevgılı kaptanım ben ıkı hafta ızın almak ıstıyorum.. eger cok az kısıyız dersenız sadece bu hafta benı aynı gecın hangısı uygunsa..

hepınızı tek tek cok opuyorum..

en ıcten sevgılerımle hepınıze huzurlu mutlu bır hafta dılıyorum ... a.s.

buddycim merak etmeye baslamistik seni. iyi ki haberlerle geldin.

cok cok gecmis olsun canim. 20lik gercekten cok ama cok zor. ben de gunlerce yattigimi biliyorum.

issiz olmak gercekten can skici cok iyi anliyorum seni. ozellikle calisan birisi icin buyuk bosluga dusmek demektir. yeni bir is bulana kadar evine, ailene ve diyetine odaklanirsin hayatim.

kaptanimiz ara verme konusuna aciklik getirecektir.

cok opuyorum canim seni.

herbalcim selamm
çok çok geçmiş olsun canımcımm
lütfen konu ile ilgili bizi de bilgilendir olur mu
iizn konusuna gelince madem iki haftacık idare edelim bence, izin alma sena.s

yavrukuşlarıımmm pazar günü o sıcakta zorlu bir spordan sonra spor maceram bu hafta da maşallah iyi gidiyor
dün 1 saat pisikletime bindim
bu akşam da 1 saat fitness yapcam inş.

takımca bir rehavet çöktüğü şu günlerde belki iyi gelir diye yazıyoruummm
huhuuuu
siz neler yapıyorsunuz bakalım hı?

ayy çok mutluyum kızlar annem babam ve 3 yıldır görmediğim amcamlar geldi çok özlemişim çok güzel geçti pek yememeye çalıştım ama herseyin tadına bakmam bile yeterdi ama ee şimdiden sonra dikkat ederim artık amaaaaa herkes çok zayıflamışsın dedi özellikle yengem en son düğünde görmüştü efe ye rağmen daha zayıf olmama çok şaşırdı amcamlarla bi akrabaya gittik çok gıcık bi kızları var benla yaşıt hep benle yarıştırırlar kilo hariç her konuda iydim önceden şimdi kilodada daha zayıfım:lepi:ayyy çok güzel motive oldum

ay kuzum masallah. cok sevindim gercekten de. sana da ne guzel moral olmustur.

celik annem hadi hadi daha vercek cok kilomuz var :d

selammmm kızlarrr.. dün geldim ankaraya.....
nasılsınız bakalım şekerler..... kızlarrr tartıldım veeeeeeeeeee kilo vermişim. 57.4 çıktım.... 59 ile gitmiştim tatile..... haftaya tekrar gideceğim inşl. memlekete.... 1 eylülde inşl dönüyorum aranıza............özlemişim sizi...........

nesecim nasılsın güzelim? aşılama olmuştu sanırım.. ne oldu canım.... ben eylülde gitcem doktora... doktorumu değiştirdim. canım....

ooooo hayat hanımlarda gelmiş moral tavan yapmış çok pozitif ve mutlu old hissettim maşallah güzelde kilo vermişsin dr değiştirmende iyi olmuş bence yeni başlangıçlar için özledik ara ara gel cnm

yulafcım bende aynı şeyi düşünüyorum var daha kk yı açtığımda 1 ayda 8 kilo vermek istermisiniz diyo du bi reklam çok hoşuma gitti 8 kilo gitse ahhh ahhh ama reklama bakmadım bile para tuzağı tamamen

can kuşlarıımmm ceeeeee
ben geldiim
dün tüm gün şehir dışında görevde idim
arazi gezdim, iyi geldi dağ tepe tırman :)
dün neler yedim?
sabah otobüse binmeden önce evde kahvaltı yaptım, 1 çeyrek bazlama peynrili tost, domates ve 1 bardak şekersiz çay içtim

not: şekerli çay içenlere duyurulur, günde 7 bardak şekerli çay içiyorsanız ki bu tek şeker hesabıııı tam 140 calori alıyorsunuz şokkk yanii şokkk

otobüste 1 kek 1 kahve

öğlen 2 parça köfte, 2 parça tavuk şiş, 1 kaşık bulgur pilavı, 1-2 çatal soğan :) 1 kutu meyve suyu (işte bu kötü oldu)

arada 1 bardak şekersiz çay

dönüşte yine 1 dilim kek, 1 kahve

akşam, et kavurma, 1 çeyrek bazlama, salata ve cacııııkk

hadi kızlaar yeşil çayımızı içeliimmmmm:içelim:

ayy çok mutluyum kızlar ......kilo hariç her konuda iydim önceden şimdi kilodada daha zayıfım:lepi:ayyy çok güzel motive oldum

ohh ohhh maşallaah çelik anneciimm
:teytey:yaşasın yaaa daha da gidicek bu kilolaarrrr

bana da servise bindiğimde bir bayan dedi geçen gün, siz çok zayıfladınız diye

ben ded dedim ki, nazar mazar değer diye :roflol:
yok canım kıyafetlerdendiiir, hiç tartılmadım bilmiyorum kiii
bi tartılayım olmazsaaa:sm_cool:

maşallah diyelim takımımm kendimizeee
ammaan nazar değmesin, sağlıkla kilo verelim inşaallahh
Rabbim utandırmasın hiçbirimizi inşaallah

hayatcıımm canikoom hoş geldiinnnn:teytey:
çok sevindim kilo vermiş olmana
helall valla
bi takılmıştı o ibre 59 a
çok sevindimmmmm:teytey:
haydi bakalım sağlıkla gel inş.
eylülde gelll eylüldee geeelll:sm_cool:

ya aslında diğer takımlara bakınca ahh kilo veremiyoz yok sonuncu olduk falan diye üzülüyoruz ama diğer takımlarda durum nsl bilmem ama bizde verdiği kiloyu geri alan yok gibi ( sağlık durmları ve regl hariç onlarda geldikleri gibi gidiyolar)bu büyük bi başarı ve bakıyorumda doğumdan sonra yaklaşık 14 kilo verdim buda güzel eeeeee şu 6-7 kiloyuda verdim mi tamamdır

dün eşimle çay bahçesinde otururken bi kız geçti bence sadece biraz göbeği vardı istemsizce eşime o kızın göbeğimi fazla benim mi dedim aynı olursunuz dedi o mu zayıf ben mi tabiki sen dedi:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…