Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam canım nasıl gidiyor senin çocuklar kac yasindaydi ya cok muhabbet edemedik unutmuşum:)
Selam büyük oğlum 12 Ortanca oğlum 7 kızım da 4 yasinda iyi gidiyor sadece bugün hiç yemek yemek istemiyorum ama metabolizma durmasın diye mecburen yiycem

derece derken ilk üçe mi girmemiz gerek..
hadi o zaman aç gezcez çok hareket edicez..
ben bu sabah tartıldım yarm k,lo vemişm.. bir yarım daha versem süper olur

Selam büyük oğlum 12 Ortanca oğlum 7 kızım da 4 yasinda iyi gidiyor sadece bugün hiç yemek yemek istemiyorum ama metabolizma durmasın diye mecburen yiycem
3çocuğun mu vardı ne güzel :) ben 2sanıyordum büyük olanın yaşını hatırladım da diğerlerini bilmiyordum ama en kucugunde büyümüş baya okula gidecek yasa gelmiş nerdeyse artık kendine bakma zamanin gelmiş değil mi bir de o e walker nasıl birşey yoruyor mu kalori yakma miktarini gösteriyor mu merak ettim

derece derken ilk üçe mi girmemiz gerek..
hadi o zaman aç gezcez çok hareket edicez..
ben bu sabah tartıldım yarm k,lo vemişm.. bir yarım daha versem süper olur
evet ıspanyol ilk 3 lazım bize hadi bakalım inşallah ben de tartildim 200 gr fazlamız var ya depresyona gircem neyse benim 2güne birşeyler yapmam lazım yani hep duzensiz yemekten oldu bildirimimi cuma yapcam ben o zamana kendime gelmeliyim umarım hepimiz kili veririz grupta ama diğer gruplar kilo veremez cok

cumaya kadar 3 günümüz var verebiliriz bence

4 litre su içmişsin süper... ben 2 litre suyla her saat başı wv ye gidiyorum. 4 lt yi düşünemiyorum bile

4 litre su içmişsin süper... ben 2 litre suyla her saat başı wv ye gidiyorum. 4 lt yi düşünemiyorum bile
1 litreye yakınını gece içiyorum.. emzirmeye kalkınca önce wc sonra su ..
daha da içerim de tutuyorum kendimi

deadline jillian nasıl gidiyor level 1 le ne kdar çok incelmişsin öyle
teşekkür ederim canım birde yediklerime dikkat edip kilo versem tam olacak 2. levelde ek olarak bölgesel videolar yapmayı planlıyorum bakalım

cumaya kadar 3 günümüz var verebiliriz bence
evet 3günde herşey olabilir azim geldi bana of ya bir haftamiz daha olsaydı anca kendimize geliyorduk biz

o kadar uzun zaman olmuşl ki yemeyeli.. tadi bile bir değişik geldi bana
jasmine hosgeldin menun güzelmiş arada olur oyle sık yememek lazım sadece biz takımda 5 kişi kaldik herkes izinde bu hafta iyi kilo vermezsek te ceza yiycez haberin olsun aklında olsun canım

ıspanyol emziriyorsun ya ondan cok su icmen iyi ama seviyorsun da bence herkes o kadar icemez ya
seviyorum yaa.. kışın 2 lt yazın 3-4 lt içerim zaten..
üniversitedeyken üroloji bölümü bir araştırma yapıyordu.. kontrol grubu olarak da öğrencileri aldılar. 24 saatlik idrar istediler bizden.. herkes 1.5 ltlik pet şişeye koymuş getirmiş. ben 5 lt getirmiştim.. hoca da kızım damacanaya doldursaymışsın demişti..

ben de 7-8 kilo vereyin 6 ayımı da doldurayım jillian yapıcam.. mekik falan da 6 aya kadar çekme demişti dr

hayal ettim o durumu cok komik olmuş ya bende cok şu içerim normalde ama hep unutuyorum kışın özellikle izin rahat 3 oluyorda kışın olmuyor 2 bile

ben de 7-8 kilo vereyin 6 ayımı da doldurayım jillian yapıcam.. mekik falan da 6 aya kadar çekme demişti dr
jilliani hemen deneme ama ıspanyol öncesinde birkaç ay bölgesel videolardan yap pilates falan yap vücudunu alistir da jillian biraz zor gelir yoksa birde kilo verince yapman daha iyi ben 73 kiloda denemistim ilk o zaman dizlerim cok agrimisti bırakmıştım ama cok iyi inceltiyor tavsiye ederim

yemicez.. çatlayana jkadr spor yapcez

Aferin size kislar herkes menusnu yazmis sanirsam sohbetler de edilmis bnm bugun biraz agrim var kahv. Esim haziladi yedim uzandim aldim teli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…