canim ben geri donmek uzere ayrildim ya takimdan, adanaya gittigimdeydi.
kendimi tekrar diyet moduna sokup tempoya ayak uydurdugumda takima donmeyi dusunuyorum.
listelerimiz hazır güzel takım arkadaşlrımmm
4. olduk bu hafta çok şükürrr
haftalardır 1. liği kaptırmayan arkadşaımızx 8. takımdan dağçileği'nin sırrını öğrenmeliyiz arkadaşlarım
maşallah oldukça istikrarlı gidiyoropuyorumnanaktan
kizlar ben geldim :)
bu yilki calistigim kadar ders calistigimi hatirlamiyorum.
gelecek haftasonu sinavlar var. sonrasinda rahatim insallah.
3. universteyi bitiriyorum hala is yok.
neyse kizlar bayramin 2. gunu arkadasimin nisani var. ne giyecegim ne yapacagim buyuk dert benim icin. o zamana kadar iyi bir diyete girmem lazim.
kizlar ben geldim :)
bu yilki calistigim kadar ders calistigimi hatirlamiyorum.
gelecek haftasonu sinavlar var. sonrasinda rahatim insallah.
3. universteyi bitiriyorum hala is yok.
neyse kizlar bayramin 2. gunu arkadasimin nisani var. ne giyecegim ne yapacagim buyuk dert benim icin. o zamana kadar iyi bir diyete girmem lazim.
selam kaptanim, kizlar nasilsiniz? kimsecikler ugramiyor mu yaw..
hadi ben de kaciyorum.. optum sizleri. hafta sonu iftarlara davetlere dikkat dikkat..
takımcım ben geldim annemler bu cuma gidiyo çok üzgünüm cumadan sonra dikkat edip lahana yağımı sürüp incelmek istiyorum gr da olsa verdim sizde durumlar nsl beni özlediniz mi
Merhaba güzal hatunlar, ben cocostar'ın bize verdiği linkteki diyeti uyguluyorum, yemeklerimi de ona göre yapıyorum. Yalnız bazen oradaki herşeyi yiyemiyorum ramazan olduğu için çok geliyor. Bazen de orada yazan ekmek 2-3 dilimse ben yarım dilim yiyip onun yerine meyve koyuyorum içim yanıyor akşama kadar napim. Kızlar bugünlerde işler yoğun tek tek yazamasam da elimden geleni yapıyorum. Kaptanım sana söz vermiştim yazıcam diye ama o listeyi takip ediyorum ve bu günler çok yoğun..Öpüyorum hepinizi. Eşim kızıyor kapatmalıyım...Hayırlı ramazanlar...
selam neşemeşecim,
anladığım akdarı ile iyi gidiyor diyetin hı :)
perki yazamasan da bu hafta göreceğiz ne kadar iyi gidiyorr
aman efendiniz kızdırma da mutlu mutlu kalın bakalım sağlıcakla
kızlar ben iftarda yayla çorba, yarım hurma, 2 abrdak su, 2 dilim haşlama poatates, 4 küçük fırın ızgara köfte yedim, ekmek yemedim ama yine de çok çok geldi
bence çorba ve salatadan sonra durmalıyım bena.s
sahurda da 1 kase süt içersiine 4 kaşık nesfit, içine 1 elma, 1 şeftali ve 1 hurma doğradım, harikaydııııızemuszemus
hepinize sevgilerrr
görüşmek üzerea.s.
günaydın günaydın herkeseee
neşemeşecim çok süper olmuş hayatım harikasıınnnnn
ben ne yedim eveett
dün arkadşlarla iftarda köfteciye gittik, geç kalmış doğum günümü kutlamaya a.s
bir de ayran içtim üstüne de bi güzel az şekerli ev yapımı limonata
sahurda da 2,5 kepçe çorba, 1/8 dilim pide 2 zeytin, birazcık kaymakve ev yapımı reçeeel :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?