Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende geldim kızlar. bir bakayım neler konusmussunuz ara ara okudum ama cevap yazacagım simdi

bu arada ispanyol bana 60 dk fln süren bir leslie tavsiye eder misin yarın baslayacagım

bende geldim kızlar. bir bakayım neler konusmussunuz ara ara okudum ama cevap yazacagım simdi

bu arada ispanyol bana 60 dk fln süren bir leslie tavsiye eder misin yarın baslayacagım
kız önce 5 mili yap zaten 45 dk sürüyor birde onu yapana kadar kan ter içinde kalıyorsun üstüne 1 mil daha yaparsın 60 dk olur istersen hatta jillian yapabilirsin 5 mile ek bende öyle mi yapsam ya koşu bandında yürüyüş artı jillianda olabilr benim için

Kızlar herkese Günaydın ben yüzde hesaplamayi yapamadım bildiğim şekliyle yazayım başlangıç 79 bugün 78.2 yani 800 gr gitti iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum

günaydın canım. ilk sayfada nasıl hesaplandıgı anlatılıyor. bu arada cok güzel vermişsin tebrikler

michi hosgeldin.

Hoşbuldum
Boyun 167 cm
Hedef 50
Tabi öncelikle bir 55 e ineyim de

benden 1 cm kısasın benim hedefim 55 ama bence 55 bile abartı olabilir. cünkü benim ideal kilom 58. su an için de cok fazlalıgın yok gibi.yani bende pek fazlalık yok gibi duruyor. kilolarımız da hemen hemen aynı. bende sadece göbek ve basen var. onları kücültmem lazım o yüzden hedef 50 bence de cok zor ve gereksiz bir hedef.

işler beni bekliyor hiç kalkasım yok yerimden ..minnakım uyumuşken yapayım diyorum ama kalkamıyorummmm..
yaa ev hanımlığına çok alıştım ben işe başlayınca nasıl olacak merak ediyorum

bende üniversitede kiloluydum ve su an cok pişmanım. şimdi bana kaybolan günlerimi verseleeeer , inceltip geri gönderseler

bence bir cok meslek zor ama en zorundan birisi doktorluk. insanların canı tatlı. bence para ve saglıklarından uzak duracaksın yani ne bankacı olacaksın ne de doktor cünkü kendilerini senin efendin zanneder hale geliyorlar bir süre sonra.

canım inşallah atanırsın ve gönlünce olur.

kesinlikle istemediğin bölümü okumayacaksın kendim ettim deyip susup oturacaksın en güzel iş ev hanımlıgı maas baglasalar cok iyi olacak hmm evleri süpürmüşsün al sana 100 tl, yemek de yapmıssın kac kişilik 5 kişilik hmm o zaman 5*25 den 125 tl de yemek için, ütü de yapılmıs pantolonlar 5 tl, gömlekler 3 tl den günlük epey kazanırız

bunlar çok iyi ya gülmektan öldüm kimse yok madem buralar şenlensin

hhahahah süperler

tam ögretmenlik de iyi diyecektim atanamıyorlar demşsin geri aldım

arkadaki patatesler olmamıııs

dagatesi yorumlara bittim sağlık ve para konusunda hakkaten çok haklısın bacım birde ev hanımına maaş çok mantıklı ya niye yapmıyorlar valla süper olur ben o burgerdeki patatesleri görmemiştim onları nasıl gördü sen ya dikkatli diyet insanı ben aman lahanadan yapmışlar deyip hüpletirdim patatesler kaynardı

ögle yemegini simdi yiyorum o yüzdendir görmem aclıktan gözüm nasıl döndüyse

geldim ben yoğurt müsli elma ve kivi öğle yemeğim gayet masrafsız ısmarlayabilirsin arkadaşım aradı onla konuştum da birden kaybolmuş oldum
hee ben de terkedildim sanmıştım..benim de miniğim uyandı,, birazdan banyosunu yaptırcam..
bu da benden dondurma sana seç birini ispanyol ben lifli olandan aldım
L-carnitinli varsa odan alayım

bence 3 mille başla 45 dakika sürüyor 3*4 gün sonra da 5 mile geçersin , 5 mil 1 saati azcık geçiyor
45 dk olan 3 mil canısı.. 5 mil çok yoruyor benim en sevdiğim 5 mil

bu arada dünkü menüm söyle

sabah
5 zeytin
1 dilim kızarmıs ekmek
1 tatlı kasıgı nutella
10 badem

öglen
ya bazen böyle menü yazarken oturup ne yemiştim diye düşünüyorum. ne yedim ya ben :/ ve sonra hatırladım ki dün yemek yemegi unutmustum aksam 16 gibi acıkınca aklıma gelmişti,aksam oldu diye sadece 1 elma yedim

aksam 19.30
1 kase domates corbası
1 tabak karnıbahar
yarım dilim ekmek

ara
1 avuc karısık kuruyemiş

spor yok ama ev temizledim ve dolapları düzelttim. toplamda 4 saate yakın sürdü
su 2 lt

acaba sıkılır mıyım yaparken bir ara bakmıstım videosuna . simdi 3 mile bir bakayım o zaman.

benimde başım ağrıyor ya benim şekerim düşer de tarçınlı yedim yoğurdu az sonra ara öğün yapıp badem yiycem birde nescafe içesim var

bende malum sebepten dolayı inanılmaz bir bas dönmesi var :/ agrıyı demiyorum bile.

bugun 40 dk yürüdüm ama spora geri döndüm

ögle yemegini simdi yiyorum o yüzdendir görmem aclıktan gözüm nasıl döndüyse
olabilir bak o zaman normal
sen iste l carnitinli hazırlatayım bir koşu ya karıştırmışım 3 mil mi 45 dk olan ben hep 1 ve 2 yapmıştım 3 e ulaşamamışım demek

güzel olmuş bence
acaba sıkılır mıyım yaparken bir ara bakmıstım videosuna . simdi 3 mile bir bakayım o zaman.
ben bir süre sonra sıkılmıştım onda da karşım bilgisayarı alıp kulağıma müzik takıp hareketlerine göre yapıyordum iyi oluyor öyle ama çok hareket ettiğinden kulaklıklar kulağımda durmuyordu normal müzik ac videonun sesini kapatıp ya da o da iyi oluyor ama çok sesli olmasın

leslie yaparken biz sabah görümcemle yapıyoruz , bir yandan sohbet ediyoruz ,sıkıcı olmuyor o zaman.. bir de pc sesini ksıp tlfondan müzik açıyorum ben

bende müzik acayım o zaman. şimdi biraz izledim de kolay gibi duruyor ama tabi ilerleyen kısımlara bakmadım

vallaha yemiyom şimdi az önce yedim aklımdan geçiyordu ne yesem diye resim belirdi karşımda ispanyol

bende müzik acayım o zaman. şimdi biraz izledim de kolay gibi duruyor ama tabi ilerleyen kısımlara bakmadım
hareketler kolay zorlayan şeylerde yok ama sürekli tempolu yürürken hareket ettiğin için kalp hızın falan artıyor düz yürümekten daha fazla kalori harcatıyor yani ve yağ yaktırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…