tamam tatlım yazarımm :) eleştirin valla yaa yalnız bırakmayın beni kendimi kaybedip deli kilolar almak istemiyorum kızın bana gerekirsecanımmm hoşgeldinnnnn..
senin menülerine artık sağlık yönğnden eleştiri vaaarr
önceliklee çayı azalt hatta bırak.. bırakamıyorsan limonlu iç..sakatat ve sucuk vs uzak dur..akşam hem pilav hem ekmek hem patates var hepsini aynı anda tüketme..
proteini bol tüket.. süt yoğurt peynir mutlaka amamutlaka olmalı..
doktora gidince söyler zaten bunları ..
veee en önemlisi sık sık yaz özletme kendiniiiii
evet canm öle dolu dolu değil normal :)kavrulmus mu ? cigden bişey olmaz. bnde yiyorm her gun olmasada kilo olmadı1 avuc dediğinde avcun kapanıyor mu? yani 1 avucun ölcüsü avcuna aldıgında kapanması lazım
ben boüşuna almamışım o kadar kloyukaju harika bişey ya. amaaa 1 avuc kavrulmus kaju 230 kalori dikkat !!!
hmm o zaman kajuyu bebek accık büyüsün öyle yiyeyim diğerleri de tamamdır eşime kalsa hergün bi kılo yedircek bana valla bebek gelişşsin de 3ayda doğur dicek utanmasahergün mutlaja bir avuç ye canım.. özellikle ceviz omega 3 den zengin..
bi de kaju var ya o bebeğe çok kilo aldırıyor.ben hepsinden yiyordum
bir avuç kilo yapmaz tatlım
tamam tatlım yazarımm :) eleştirin valla yaa yalnız bırakmayın beni kendimi kaybedip deli kilolar almak istemiyorum kızın bana gerekirseböle böle..:) evet farkındayım patates cok oldu ama onlar vardı onları yedim evde olmayınca :) çayı bırakamam çok seviyorum limonlu da denedim daha önce ama içemedim artık azaltırım napiim pilav olabildiğince yemicem bundan sonra.. süt günde 2bardak peynır yoğurt da severim yiyorum..bugun yedimm:)
ben boüşuna almamışım o kadar kloyu
hahhaaaahmm o zaman kajuyu bebek accık büyüsün öyle yiyeyim diğerleri de tamamdır eşime kalsa hergün bi kılo yedircek bana valla bebek gelişşsin de 3ayda doğur dicek utanmasa
A afrodit26 dagatesine katılıyorum su çok önemli, 2 lt içmeye çalış..riskli dönemi atlattıktan sonra hafif yürüyüşe de başlarsıncay yerine su içsen ? az su içiyordun onu arttırmaya calıssana. hamilelikte su miktarı da cok önemli.
bn bıraksalar bir kase yiyebilirim o kadar cok seviorum. aslında az miktar yenince metabolizmayı hızlandırma etkisi varmıs
canm suyu içiyorum şimdi 2litrenın altına düşmedim 1haftadır.. öyle bişey ki çaysızlıktan başım çatlar bazen içemediğimde..cay yerine su içsen ? az su içiyordun onu arttırmaya calıssana. hamilelikte su miktarı da cok önemli.
bn bıraksalar bir kase yiyebilirim o kadar cok seviorum. aslında az miktar yenince metabolizmayı hızlandırma etkisi varmıs
eskiden tam çay iryakisiydim.. ilk gebeliğimde çok tiksindim çaydan nedense.. sonra yeniden sardım çaya.. siirte gidince orda hep kaçak çay yapıyorlar çok acı oluyor yine azalttım isteristemez.. ben e kahveye çok düşkünüm.. arada içiyordum dayanamayıp.. ama cay sabahları bir tane açık belki..şimdi de sadece haftasonu sabah b,r bardak içiyorum.. rezene fln içiyorum süt yapıyor diye..canm suyu içiyorum şimdi 2litrenın altına düşmedim 1haftadır.. öyle bişey ki çaysızlıktan başım çatlar bazen içemediğimde..
3 aydan sonra havalar ısınmış olur canım bol bol dışarda yürüsün.. leslie zararı olacağını sanmam yapabilirsin daha hafif şekildeiçiyorum canm bu aralar iyi gidiyo su miktarım.. şu leslie ile olan egzersizi yapsam 3.aydan sonra zararı olur mu ki kızlar..?
bugünlük hem keşkek hemde sütlacı görmezden geliyorum ama hem 2 öğün yemişsin hem sütlaç yemişsin dikkat et derim bu duruma tamam mı canım kilo vermeyei engeller karbonhidratlar olarakBugünkü Menüm:
Sabah:
2 su bardağı su ile baslangıç
1 tane yumurtalı ekmek
1 kibrit kutusu peynir
Ara:fındık aromalı nescafe
yaklaşık yarım saat sonra da bir tane elma
Öğle:
5 yemek kaşığı keşkek
1 kase yoğurt
Ara: 1 kase sütlaç
Akşam:
4 yemek kaşıgı keşkek
5 yemek kaşıgı mantar yemeği
1 kase yoğurt
Spor olarak bugün çok yoruldum dışarıya çıktım voleybol oynadın 2 saat öğle yemeğinden sonra
Canım çay içeceksen illlaki lütfen açık çay iç!bebeğe hiç bir yararı olmaz o içtiğin çayın aksine zararı var biraz daha dikkatcanm suyu içiyorum şimdi 2litrenın altına düşmedim 1haftadır.. öyle bişey ki çaysızlıktan başım çatlar bazen içemediğimde..
İyi muhabbetler canım size keyyfiniz bol olsunapril burdayım komşuya iniyoruz annemle ama telefon yanımda fırsat buldukça yazarım nasılsıntakım sayfamızı karikatür sayfasına çevirdik ispanyolla birde haftaya dagatesiyle deli planlarımız var spor olarak bomba gibi gelebiliriz leslie ler jillianlar pilatesler daha bilmiyoruz ama spor manyağı olalım dedik bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?