Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamam tatlım yazarımm :) eleştirin valla yaa yalnız bırakmayın beni kendimi kaybedip deli kilolar almak istemiyorum kızın bana gerekirse böle böle..:) evet farkındayım patates cok oldu ama onlar vardı onları yedim evde olmayınca :) çayı bırakamam çok seviyorum limonlu da denedim daha önce ama içemedim artık azaltırım napiim pilav olabildiğince yemicem bundan sonra.. süt günde 2bardak peynır yoğurt da severim yiyorum..bugun yedimm:)

hergün mutlaja bir avuç ye canım.. özellikle ceviz omega 3 den zengin..
bi de kaju var ya o bebeğe çok kilo aldırıyor.ben hepsinden yiyordum
bir avuç kilo yapmaz tatlım
hmm o zaman kajuyu bebek accık büyüsün öyle yiyeyim diğerleri de tamamdır eşime kalsa hergün bi kılo yedircek bana valla bebek gelişşsin de 3ayda doğur dicek utanmasa

cay yerine su içsen ? az su içiyordun onu arttırmaya calıssana. hamilelikte su miktarı da cok önemli.

ben boüşuna almamışım o kadar kloyu

bn bıraksalar bir kase yiyebilirim o kadar cok seviorum. aslında az miktar yenince metabolizmayı hızlandırma etkisi varmıs

A afrodit26 dagatesine katılıyorum su çok önemli, 2 lt içmeye çalış..riskli dönemi atlattıktan sonra hafif yürüyüşe de başlarsın

kızlar ben kaçıyorum. oğluşum gelir 15 dk sonra
yarın karne günü ben de gidicem kuzumun yanına..ordan da belki biryerlere gideriz .. giremezsem merak etmeyin olur mu.. sabah tartılıp yazarım kilomu.. ama aksilik çıkarsa 600 gr vermiştim onu yazarsınız.. aslında yarın - 800 çıkmak istiyorumm

canm suyu içiyorum şimdi 2litrenın altına düşmedim 1haftadır.. öyle bişey ki çaysızlıktan başım çatlar bazen içemediğimde..

canm suyu içiyorum şimdi 2litrenın altına düşmedim 1haftadır.. öyle bişey ki çaysızlıktan başım çatlar bazen içemediğimde..
eskiden tam çay iryakisiydim.. ilk gebeliğimde çok tiksindim çaydan nedense.. sonra yeniden sardım çaya.. siirte gidince orda hep kaçak çay yapıyorlar çok acı oluyor yine azalttım isteristemez.. ben e kahveye çok düşkünüm.. arada içiyordum dayanamayıp.. ama cay sabahları bir tane açık belki..şimdi de sadece haftasonu sabah b,r bardak içiyorum.. rezene fln içiyorum süt yapıyor diye..

içiyorum canm bu aralar iyi gidiyo su miktarım.. şu leslie ile olan egzersizi yapsam 3.aydan sonra zararı olur mu ki kızlar..?
3 aydan sonra havalar ısınmış olur canım bol bol dışarda yürüsün.. leslie zararı olacağını sanmam yapabilirsin daha hafif şekilde

Bugünkü Menüm:
Sabah:
2 su bardağı su ile baslangıç
1 tane yumurtalı ekmek
1 kibrit kutusu peynir

Ara:fındık aromalı nescafe
yaklaşık yarım saat sonra da bir tane elma

Öğle:
5 yemek kaşığı keşkek
1 kase yoğurt

Ara: 1 kase sütlaç

Akşam:
4 yemek kaşıgı keşkek
5 yemek kaşıgı mantar yemeği
1 kase yoğurt

Spor olarak bugün çok yoruldum dışarıya çıktım voleybol oynadın 2 saat öğle yemeğinden sonra

bugünlük hem keşkek hemde sütlacı görmezden geliyorum ama hem 2 öğün yemişsin hem sütlaç yemişsin dikkat et derim bu duruma tamam mı canım kilo vermeyei engeller karbonhidratlar olarak

kızlar bir video buldum hergün dagatesinin karın videosuyla bunu yapıyorum ve bende biraz incelem oldu jillian yanında olduğundan mı bilmem de yapabilen denesin Michi 10 dk sürüyor bunlar her akşa yaparsan harika bir karın ve bacakların olabilir hatta kalçayı da toparlıyor bak istersen straching yapmayı unutmayın kaslarınız için

bu dagatesinn karın videosu bilmeyenler varsa diye

bu da benim yaptığım bacakları incelten video

bu da streching videom 5 dk lık olan zaman kazanmak isteyene

Canım çay içeceksen illlaki lütfen açık çay iç!bebeğe hiç bir yararı olmaz o içtiğin çayın aksine zararı var biraz daha dikkat

april burdayım komşuya iniyoruz annemle ama telefon yanımda fırsat buldukça yazarım nasılsın takım sayfamızı karikatür sayfasına çevirdik ispanyolla birde haftaya dagatesiyle deli planlarımız var spor olarak bomba gibi gelebiliriz leslie ler jillianlar pilatesler daha bilmiyoruz ama spor manyağı olalım dedik bir süre

İyi muhabbetler canım size keyyfiniz bol olsun
canım gördüm görmezmiyim hepsini okudum alıntıladım bir sürü hemde ama ne oldu bliyormusun ? net gitti bağlantı koptu hoppp hepsi gitti sinirden heryerime ağrılar girdineyse şimdi geldi de sakinleştim birazooo kızlar süpeersiniz devam böyle iyi gidiyorsunuz bakalım görücez takipteyim sizi uygulamalar başlasında bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…