- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Gecmis olsun canim evet insanin evladi soz konusu olunca akan sular duruyor rabbim sifa versin tum bebislerimizeinşallah kötü bişey yoktur ya hepimiz meraktayız rabbim yardım etsin
evlat çok zor benimde oğlumun gece şakır şakır burnu kanadı zor durdurduk ödümüz koptu
Insallah canim ama emin ol deger bukadar emek neye verilse istenilen kivama gelirkuzular yaa inşallah bu kadar aç kaldığımıza değer yarın...
Muhakkak zaten bisey atistirmak lazim leblebi findik ceviz sut yogurt araogunlerde bunlar olunca iyi tutuyorçokta aç kalmak iyi değil cnm vucut alarm verir aman dikkat stoklamasın sonra
ben çok acıkırsam arada meyve ceviz süt atıyorum bişeyler ağzıma
aprilim ya benim yarın işim var misafir varya dışarda olmam lazım paylaşım alanına taşıyamam muhtemel senin işin varmı buraları kontrol edermisin taşıyabilrimisin işin yoksa ben bildirimi yapmaya çalışcamda telden taşıyamam diye***1.TAKIM 405. ETAP***
ApriL_2007 (81.9///%)
jasmine53 (73.8///%)
ispanyol (75///%)
dagatesi(63///%)
deadline(63,1///%)
michi (59,9///%)
gunessel (82,8///%)
busra-88(73///%)
winchester (65,9///%)
dalin26 (78///%)
mlyt (80///%)
Burcu_87(77,1///%)
1. takım ortalaması:%
tamam canım ben taşırım ama bende telden yapacağımaprilim ya benim yarın işim var misafir varya dışarda olmam lazım paylaşım alanına taşıyamam muhtemel senin işin varmı buraları kontrol edermisin taşıyabilrimisin işin yoksa ben bildirimi yapmaya çalışcamda telden taşıyamam diye
sağol april ya ben haber veririm sana yine çok teşekkürlertamam canım ben taşırım ama bende telden yapacağımdenerim bakalım sorun değil kuzum sen keyfine bak
rica ederim canım benim yine grsrz ama sakın kg bildirimini unutma heesağol april ya ben haber veririm sana yine çok teşekkürler
kız sen perşembe bildirim yapıyordun yarın okulun var sanırım umarım bildirimi yapabilirsin 14 e kadar unutmadın inşallah baktım bildirimini göremedim unutma biziayy inşallah canım fazlalıklarımız bi gitsin başka birşey istemiyorum :))
unutmam aprilim tamam aklımdarica ederim canım benim yine grsrz ama sakın kg bildirimini unutma hee
hele bi unutsunkız sen perşembe bildirim yapıyordun yarın okulun var sanırım umarım bildirimi yapabilirsin 14 e kadar unutmadın inşallah baktım bildirimini göremedim unutma bizi
evet unutmasınhele bi unutsun
biz öyleyiz canım kuduruğuz birazevet unutmasınişim varken bile aklım buralarda
biz öyleyiz canım kuduruğuz birazçok yoğun olduğum zaman rahatsız oluyorum şuraya giremiyorum yaa aklım hep burda oluyor
iyi geceler bende yatacağım birazdan geldi benimkide şimdiaynen sorumluluk olunca rahat edemiyoruz işte iyi geceelr april yatıyorum yarın bildirimi yaparım öğleden önce görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?