Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın canım....
kabak yemeği çok iyi bir tercih.. biraz daha zaman geçsin bende başlicam yapmaya
yumurta diyeti, gün içinde sadece yumurta yiyerek mi oluyor.. İnsan bıkar ama yaa...
Evet sabah oglen aksam yumurta yiyecektim ama yapamadim birgun fazla yersem ertesi gune yaparim artik..
Bagirsaklarimi calistirsin diye tercih ettim evet iyi geldi.. benimde hedefime bugun bi aksilik olmazsa -200 gram kaldi

antidepresanlar genel olarak iştah açıp kilo aldırırlar.. sanırım sadece içlerinde prozac iştahı azaltıyordu sadece..

@dalin26 aklımız sende canım.. nasılsın kuzun nasıl oldu..
kızlar aranızda haber alan var mı

Sandivicler isi bozmus ama mesaideymissin neyse amabugun ekmek ve ekmek turu yeme sporda yapamamissin enazindan hamur turu degilde sivi tarzda beslen bugun yarina eminim verirsin dedigimi yaparsan

senin menunde super canim cok iyisin hadi yarina buralarin tozunu attiralim

Hakkinda hayirlisi olsun canim yipratan iliskileri uzatmanin anlami yok dunyaya bir defa geliyoruz yasamin hayatin keyfini cikar sana deger veren kiymetini bilenlerle beraber ol gerisini salla gitsin
öyle yapıcam dengemi bozuyordu iyi oldu sanırım amaan ne biliym öyle işte

menüde sporda süper canım

günaydın kızlar dünki menüm 7.00 bir fincan yeşil çay
9.00 bir rafadan yumurta,5 zeytin bir dilim ekmek
11.00 bir bardak süt
14.00 bir tabak tarhana çorbası
17.00 3 parça ızgara tavuk bir bardakda ayran
2 lt su 1 saat koşu

Sandivicler isi bozmus ama mesaideymissin neyse amabugun ekmek ve ekmek turu yeme sporda yapamamissin enazindan hamur turu degilde sivi tarzda beslen bugun yarina eminim verirsin dedigimi yaparsan
altın öğütler bunlar...
ekmek yok o zaman bugün.. zaten akşam da spora gitcem bakalım yarın ne olcak

Gayet guzel menun yarina bu menulerle 1. Biz olucaz ins.

kahvaltı yine güzel... yine güzelll..
valla her gün bu kadar olsa menümüz spor+su ile, istediğimiz kilolara pir hızla ulaşırız..

Günaydın canım...
bayağı az yemişsin.. ama yeterli bir yemek olmuş.. 1 saat spor sa bunun üstüne harika olmuşş.. :)

çok çok iyiiii

ben de diyet arayışındayım.. karbonhidrat diyeti var ona bakıyorum şimdi.. tüm yiyecekelrin kh değeri var .. 50 yi geçmiyorsun .. 0 olanlardan istediğin kadar ye.. örneğin, et balık yumurta 0 puan gibi.. bir bakayım aklıma yatarsa deneyeceğim.. hatta bugün başlayayım

Bende basliyayim dedim ama kafami karistirdi yapamam diye dusundugumden bikdigim gibi devam edeyim dedim..
Sen baslarsan anlatirsin belki bende baslarim

kızlar günaydınnnn
dünkü menüm
08:00 7 kaşık müsli, yarım bardak süt
09:00 dereotlu 2 yumurta
13:00 1 muz, yarım bardak ayran
15:00 10 badem
17:30 ızgara tavuk(göğüs) salata
akşam yemicektim; ama yedim....
20:00 6-7 ceviz, biraz kuru üzüm, 100gr kadar kabak çekirdeği

su:3lt civarı, spor 2 saat tempolu, 1 saat yavaş yürüyüş

Evet kabak cekirdegi olmamis banada dun aksam israr ettiler ye bunda bisey yok dediler yemedim sende bugun buna ceza olarak sulu seyler tuket hamur ekmek turu yeme ki yarina tartida guzel cikalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…